عربستان: چارچوبی یکپارچه و عملی برای اجرای راهکار دو دولتی در فلسطین داریم تشکیل کارگروه نظارت بر توزیع کالا‌های اساسی در کمیسیون اصل ۹۰ فرانسه تهدید کرد: تا پایان تابستان به ایران برای دستیابی به توافق هسته‌ای مهلت می‌دهیم ویدئو| وزیر اقتصاد: بسته حمایتی اقتصادی دولت را به زودی تشریح می‌کنم بیانیه نیروهای مسلح یمن: تل‌آویو را با موشک هدف قرار دادیم (۷ مرداد ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی پرواز‌های فرودگاه بن گوریون را متوقف کرد قالیباف: غزه امروز یک کشتارگاه و یک صحنهٔ جرم است قالیباف: رژیم صهیونیستی با حمله به ایران منشور ملل متحد را نقض کرد واکنش ترامپ به تصمیم انگلیس برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین ماجرای خودکشی نظامی صهیونیست که روزی ۶ بار حمام می‌کرد ویدئو| نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه گمانه زنی‌هایی درباره گزینه احتمالی برای جانشینی زلنسکی پژمانفر: فراجا زیرساخت‌های ابلاغ کروکی الکترونیک به طرفین تصادف را فراهم کند تاکید پزشکیان بر توزیع نظام سلامت بر اساس خرید راهبردی و پرداخت عملکردی رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه: مساجدی که تنها به اقامه نماز می‌پردازند «سکولار» محسوب می‌شوند جزئیاتی از ضربات ایران به رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه عراقچی به تاجیکستان سفر می‌کند (۷ مرداد ۱۴۰۴) عبدالرضا داوری به ۶ ماه حبس و شلاق محکوم شد؟ توضیحات سخنگوی دولت درباره تعطیلی یک هفته‌ای (۷ مرداد ۱۴۰۴) برقراری نخستین پرواز مستقیم مسافربری کره شمالی به روسیه (۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی برای توافق با حماس ضرب‌الاجل تعیین می‌کند نیرو‌های قسد با ارتش سوریه ادغام می‌شود اعتراف ترامپ به قحطی گسترده در غزه وزیر امور خارجه: برای مذاکرات هنوز چیز خاصی تنظیم نشده است تأکید رادان بر آمادگی نیروی انتظامی برای برقراری نظم و امنیت آخرین وضعیت شکایت قوه قضائیه از نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی
سرخط خبرها

گزارش سازمان اطلاعات ترکیه درباره پرونده شبکه جاسوسی موساد علیه ایران

  • کد خبر: ۱۹۸۹۲۵
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۴
گزارش سازمان اطلاعات ترکیه درباره پرونده شبکه جاسوسی موساد علیه ایران
رسانه‌های ترکیه از تنظیم و ارائه گزارش نهایی سازمان اطلاعات این کشور از پرونده جاسوس موساد به دادگستری ترکیه خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه‌های ترکیه گزارش کردند سازمان اطلاعات این کشور (ام‌آی‌تی) گزارش نهایی خود از پرونده «سلجوق کوچوک‌کایا» بازپرس ترکیه‌ای متهم به همکاری با سرویس اطلاعات خارجی رژیم صهیونیستی (موساد) را به دادگستری ترکیه تحویل داد.

پیشتر مسوولان ترکیه این فرد و ۱۷ نفر دیگر را به اتهام همکاری با موساد و ارائه اطلاعاتی به آن که می‌تواند به امنیت ملی این کشور آسیب بزند و نیز زیر نظر گرفتن چند فلسطینی ساکن ترکیه ماه مه بازداشت کردند.

گزارش سازمان اطلاعات ترکیه که پس از انجام تحقیقات لازم به دادگستری ارائه شد، حاکی از دست داشتن کوچوک‌کایا در همکاری مستقیم با موساد است، موساد با راه‌اندازی یک شبکه اطلاعاتی از شهروندان ترکیه‌ای و دیگر اتباع ساکن ترکیه، در ازای پول، اطلاعات محرمانه‌ای را از آن‌ها دریافت می‌کرد.

همچنین در این گزارش آمده است، موساد از اطلاعات کوچوک‌کایا برای دستیابی به اطلاعاتی از برخی نهاد‌های عمومی جهت فراهم کردن مقدمات ارتکاب جنایاتی، چون قتل، آدم‌ربایی و تهدید برخی افراد در ترکیه استفاده کرده و همینطور اسنادی از متهم‌ها وجود دارد که نشان می‌دهد آن‌ها در حال برنامه‌ریزی برای ارتکاب جنایات بودند.

بر اساس گزارش یاد شده، هدف اصلی گروهک کوچوک‌کایا ایجاد این ذهنیت در افکار عمومی ترکیه و جهان بود که امکان حفظ اطلاعات شخصی اتباع خارجی در ترکیه یا تضمین حفظ جان آن‌ها وجود ندارد، همچنین این گروهک به دنبال این بود که ترکیه را منطقه عملیات‌های کشور‌های خارجی نشان دهد، این شرایط خطری را برای منافع سیاسی داخل و خارجی ترکیه ایجاد می‌کند.

کوچوک‌کایا پیشتر اعتراف کرده بود که یک افسر نظامی سابق ترکیه وابسته به گروه فتح‌الله گولن سال ۲۰۱۶ او را به سرویس جاسوسی موساد وصل کرد و آن‌ها از او خواستند که برخی چهره‌های فلسطینی، لبنانی و ایرانی را زیر نظر گرفته و داده‌ها و اطلاعات شرکت برق ترکیه را جمع‌آوری کند.

اما او بعدا تمام اتهامات خود و این اعترافات را تکذیب کرد و مدعی شد که این اعتراف‌ها زیر شکنجه گرفته شده و تنها یکی از شرکت‌ها از طریق ایمیل با او ارتباط گرفته واز او خواسته در مقابل مبلغی پول اطلاعاتی را در اختیار آن قرار دهد واو هم نمی‌دانسته این کار بر خلاف قانون است.

در همین چارچوب دادگاه ترکیه دستور داد پرونده برای بررسی جزئیات به دادستان ارجاع داده شده و حبس متهمان پرونده تمدید شود.

پیش از این رئیس سرویس جاسوسی شین‌بت اعلام کرد که کابینه رژیم صهیونیستی دستوراتی مبنی بر تعقیب سران حماس در هر کشوری از جمله ترکیه صادر کرده است.

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه، اما روز چهارشنبه تاکید کرد که رژیم صهیونیستی اگر جرات کند اعضای حماس را در ترکیه ترور کند، هزینه سنگینی را متحمل خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->