ماجرای نقص فنی پرواز تهران-مشهد چیست؟ سختی های ترک سیگار | ماجرای یک جدایی سخت! ساقه‌های کوچک بامبو سخت‌گیری آموزش و پرورش در جذب معلم | دانشجومعلمان دوباره گزینش می‌شوند معلم برگزیده کشوری از خراسان رضوی، از مسیر موفقیتش می‌گوید | باید با نسل زِد ارتباط مؤثر داشته باشیم مرگ ۷ مادر براثر سقط جنین طی سال ۱۴۰۳ سیگار با رگ‌های بدنتان چه می‌کند؟ برنامه جدید آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت آموزشی دبستانی‌ها | بیش از ۳۲۰ هزار معلم در صف آموزش اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما و احتمال بارش تگرگ در نواحی مستعد درددل ۲۴ معلم نمونه کشور با وزیر آموزش و پرورش | از نحوه طراحی سؤالات امتحان نهایی تا رتبه‌بندی معلمان وظیفه اصلی معلم القای حس ارزشمندی به دانش‌آموز است جزایر خلیج‌فارس شناسنامه‌دار خواهند شد ماراتن شکستن ترافیک برای رسیدن به حوزه کنکور قول مساعد تأمین اجتماعی برای اجرای مرحله‌ی دوم متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دردسر‌های همسایگی با مدرسه | گلایه‌های شهروندان مشهدی از فعالیت مدارس در نزدیکی منازل آنها مشهد، شهر دوستدار سالمند می‌شود تداوم بارش در غرب، مرکز و شمال کشور (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پشت پرده درمان‌های تزریقی مفصلی دست بند پلیس مشهد بر دست ساکن خانه مرموز روند نگران‌کننده چاقی در کودکان و نوجوانان هشدار درباره آمپول مونجارو | داروی لاغری تقلبی علت بیماری کبد چرب سبک زندگی نیست سهم ۵۵ درصدی سزارین از زایمان‌ها در کشور با رأی قضات دادگاه کیفری، عاملان قتل زن مسافر محکوم شدند | حبس و چوبه دار در انتظار ۲ برادر راز جنایت در شهر گلبهار خراسان رضوی فاش شد | همسرکشی با گرز به خاطر تحقیر و سند ۱۰ میلیاردی آتش‌سوزی مهیب در نظرآباد کرج مهار شد + فیلم (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معاون دادستان مشهد: شناسایی ۲ هزار دستگاه دوچرخه موجود در انبار‌ها جهت انجام فرآیند واگذاری به مالکین

  • کد خبر: ۲۱۴۵۳۴
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۲
معاون دادستان مشهد: شناسایی ۲ هزار دستگاه دوچرخه موجود در انبار‌ها جهت انجام فرآیند واگذاری به مالکین
معاون دادستان مشهد گفت: ۲ هزار دستگاه دوچرخه موجود در انبار‌ها جهت انجام فرآیند واگذاری به مالکین شناسایی شدند

به گزارش شهرآرانیوز، به مناسبت دهه فجر و اعیاد شعبانیه، در طرح مشترک دستگاه قضایی و نیروی انتظامی، ۲ هزار دستگاه دوچرخه موجود در انبار‌ها جهت انجام فرآیند واگذاری به مالکین شناسایی شدند. نیره عابدین زاده معاون دادستان مرکز استان و سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۵ مشهد در این خصوص گفت: رسیدگی به اموال بلاصاحب یکی از وظایف دادستانی است. در همین زمینه تعداد زیادی دوچرخه بلاصاحب در انبار‌های سطح شهر مشهد شناسایی و مقرر شد نمایشگاهی به این دوچرخه‌ها اختصاص داده شود و مردم در این نمایشگاه حضور یابند و دوچرخه‌های خود را که به دلیل سرقت یا مفقودی از دست داده اند شناسایی کنند.

وی افزود: اولین نمایشگاه این طرح هشتم اسفند ماه برگزار شد که در آن پس از شناسایی، با تسهیل گری که در فرآیند واگذاری به لحاظ قانونی صورت گرفته است در اسرع وقت این دوچرخه‌ها به صاحبان خود تحویل داده شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->