آغاز ثبت‌نام متقاضیان حضور در راهپیمایی اربعین+ لینک ثبت‌نام (۲۷ تیر ۱۴۰۴) اوحدی: حقوق شهدای غیرنظامی در هیئت دولت تعیین تکلیف می‌شود تأکید رئیس بنیاد شهید بر مستندسازی دقیق از زندگی شهدای جنگ ۱۲ روزه افتتاح مشترک سامانه سجا بین ایران و عراق برای تسهیل تردد زائران رئیس ستاد اربعین عراق: تأمین امنیت زائران برای ما در اولویت قرار دارد افتتاحیه مدرسه دارالعلم در حرم امام‌رضا(ع) توقیف یک تریلی با راننده ۱۳ ساله شهادت ۳۴ دانش آموز ایرانی به دست رژیم کودک کش اسرائیل در جریان جنگ ۱۲ روزه + تصاویر و اسامی مشهد در آستانه میزبانی از جمعیت میلیونی زائران در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ | ثبت‌نام ۴۵۰ کاروان پیاده تا امروز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیام آیت‌الله سیستانی در پی فاجعه الکوت عراق استقبال از پیکر «سردار شهید غلامحسین غیب‌پرور» در فرودگاه شیراز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گذر از مرز مهران در کمتر از ۵ ثانیه | همه چیز برای زائران اربعین مهیاست لزوم اجرای طرح ملی احیای پیوند قرآن و مسجد همایش بانوان زینبیِ عرب‌زبان در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد زائران اربعین در چه رده سنی نیاز به مجوز ندارند؟ پیکر مطهر شهید «سید حسن حسینی‌نژاد» در مشهد تشییع می‌شود + جزئیات افزایش تعداد متقاضیان حوزه علمیه خراسان نسبت به سال ۱۴۰۳ کتابخانه مرکزی حرم رضوی، میزبان نشریات با محور «کودک، فلسطین و محرم» رویداد ملی «ایران برنده بازی» با محوریت مقاومت، ۶ میلیون مخاطب را جذب کرد روایت عاشورا بر روی نمادین‌ترین سازه‌های شهری ایران
سرخط خبرها

اهدای ۱۷۱ دستگاه تنفسی به بیماران سی اف استان خراسان رضوی توسط بنیاد کرامت رضوی

  • کد خبر: ۲۰۷۲۸۸
  • ۳۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۱
اهدای ۱۷۱ دستگاه تنفسی به بیماران سی اف استان خراسان رضوی توسط بنیاد کرامت رضوی
به همت معاونت خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی، ۱۷۱ دستگاه تنفسی ویژه بیماران سی اف با هزینه‌ای بالغ بر ۵ میلیارد ریال به بیماران احسان پذیر اهدا شد.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، معاون خدمات اجتماعی بنیاد کرامت در مراسم اهدای این تجهیزات درمانی که صبح امروز در محل مرکز نمایشگاه‌ها و همایش‌های آستان قدس رضوی برگزار شد، اظهار کرد: چندی پیش نامه‌ای از انجمن سی اف استان خراسان رضوی مبنی بر حمایت از این بیماران و تامین تجهیزات درمانی به تولیت آستان قدس رضوی ارسال شد که بر خود لازم دانستیم نسبت به تهیه این ملزومان اقدامات لازم را انجام دهیم.

جعفر رئیسیان زاده با تاکید بر این که این تجهیزات به طور مستقیم در طول عمر بیماران و کمیت و کیفیت عمر آن‌ها موثر است، ادامه داد: پس از امریه تولیت در خصوص تامین این تجهیزات برای بیماران استان خراسان با حضور تیم‌های شناسایی و دریافت استعلام‌های مربوطه مبلغ ۵ میلیارد ریال برای تامین ۱۷۱ دستگاه تامین و امروز از ۱۲۰ خانواده مشهدی دعوت شد تا تجهیزات مورد نیاز را دریافت کنند.

وی اضافه کرد: بر اساس تاکیدات تولیت آستان قدس رضوی، این مجموعه در شهر مشهد مرقد داری نمی‌کند بلکه نیتش اتصال قلوب مردم به امام رضا (ع) است و این حرکت یکی از مصادیق ارتباط قلوب مردم با امام هشتم (ع) به شمار می‌آید.

علیرضا اسماعیل زاده، مدیر کل نذورات آستان قدس رضوی نیز در این مراسم ضمن ارائه گزارشی از خدمات آستان آستان قدس رضوی از محل نذورات در حوزه تجهیزات درمانی در بیمارستان رضوی، بیمارستان منتصریه و دارالشفا گفت: در بخش درمان عادی و هزینه‌های اعمال جراحی نیز کمک‌های خوبی صورت گرفته به طوری که در سال گذشته ۳۰ میلیارد تومان به بیماران نیازمند کمک شده است.

جمشیدی، مدیر انجمن امید حامی نفس نیز در ادامه این مراسم با تشکر ویژه از تولیت آستان قدس رضوی به معرفی این بیماری، به بیان دغدغه‌های خانواده‌های درگیر بیماری سی. اف پرداخت.

در پایان این مراسم خانواده بیماران به شکرانه دریافت این تجهیزات به بارگاه علی بن موسی الرضا (ع) مشرف شدند.

بیماری سیستیک فیبروزیس یا سی‌اف (CF) شایع‌ترین اختلال ارثی مغلوب در جهان است و در این بیماری ریه‌ها و دستگاه گوارش درگیر می‌شود. از هر دو تا سه هزار تولد، یک نفر مبتلا به این بیماری شده و اندام‌های مختلف او را درگیر می‌کند و دارو و درمان جز جدایی ناپذیر از بیمار به حساب می‌آید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->