رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد تمرکز بر حداکثر بهره‌وری منابع آبی موجود برای فضای سبز مشهد در سال ۱۴۰۴ تور مجازی فاز اول خط سه مترو مشهد | با ابر پروژه خط ۳ قطارشهری مشهد بیشتر آشنا شوید
سرخط خبرها

ثبت‌نام اولیه دوچرخه‌های اشتراکی بایدو رایگان شد

  • کد خبر: ۲۲۲۱۱۷
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۱
ثبت‌نام اولیه دوچرخه‌های اشتراکی بایدو رایگان شد
مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد از رایگان شدن ثبت‌نام اولیه دوچرخه‌های اشتراکی بایدو ویژه عموم شهروندان خبرداد.

به گزارش شهرآرانیوز، قاسم طاهری در این خصوص اظهارکرد: با توجه به استقبال شهروندان از سامانه دوچرخه‌های اشتراکی و باسیاست گسترش حمل نقل پاک و انسان‌محور در شهر مشهد، هزینه ثبت‌نام بایدو بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر رایگان شد.

وی افزود: در حال حاضر بیش از ۱۰۰۰ دوچرخه و ۱۶۹ ایستگاه دوچرخه در سطح شهر و پارک بانوان فعال و در حال خدمت‌رسانی به عموم شهروندان محترم هستند که در آغاز فعالیت سامانه بایدو مبالغی بابت ودیعه ابتدایی ثبت‌نام و هزینه بیمه از شهروندان پس از احراز هویت اخذ می‌شده که این مسئله بعضاً محدودیت استفاده عمومی مردم را در پی داشته است.

مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد اضافه کرد: در همین راستا و جهت تسهیل استفاده شهروندان از دوچرخه‌های بایدو با مصوبه شورای اسلامی شهر این هزینه‌ها به‌عنوان یارانه خدماتی بر دوش شهرداری مشهد قرارگرفته است.

طاهری تصریح کرد: بر همین اساس ازاین پس متقاضیان استفاده از بایدو نیازی به پرداخت وجه اولیه نخواهند داشت و فقط هر نیم ساعت مبلغ ۱۸۵۰ تومان از حساب جیب من آنها در اپلیکیشن شهر من در هر بار استفاده کسر خواهد شد.

وی بابیان اینکه در حال حاضر میانگین سرانه استفاده از هر دوچرخه در شرایط معمولی در جهان ۴ بار است که در شرایط ایده‌آل باید ۸ بار باشد اظهار کرد: این در حالی است که این عدد در ایران یک بوده و نشان‌دهنده استفاده حداقلی شهروندان از دوچرخه را دارد که باید برای افزایش آن فرهنگ‌سازی شود.

مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد با اشاره به اینکه طبیعتاً تحقق شعار هوای پاک مستلزم مشارکت عموم مردم در بهبود حمل نقل و جایگزینی مد‌های جدید حمل‌ونقل عمومی به خصوص دوچرخه است خاطرنشان کرد: در همین زمینه خوشبختانه مدیریت شهری مشهد با حمایت شورای اسلامی شهر بستر‌های مناسب این موضوع را آماده کرده است و با مصوبه اخیر نیز باب استفاده عموم از دوچرخه‌ها بازشده است.

طاهری در ادامه گفت: اکنون نیز در تلاش هستیم تا فرایند استفاده از دوچرخه‌های اشتراکی هوشمند بایدو هر چه بیشتر تسهیل شود در همین راستا ثبت نام از طریق نرم‌افزار شهر من، برای سیستم‌عامل‌های اندروید و سایت به آدرس baike.mashhad.ir برای سیستم‌های ios در نظرگرفته شده است.

وی افزود: همچنین شماره تماس ۳۱۲۹۳۱۲۹ امور مشترکین بایدو آماده پاسخگویی به سؤالات شهروندان خواهد بود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->