عزاداری پرشور زائران اردوزبان در حسینیه حرم مطهر امام‌رضا(ع) مراسم تدفین پیکر سپهبد شهید حسین سلامی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) (۸ تیر ۱۴۰۴) + فیلم گذری بر مصائب وارده بر سه‌ساله امام‌حسین(ع) مراسم تشییع و تدفین پیکر شهیدان سرلشکر حاجی‌زاده و سرلشکر محمود باقری در بهشت‌زهرا (س) تهران (۸ تیر ۱۴۰۴) + فیلم مروری بر نقش جناب مسلم در نهضت حسینی | سفیر امام، اولین شهید عاشورا تشییع پیکر خانواده ۳ نفره شهید صابر در مشهد (دوشنبه ۹ تیر ۱۴۰۴) روایت شهرآرا از حال‌وهوای مراسم شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی | برای علی‌اصغرهای شهرم حضور وزیر فرهنگ در در مراسم تدفین شهید دکتر طهرانچی + عکس اعلام زمان تدفین پیکر سردار شهید محمد باقری و برخی دیگر از شهدای اقتدار، امروز (۷ تیر ۱۴۰۴) تدفین ۱۹۷ شهید حمله رژیم صهیونی در گلزارشهدای بهشت زهرا(س) تا امروز (۷ تیر ۱۴۰۴) جزئیات مراسم خاک‌سپاری پیکرهای شهدای اقتدار، فردا (۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری مراسم بزرگداشت سردار شهید محمد کاظمی در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) + فیلم آیین بزرگداشت شهدای اقتدار و هفتم‌تیر، در مشهد برگزار می‌شود + زمان و مکان چهاردهمین سوگواره ملی فرهنگی هنری مَحرمِ مُحَرم برگزار می‌شود یک ایران به پا خاست | تشییع پیکر مطهر شهدای اقتدار ملی با حضور پرشور مردم تهران (۷ تیر ۱۴۰۴) + فیلم اولین تصاویر از تابوت‌های شهدای جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی جابه‌جایی بیش از ۶۳ هزار نفر از حجاج بیت الله‌الحرام از مرزهای زمینی کشور ۶۰ شهید حملات رژیم صهیونیستی به کشور، در تهران تشییع می‌شوند بازگشت حسینیه معلی با ترکیب تازه‌ای از مداحان و کارشناسان مذهبی قاب کم‌نظیر از فرماندهان میدان در جریان حمله صهیونیست‌ها به ایران + عکس
سرخط خبرها

تولیت آستان قدس: شهید سلیمانی در مکتب خمینی (ره) و در پرتو آموزه‌های فاطمی تربیت شده بود

  • کد خبر: ۲۰۳۹۳۶
  • ۱۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۲
تولیت آستان قدس: شهید سلیمانی در مکتب خمینی (ره) و در پرتو آموزه‌های فاطمی تربیت شده بود
تولیت آستان قدس رضوی شهید سلیمانی را تربیت یافته مکتب امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری در پرتو آموزه‌های حضرت فاطمه(س) دانست.

به گزارش شهرآرانیوز حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مروی در ابتدای جلسه درس خارج فقه خود که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، ضمن گرامیداشت فرارسیدن چهارمین سالگرد شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی، معیار سنجش اعمال از دیدگاه اسلام را اخلاص دانست و با بیان اینکه «اخلاص» از ویژگی‌های برجسته شهید سلیمانی بود؛ اظهار کرد: شهید سلیمانی انسانی شجاع، با شهامت، با رشادت و فرماندهی با ذکاوت بود؛ اما بسیاری از انسان‌ها ممکن است از چنین ویژگی‌هایی برخوردار باشند پس آن عاملی که باعث شد شهید سلیمانی به این درجه اعلا برسد چه بود؟ عامل اصلی این تمایز را باید در «اخلاص حقیقی» شهید سلیمانی جست.

وی با تأکید بر اینکه مقام والای شهید سلیمانی نشأت گرفته از «اخلاص» این فرمانده رشید اسلام است؛ «تواضع» را از دیگر جلوه‌های اخلاقی شهید سلیمانی برشمرد و عنوان کرد: شهید سلیمانی هرگز به دنبال نام و نشان و دیده شدن نبود و تنها به انجام تکلیف توجه داشت، لذا خداوند نیز به او چنین عزتی داد.

تولیت آستان قدس رضوی در ادامه با قرائت آیه شریفه «إِنَّ الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَیَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا؛ همانا آنان که به خدا ایمان آوردند و نیکوکار شدند خدای رحمان آن‌ها را محبوب می‌گرداند.» گفت: شهید حاج قاسم سلیمانی از مصادیق بارز این آیه شریفه است که خداوند به واسطه ایمان مستحکم و اعمال خیر خالصانه، چنین محبوبیت و عزتی به او عنایت کرد.

وی گفت: شهید سلیمانی عمل صالح را در این تعریف کرده بود که برای خدا از زندگی، آسایش و جان خود در راه مبارزه با دشمنان خدا بگذرد؛ از این رو اگر بخواهیم یکی از مصادیق حقیقی انسان بااخلاص در دوران معاصر را نام ببریم، بدون مبالغه آن «شهید سلیمانی» است.

انقلاب اسلامی از جلوه‌های بارز کوثر است

مروی در بخش دیگری از سخنان با تبریک فرارسیدن ۲۰ جمادی الثانی سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا (س)، به روایت شریفه «إنّ اللّه َ لَیَغضَبُ لِغَضَبِ فاطمةَ، و یَرضی لِرِضاها، خداوند با خشم فاطمه، به خشم می‌آید و با خشنودی او خشنود می‌شود.» از پیامبر گرامی اسلام (ص) اشاره و اظهار کرد: این روایت شریفه بسیار قابل تأمل بوده و بیانگر عظمت و منزلت بی‌نظیر حضرت صدیقه کبری (س) نزد پروردگار متعال است، مقامی والاتر از این که خشم و خشنودی فردی موجب خشم و خشنودی خداوند شود، برای انسان قابل تصور نیست و این یعنی باطن، ظاهر، نیت و عمل فاطمه زهرا (س) چیزی جز خدا نیست.

وی با اشاره به تقارن مبارک میلاد بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران امام خمینی (ره) با میلاد حضرت فاطمه زهرا (س)، اظهار کرد: دین و مکتب رسول خدا (ص) را حضرت زهرا (س) و فرزندان ایشان نشر و بقا دادند و پس از قرن‌ها یکی از فرزندان نسل فاطمه (س) امام خمینی (ره) چنین انقلاب با عظمتی را رقم زد و اسلام و تشیع را احیا کرد.

تولیت آستان قدس رضوی انقلاب اسلامی را از برکات حضرت زهرا (س)، این کوثر و چشمه همیشه جوشان دانست و ابراز کرد: تقارن میلاد حضرت صدیقه کبری (س) و فرزندش امام خمینی (ره) که با انقلاب او اسلام تولدی تازه یافت و احیا شد را ارج می‌نهیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->