تردد یک‌میلیون و ۳۴۱ هزار نفر از مرز مهران (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) یازده سال خدمت مشهدی‌ها به زائران در کربلا | موکب امام رضا(ع) روزانه میزبان ۵ هزار زائر اربعین حسینی است + فیلم ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ اتوبوس‌های حرم امام حسین در مسیر‌های مختلف + ساعت حرکت یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد! رادیو موکب در مسیر پیاده‌روی اربعین آغاز به کار کرد برپایی موکب فرهنگی «ایران امام رضا (ع)» در دهه پایانی ماه صفر رمان «جزیره گمشده من» روانه بازار نشر شد | رمانی با محوریت کرامات امام رضا (ع)
سرخط خبرها

تدارک ۲۱ برنامه معنوی اعتکاف نوجوانان امام رضایی در ۱۱ استان

  • کد خبر: ۲۰۷۸۲۹
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۳
تدارک ۲۱ برنامه معنوی اعتکاف نوجوانان امام رضایی در ۱۱ استان
موسسه جوانان با مشارکت نوجوانان و جوانان دهه هشتادی، هم‌زمان با ایام اعتکاف ماه رجب در روز‌های ۱۳، ۱۴ و ۱۵ ماه رجب مصادف با ۵، ۶ و ۷ بهمن، اعتکاف نوجوانان امام رضایی را در ۱۱ استان کشور برپا می‌کند.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، مجتبی مختاری، مدیرعامل موسسه جوانان آستان قدس رضوی در این باره گفت: در این برنامه‌ها مجموعا ۲۱ مراسم اعتکاف و با حضور ۳ هزار و ۵۰۰ نفر از دختران و پسران برگزار می‌شود.

مجتبی مختاری با اشاره به مخاطبان این آیین‌های اعتکاف، گفت: برنامه‌های این اعتکاف که به صورت اختصاصی برای نوجوانان و جوانان طراحی شده است، شامل گفت‌وگو‌های معرفتی، مناجات‌خوانی، کتا‌ب‌خوانی و... خواهد بود که با حضور استادان و مربیان شاخص برگزار می‌شود.

مدیرعامل موسسه جوانان آستان قدس رضوی در ادامه در رابطه با جزئیات برپایی این آیین‌های اعتکاف گفت: یکی از مهم‌ترین رویکرد‌های موسسه جوانان، توانمندسازی نوجوانان و جوانان دهه هشتادی در گام دوم انقلاب است و در برپایی این مراسم‌ معنوی اعتکاف، مجریان و مخاطبان این برنامه‌ها نوجوانان و جوانان دهه هشتادی هستند.

وی تصریح کرد: تاکیدات رهبر معظم انقلاب بر اهمیت و جایگاه ویژه نسل جوان و ارتقای معرفتی آن‌ها سبب شده است که موسسه جوانان آستان قدس رضوی طی سال‌های اخیر به مرکزی الهام‌بخش و الگوساز در حوزه معرفت‌افزایی در سطح کشور مبدل شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->