عوارض جانبی دارو‌های رایج لاغری راهنمای ترک سیگار برای زنان کشف و ضبط چهل قلم داروی قاچاق و غیرمجاز در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  آمادگی اورژانس پیش بیمارستانی برای پوشش مراسم دعای عرفه در مشهد انجام موفق اولین روش درمانی کم تهاجمی آرتروز زانو به روش GAE در بیمارستان امام رضا (ع) مشهد تشدید نظارت‌های ۵۲ تیم سلامت محیط و کار بر عرضه و ذبح دام عید قربان در مشهد مردان به سلامت خود توجه کمتری نشان می‌دهند کودک مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) تب کریمه کنگو یک بیماری حاد تب دار و خونریزی دهنده است توصیه‌های طب ایرانی به مردان درباره بزرگی خوش‌خیم پروستات پیش‌بینی تداوم رگبار و رعدوبرق در برخی مناطق کشور (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) روش صحیح مسواک زدن | آیا بعد از استفاده از دهانشویه باید دهان را شست؟ مقاومت آنتی بیوتیکی نتیجه مصرف خودسرانه و بیش از نیاز این دارو‌ها است توصیه‌های طب سنتی برای حفظ سلامت مردان
سرخط خبرها

این میوه‌ها را به هیچ عنوان در یخچال نگه ندارید

  • کد خبر: ۲۲۹۶۹۷
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۷:۴۰
این میوه‌ها را به هیچ عنوان در یخچال نگه ندارید
برای تازه نگه داشتن غذا در تابستان، معمولا همه مواد خوراکی را در یخچال نگهداری می‌کنیم. دمای پایین از فساد آن جلوگیری می‌کند و ماندگاری بسیاری از غذا‌ها را افزایش می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، برخی از میوه‌ها را نباید در یخچال نگهداری کرد، زیرا برودت یخچال می‌تواند بر طعم، بافت و ارزش غذایی آنها تاثیر منفی بگذارد. در حالی که نگهداری در یخچال برای بسیاری از غذا‌ها مفید است، مهم است که بدانید نگهداری کدام میوه‌ها در دمای اتاق برای حفظ طعم، بافت و ارزش غذایی آنها بهتر است. در این مطلب به فهرستی از میوه‌هایی اشاره می‌کنیم که باید به جای نگهداری در یخچال در دمای اتاق نگهداری شوند.

موز: این میوه را هرگز نباید در یخچال نگهداری کرد. هنگامی که موز در یخچال قرار می‌گیرد، پوستش شروع به سیاه شدن می‌کند که این عارضه می‌تواند بسیاری از افراد، به ویژه کودکان را از خوردن آن زده کند. علاوه بر این، موز در یخچال به سرعت رسیده نمی‌شود؛ بنابراین توصیه می‌شود برای حفظ تازگی و طعم مطلوب، آن را در دمای اتاق نگهداری کنید.

هندوانه: بسیاری از افراد به اشتباه هندوانه را در یخچال نگهداری می‌کنند تا سریع خراب نشود. اما با این کار آنتی اکسیدان‌های موجود در هنداونه کم می‌شود و ارزش غذایی آن نیز کاهش می‌یابد. به همین دلیل کارشناسان توصیه می‌کنند هندوانه را در یخچال نگهداری نکنید.

آناناس: نگهداری آناناس در یخچال می‌تواند باعث بدتر شدن بافت و طعم آن شود. بنابراین، بهتر است آن را در یخچال قرار ندهید. نگهداری در یخچال باعث می‌شود میوه خیلی نرم شود و طعم طبیعی آن تغییر کند. نگهداری آناناس در دمای اتاق به حفظ تازگی آن کمک می‌کند و از تغییرات ناخواسته در ویژگی‌های آن جلوگیری می‌کند. با این حال، اگر آناناس کاملا رسیده باشد، می‌توان آن را برای چند روز در یخچال نگهداری کرد تا از نرم شدن بیش از حد آن جلوگیری شود.

انبه: با نگهداری انبه در یخچال مرتکب اشتباه نشوید، زیرا دمای سرد می‌تواند روند رسیدن آن را کند کرده و طعم و بافت آن را تحت تاثیر قرار دهد. یخچال همچنین می‌تواند باعث شود سرما به آن آسیب برساند که منجر به ایجاد لکه‌های تیره روی پوست انبه می‌شود. بهتر است انبه را در دمای اتاق نگهداری کنید تا از طعم و عطر و طعم کامل آن لذت ببرید.

آووکادو: این میوه را نباید در یخچال نگهداری کرد، زیرا دمای سرد می‌تواند روند رسیدن آووکادو را کند کرده و باعث سفت شدن آن شود. همچنین ممکن است بر طعم و بافت آن تاثیر بگذارد. در عوض، آووکادو را در دمای اتاق نگهداری کنید تا زمانی که رسیده شود، سپس فورا از آن استفاده کنید تا از حالت خامه‌ای آن لذت ببرید.

پرتقال: این میوه با نگهداری در یخچال خشک شده و طبیعت آبدار خود را از دست می‌دهد. نگهداری پرتقال در دمای اتاق به حفظ طعم و تازگی آن کمک می‌کند. علاوه بر این، یخچال می‌تواند از طعم پرتقال کم کند و لذت خوردنش را کاهش دهد.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->