قتل جوان تورلیدر به دست یک توریست در تهران دستگیری ۹ قاچاقچی اعضای بدن در شهر ری ۶۰ درصد دوربین‌های ثبت تخلفات جاده‌ای کشور ناکارآمد هستند انفجار تریلی حامل سوخت در جاده فریمان_تربت‌جام (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) | حریق اطفا شد + فیلم ارتقای میانگین نمرات امتحانات نهایی در دوره متوسطه، به عنوان یکی از اهداف برنامه هفتم توسعه نزدیک به ۱۱ کیلوگرم مواد مخدر صنعتی در گمرک دوغارون کشف شد (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) استرداد متهم کلاهبردار ۱۰ هزار میلیاردی به کشور ما همه‌مون پزشکیم! صدور ۱۷.۷ میلیون جریمه رانندگی در نوروز ۱۴۰۴ | بازگشت نرخ عادی جریمه‌ها زمان صدور احکام حقوقی جدید بازنشستگان کشوری مشخص شد صدور احکام حقوقی فرهنگیان بر اساس ضرایب جدید افزایش ایمنی و سلامت اردو‌های دانش‌آموزی با بخشنامه جدید وزیر آموزش و پرورش صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) جزئیات مرحله سوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری اعلام شد | ۳۵۰ هزار وام قرض‌الحسنه در سال ۱۴۰۴ به بازنشستگان پرداخت می‌شود پذیرش دانشجوی افسری در فرماندهی انتظامی تهران آغاز شد شبکه اختلاس در مجموعه شرکت مس منهدم شد رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد: روند بیماری‎های تنفسی رو به کاهش است زمانِ بازپرداخت هزینه‌های بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اعلام شد تپش قلب همراه با رنگ پریدگی نیاز به مراجعه سریع به پزشک دارد  بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) درباره رشته ناشناخته پزشکی «پیشگیری و اجتماعی» | پیش از درمان، مهم‌تر از درمان پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران در برخی نقاط استان پاییز امسال دیرتر آغاز می‌شود + علت دستگیری سارقان موتورسیکلت و خودرو توسط پلیس مشهد | شگرد تکراری سارقان سیاه رو ثبت سالانه ۵۰ هزار عقرب‌گزیدگی در کشور کودکان ایرانی ۲ تا ۵ دندان پوسیده دارند آغاز پرداخت معوقات ۷‌ماهه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی از امروز (شنبه، ۲۳ فروردین ۱۴۰۴) چگونه پرخوابی فصلی را رفع کنیم؟  پیش‌بینی بارش باران بهاری در ۱۵ استان طی امروز (۲۳ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توضیحات سخنگوی قوه قضائیه از شرایط مرخصی جدید برای زندانیان

  • کد خبر: ۲۲۲۵۹
  • ۱۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۲
توضیحات سخنگوی قوه قضائیه از شرایط مرخصی جدید برای زندانیان
سخنگوی قوه قضاییه توضیحاتی را درباره شرایط جدید مرخصی برای زندانیان ارایه داد.
به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین اسماعیلی گفت: شاخص اصلی برای مرخصی زندانیان حسن رفتار زندانیان است؛ چه در دوره تحمل حبس و چه در ایام مرخصی، رفتار زندانیان توسط ضابطین بطور مستمر مورد رصد و پایش قرار میگیرد.

سخنگوی قوه قضاییه افزود: این حسن رفتار و نحوه رفتار وضعیت تمدید یا میزان تمدید و حتی مخالفت با اعطای مرخصی به زندانیان را تاکید و تعیین خواهد کرد.

وی افزود: در روز‌های پایانی سال گذشته ریاست قوه قضاییه بعد از بخشنامه اولیه اعطای مرخصی به زندانیان، بخشنامه دیگری صادر کرد و در آن بخشنامه مقرر شد زندانیانی که به هر دلیل از اعطای مرخصی این ایام محروم شدند و نتوانستند از این مرخصی استفاده کنند، چنانچه شورای طبقه بندی زندان بر مبنای نحوه رفتار زندانی در داخل زندان آن‌ها را مستحق مرخصی بداند؛ پیشنهاد مرخصی آن‌ها به کمیته‌ای مرکب از رییس دادگستری استان و دادستان مرکز استان و دادستان مجری حکم و نماینده نیروی انتظامی و ضابط خاص پرونده به این کمیته پیشنهاد می‌شود.

اسماعیلی ادامه داد: این کمیته می‌تواند کسانی که تا به امروز به هر دلیل نتوانستند از مرخصی استفاده کنند به آن‌ها مرخصی بدهد و مقرر شد این کمیته دایره فعالیتش را گسترده‌تر کند و فعال‌تر از گذشته وضعیت یکایک زندانیان موجود را برمبنای نظر شورای طبقه بندی زندانیان مورد بررسی قرار دهد و زندانیان دیگر هم از امتیاز مرخصی برخوردار شوند.


وی افزود: مقرر شد همه قضات در مورد متهمانی که با قرار تامین بازداشتند و هنوز پرونده آن‌ها به محکومیت منجر نشده و بطور طبیعی نمی‌توانند از مرخصی استفاده کنند، قرار‌های تامین منجر به بازداشت را مورد بازنگری قرار دهند و در چارچوب ضوابط و مقررات و با نظر ارفاق چنانچه شرایطی مهیا باشد نسبت به تخفیف قرار‌های تامین مبادرت کنند تا زندانیان تحت قرار بتوانند با تخفیف تامین از زندان آزاد شوند و ایام فرخنده ماه شعبان و ایام نیمه شعبان را در کنار خانواده خود باشند.
 
 
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->