سامانه تشکل‌های شاهد و ایثارگر «بشری» رونمایی شد از تشرف ۳۰ هزار زائر اولی تا آزادسازی زندانیان با کمک پویش‌های ماه رمضان اعزام بیش از ۱۲ هزار زائر خراسانی حج تمتع از فرودگاه بین‌المللی مشهد+ جزئیات ۲۴ فروردین آخرین زمان ورود به عربستان برای ادای فریضه عمره میزان وجه قربانی و نحوه پرداخت آن برای حجاج چگونه است؟ نسخه قرآن برای خانواده متعالی چرا در سیره اهل بیت (ع) وفای به عهد در تربیت فرزندان مهم است؟ حکاکی دعای شرف‌الشمس؛ تلفیقی از هنر، عرفان و گردشگری اقدامات خودجوش مردم مشهد در خدمتگزاری به زائران رضوی در ایام نوروز ۱۴۰۴ | به رسم میزبانی تولیت آستان قدس رضوی: زیارت باید به‌عنوان مسئله‌ای ملی مورد توجه قرار گیرد واکنش معنوی ستاره روسی کشتی جهان به محرومیت از رقابت‌ها با استناد به حدیث پیامبر اسلام(ص) مرگ نان و کلمات | شاعری که شعر را به شعله بدل کرد واکنش مداحان اهل بیت(ع) به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه بررسی مجدد مدارک ۳۵ داور قرآن | سطح‌بندی براساس عملکرد میدانی + زمان آزمون  واریز بیش از ۷میلیارد تومان زکات فطریه ۱۴۰۴ به حساب کمیته امداد خراسان رضوی تشریح خدمت‌رسانی حرم مطهر رضوی به زائران نوروزی | از توزیع ۲ میلیون افطاری تا میزبانی از ۱۰۰ هزار زائر خارجی تشکیل کارگروه ملی زیارت به ریاست معاون اول رئیس جمهور در مشهد | عارف: پیگیر و پای کار مطالبات مردم در حوزه زیارت هستیم فرصتی برای پژوهشگران علوم انسانی و اسلامی در دانشگاه رضوی اصل تربیتی برخورد غیر‌مستقیم با جوان
سرخط خبرها

دومین گردهمایی ملی معرفت افزایی «برترین آرزو» در مشهد

  • کد خبر: ۲۱۳۳۹۸
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۵
دومین گردهمایی ملی معرفت افزایی «برترین آرزو» در مشهد
به همت موسسه جوانان آستان قدس رضوی، دومین گردهمایی ملی هسته‌های خودجوش معرفت افزایی با عنوان «برترین آرزو» در مشهد در حال برگزاری است.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر عامل موسسه جوانان آستان قدس رضوی در حاشیه برگزاری این گردهمایی که به مناسبت روز جوان و همزمان با سالروز میلاد حضرت علی اکبر (ع) از اول تا چهارم اسفند در مجتمع دانشجویی امام رضا (ع) مشهد در حال برگزاری است، گفت: این گردهمایی با حضور ۲۰۰ نفر از فعالان مردمی، جوانان و نوجوانانی که در حوزه معرفت‌افزایی و تربیت در کشور مشغول فعالیت هستند، در مشهد تدارک دیده شده است.
مجتبی مختاری، هدف از برگزاری این رویداد را دستیابی به یک شبکه عملیاتی فعال و مردم پایه با مشارکت گسترده جوانان خودجوش و انگیزه‌مند در سراسر کشور دانست و افزود: این شبکه هر چه بهتر، سازماندهی و بر روی توانمندی و کارآمدی آن کار شود، می‌تواند در راستای گسترش فعالیت‌های مؤسسه و ارتباط مستقیم و حضوری و تعامل مستقیم با نوجوانان و جوانان در سراسر کشور، از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این عناصر مردمی استفاده کند.


وی خاطر نشان کرد: شرکت‌کنندگان همچنین جلساتی با مربیان و مدیران مؤسسه برای توجیه و هماهنگی بیشتر برگزار می‌کنند و در ادامه نشست‌ها و گفتگو‌های گروهی و فردی نیز جلساتی با مدیر مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی خواهند داشت تا به هماهنگی بیشتر با اهداف و برنامه‌های مؤسسه برسند.
مختاری، تصریح کرد: شرکت‌کنندگان در این دوره‌ها، در یک فرایند ۴ روزه با برخی از نکات و آموزه‌هایی که مورد انتظار یک کنشگر و فعال فرهنگی است آشنا می‌شوند و این آموزه‌ها را به جوانان و نوجوانان منتقل می‌کنند.
وی ادامه داد: در این دوره‌ها مخاطبان با عنایات حضرت رضا (ع) با بهره‌مندی از تجارب اساتید و با حضور در گعده‌های موسسه غنای خوبی پیدا می‌کنند و در مواجهه با مخاطبان خود با دستانی پر ارتباط موثر برقرار می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->