شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عملیات اجرایی کلان‌پروژه‌های نیمه‌تمام مشهد در حال پایان است

  • کد خبر: ۲۰۳۸۳۹
  • ۱۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۱
عملیات اجرایی کلان‌پروژه‌های نیمه‌تمام مشهد در حال پایان است
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد گفت: بخشی از پروژه‌های کلان در دوره پنجم پیشرفت زیادی داشته و بعضی نیز پیشرفت کمی داشته‌اند که در این دوره همه پروژه‌های کلان در دستورکار قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز «در پروژه‌های کلان شهری نباید این انتظار را داشته باشیم که در یک دوره شروع شود و در همان دوره به پایان برسد».

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد با بیان این مطلب درباره میزان پیشرفت پروژه‌های ناتمامی که از شورای پنجم به شورای ششم منتقل شده است، به شهرآرا می‌گوید: پروژه‌های کلان به دلیل وضعیت خاص و مطالعاتی که دارد ممکن است زمان‌بر باشد. بخشی از پروژه‌های کلان در دوره پنجم پیشرفت زیادی داشته و بعضی نیز پیشرفت کمی داشته‌اند که در این دوره همه پروژه‌های کلان در دستورکار قرار گرفت.

حسن کریمدادی با اشاره به پروژه چهارسطحی آزادگان بیان می‌کند: این پروژه در دوره پنجم شروع شد که جای تقدیر و تشکر دارد و در این دوره ۹۰ درصد اعتباراتش پرداخت شد. از دیگر پروژه‌ها تقاطع غیرهم‌سطح مصلی بود که بخش عمده آن در دوره قبل افتتاح و بخش دیگری نیز در این دوره آماده‌سازی و افتتاح شد.

اتمام پروژه‌های بزرگ، زمان بر است

وی در ادامه می‌افزاید: بخش دیگری از پروژه‌ها مربوط به حوزه فضای‌سبز است که به سرانجام رسیده است. می‌توان گفت عمده پروژه‌های دوره قبل رو به اتمام است.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به پروژه‌های کلانی که در این دوره آغاز شده است، می‌گوید: این پروژه‌ها نیز به‌طورقطع در این دوره ممکن است به پایان نرسد و این روال شهر است، زیرا همه گروه‌ها و شورا‌های مختلف باید پای کار بیایند تا با کمک هم همه موانع را برطرف کنند.

وی تصریح می‌کند: پروژه‌های قابل رؤیت برای مردم، مثل پروژه چپگرد بزرگراه آیت‌ا... رفسنجانی، بخشی از پروژه تقاطع مصلی و پروژه مرتبط با پارک‌ها مثل بوستان برکت که بخش عمده‌اش در این دوره انجام شده است، از این دست هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->