۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

ورود سامانه بارشی از امروز (۵ فروردین)

  • کد خبر: ۲۱۸۵۸۶
  • ۰۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۳
ورود سامانه بارشی از امروز (۵ فروردین)
سامانه بارشی از مناطق جنوبی وارد کشور می‌شود و به‌تدریج در استان‌های واقع در جنوب غرب، غرب، شمال غرب، دامنه و ارتفاعات زاگرس، البرز غربی و بخش‌هایی از استان‌های ساحلی خزر و مناطقی از جنوب شرق ایجاد می شود.

به گزارش شهرآرانیوز، امروز(۵ فروردین ماه) سامانه بارشی از مناطق جنوبی وارد کشور می‌شود و به‌تدریج در استان‌های واقع در جنوب غرب، غرب، شمال غرب، دامنه و ارتفاعات زاگرس، البرز غربی و بخش‌هایی از استان‌های ساحلی خزر و مناطقی از جنوب شرق سبب بارش باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط خیزش گردوخاک و در نقاط مستعد بارش تگرگ می‌شود.

وی با بیان اینکه بیشینه بارش در استان‌های خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، لرستان، ایلام، غرب استان‌های کرمانشاه، ایلام، کردستان و جنوب استان‌های آذربایجان غربی و شرقی است، گفت: روز دوشنبه (۶ فروردین ماه) این سامانه تقویت می‌شود و علاوه بر مناطق مذکور در استان‌های واقع در شمال شرق، شرق و مرکز به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

ضیاییان ادامه داد: شدت بارش که روز دوشنبه (۶ فروردین‌ماه) در شمال و شرق خوزستان، نیمه شرقی لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، شمال غرب چهارمحال بختیاری، غرب اصفهان و نیمه جنوبی استان‌های همدان و مرکزی قابل توجه است و بارش در ارتفاعات و مناطق سردسیر به شکل برف خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با بیان اینکه این سامانه روز سه‌شنبه (۷ فروردین ماه) با بارش‌های پراکنده در شمال شرق و شرق کشور به فعالیت خود خاتمه می دهد، افزود: سامانه بارشی دیگری از اواخر وقت سه شنبه از شمال غرب وارد کشور و طی روز چهارشنبه (۸ فروردین ماه) در شمال غرب و استان‌های ساحلی خزر و ارتفاعات البرز موجب بارندگی می شود.

ضیاییان اضافه کرد: این سامانه روز پنج شنبه (۹ فروردین‌ماه) استان های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و غربی، شمال شرق و بخش‌هایی از مرکز و شرق کشور را درگیر خواهد کرد.

وی با بیان اینکه روز یکشنبه در جنوب غرب، غرب و بخش‌هایی از مرکز، دوشنبه در مناطق مرکزی و بخش‌هایی از شمال شرق و شرق و روزهای سه شنبه و چهارشنبه در شمال غرب، دامنه‌های جنوبی البرز و بخش‌هایی از جنوب شرق وزش باد نسبتا شدید تا شدید پیش‌بینی می شود، گفت: به تبع آن خیزش گردوخاک در برخی نقاط از این مناطق دور از انتظار نیست. از سوی دیگر روز دوشنبه خلیج فارس مواج و متلاطم خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۶ فروردین‌ماه) ابری، در بعضی ساعت‌ها بارش باران، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۴ و حداکثر دمای ۱۸ درجه سانتیگراد و طی سه شنبه (۷ فروردین‌ماه) صاف تا قسمتی ابری، در بعضی ساعت‌ها افزایش باد، گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۹ و حداکثر دمای ۱۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا بندرعباس با دمای ۲۸ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با  دمای ۲ و ۱- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور هستند.
منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->