آغاز ثبت‌نام متقاضیان حضور در راهپیمایی اربعین+ لینک ثبت‌نام (۲۷ تیر ۱۴۰۴) اوحدی: حقوق شهدای غیرنظامی در هیئت دولت تعیین تکلیف می‌شود تأکید رئیس بنیاد شهید بر مستندسازی دقیق از زندگی شهدای جنگ ۱۲ روزه افتتاح مشترک سامانه سجا بین ایران و عراق برای تسهیل تردد زائران رئیس ستاد اربعین عراق: تأمین امنیت زائران برای ما در اولویت قرار دارد افتتاحیه مدرسه دارالعلم در حرم امام‌رضا(ع) توقیف یک تریلی با راننده ۱۳ ساله شهادت ۳۴ دانش آموز ایرانی به دست رژیم کودک کش اسرائیل در جریان جنگ ۱۲ روزه + تصاویر و اسامی مشهد در آستانه میزبانی از جمعیت میلیونی زائران در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ | ثبت‌نام ۴۵۰ کاروان پیاده تا امروز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیام آیت‌الله سیستانی در پی فاجعه الکوت عراق استقبال از پیکر «سردار شهید غلامحسین غیب‌پرور» در فرودگاه شیراز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گذر از مرز مهران در کمتر از ۵ ثانیه | همه چیز برای زائران اربعین مهیاست لزوم اجرای طرح ملی احیای پیوند قرآن و مسجد همایش بانوان زینبیِ عرب‌زبان در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد زائران اربعین در چه رده سنی نیاز به مجوز ندارند؟ پیکر مطهر شهید «سید حسن حسینی‌نژاد» در مشهد تشییع می‌شود + جزئیات افزایش تعداد متقاضیان حوزه علمیه خراسان نسبت به سال ۱۴۰۳ کتابخانه مرکزی حرم رضوی، میزبان نشریات با محور «کودک، فلسطین و محرم» رویداد ملی «ایران برنده بازی» با محوریت مقاومت، ۶ میلیون مخاطب را جذب کرد روایت عاشورا بر روی نمادین‌ترین سازه‌های شهری ایران
سرخط خبرها

زمان کاروان‌بندی زائران حج ۱۴۰۳ مشخص شد

  • کد خبر: ۲۱۲۷۸۱
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۷
زمان کاروان‌بندی زائران حج ۱۴۰۳ مشخص شد
رئیس سازمان حج و زیارت گفت: کاروان‌بندی زائران حج آینده در سطح کشور از روز یکشنبه -۶ بهمن ماه ۱۴۰۲- مصادف با نیمه شعبان آغاز می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت به ریاست حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت برگزار شد و ضمن بررسی وضعیت ثبت‌نام در کاروان‌های حج ۱۴۰۳ اعلام شد که حدود ۶۴ هزار نفر برای اعزام به حج تمتع آینده اعلام آمادگی کرده‌اند.

سیدعباس حسینی رئیس سازمان حج و زیارت هم از اعلام کاروان بندی زائران حج آینده در سطح کشور از روز یکشنبه مصادف با نیمه شعبان خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با این اقدام روند ثبت نام‌ها سرعت یابد.

غلامرضا رضایی معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت افزود: ثبت نام دارندگان سند‌های اولویت دار تا پایان آذرماه سال ۱۳۸۶ در حال انجام است. این افراد می‌توانند برای تکمیل اطلاعات خود در سامانه رزرو حج و واریز وجه اولیه پیش ثبت نام اقدام کنند.

رضایی از اقدامات انجام گرفته در حوزه مسکن حج آینده گزارش داد و گفت: با اعلام قیمت نهایی خرید و انتقال ارز و هواپیمایی، هزینه حج آینده مشخص و اطلاع رسانی خواهد شد.

حجت الاسلام والمسلمین نواب نیز بر اهتمام مسئولان حوزه حج و زیارت برای ارائه خدمات مطلوب به حجاج کشورمان در بخش‌های مختلف تاکید کرد.

در آغاز این جلسه نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیات در سخنانی با اشاره به دو روایت در کتاب‌های اهل تشیع و تسنن در مورد امام زمان (عج)، جنایات رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین در جهان را بی سابقه توصیف و تصریح کرد: امام عصر (عج) زمانی ظهور خواهد کرد که جامعه را از ظلم وجور نجات دهد.

وی افزود: امروزبرخی کشور‌های ثروتمند جهان اسلام در کنار رژیم کودک‌کش صهیونیستی قرار گرفتند و این در حالی است که برخی کشور‌های غیربرخوردار در کنار مردم مظلوم غزه قرار دارند، این شرایط انسان را به یاد دوران پیامبراکرم (ص) می‌اندازد که سرمایه داران و مشرکین ثروتمند در مقابل رسول مکرم اسلام و ابوذر و مقداد در کنار پیامبر بودند و در نهایت پیروزی هم از آن پیامبر (ص) و اصحابشان بود.

سرپرست حجاج ایرانی افزود: درحالیکه برخی در جهان اسلام از ملت فلسطین حمایت می‌کنند متاسفانه شماری هم هستند که منافقانه عمل کرده و به ظاهر حرف از حمایت می‌زنند، ولی به آن عمل نمی‌کنند و برخی دیگر حتی حرف از حمایت هم نمی‌زنند و به مسایلی می‌پردازند که مشکل امروز جهان اسلام نیست.

وی با اشاره به همبستگی مردم کشورمان در حمایت از ملت مظلوم و بی دفاع فلسطین درجنگ غزه تصریح کرد: در میان مردم ایران روحیه همفکری و فراسرزمینی مشهود است و این را امام امت (رض) در فکر و نظر مردم شریف ایران قرارداده اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->