واژگونی یک وانت در جاده گناباد به قاین ۲ کشته بر جای گذاشت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) جاده چالوس یک‌طرفه شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چه تعداد از مشهدی‌ها دیابت دارند؟

  • کد خبر: ۲۰۴۹۲۴
  • ۱۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۵
چه تعداد از مشهدی‌ها دیابت دارند؟
رئیس گروه بیماری‌های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تاکنون یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از جمعیت بالای ۱۸ سال زیر پوشش این دانشگاه معادل یک سوم در قالب «پویش ملی سلامت» غربالگری شده‌اند که ۱۰ درصد آنان مبتلا به دیابت هستند.

به گزارش شهرآرانیوز دکتر بابک اقبالی با بیان اینکه «پویش ملی سلامت» از ۲۰ آبان امسال آغاز و تا پایان دی تمدید شده است، افزود: از ۳میلیون و ۴۵۰ هزار نفر جمعیت بالای ۱۸ سال زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ۱۳۰ هزار نفر مبتلا به دیابت هستند.

وی بیان کرد: حدود ۲۰ درصد معادل ۲۶۰ هزار نفر از جمعیت غربالگری شده دانشگاه علوم پزشکی مشهد مبتلا به پرفشاری خون بوده اند.

رئیس گروه بیماری‌های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: طبق مطالعات صورت گرفته از هر سه نفر یک نفر مبتلا به فشارخون و از هر هفت نفر یک نفر مبتلا به دیابت هستند، درحالیکه ۴۰درصد آن‌ها از بیماری خود اطلاع ندارند.

وی افزود: دیابت و فشارخون در مراحل اولیه علائم و علامتی ندارند و به طور معمول هنگامی که بیماران با عوارض شدید بیماری مانند قلبی، مغزی و نارسایی کلیه مواجه می‌شوند به پزشک مراجعه می‌کنند.

اقبالی با بیان اینکه عدم کنترل مناسب و به موقع این دو بیماری می‌تواند تهدیدکننده سلامت افراد باشد، ادامه داد: نخستین، مؤثرترین و کم‌هزینه‌ترین راه ارتقای سطح سلامت، پیشگیری از بیماری است که از این طریق سلامت عمومی جامعه تامین می‌شود.

وی گفت: سبک زندگی سالم مانند تغذیه مناسب، ورزش و فعالیت کافی، آرامش فکری و دوری از استرس تا حد زیادی در پیشگیری از بروز بیماری دیابت و فشار خون بالا موثر است.

رئیس گروه بیماری‌های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان داشت: انجام غربالگری بیماری‌های دیابت و فشارخون و درمان به موقع مبتلایان در پیشگیری از بروز و تشدید مشکلات و عوارض آن در همان مراحل نخست بیماری نقش بسزایی دارد.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۷ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و نیشابور و دانشکده پزشکی تربت‌جام است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->