آتش‌سوزی یک کارگاه در خیابان کرامت مشهد با دو مصدوم(۱۳ آذر ۱۴۰۳) اعترافات تکان‌دهنده زنی که شوهرش را تکه تکه کرد دفن پسماند؛ عامل آلودگی خاک و افزایش سرطان در کشور تخصیص ۱۱ میلیون یورو برای تجهیزات پزشکی و دارویی سازمان ملی سنجش بار دیگر زیر نظر وزارت علوم قرار گرفت نماینده گمرک در دادگاه چای دبش چه گفت؟ کشف ۷.۵ کیلوگرم ماده مخدر شیشه در تایباد (۱۳ آذر ۱۴۰۳) دستگیری زن جیب بر با ۲۳ فقره سرقت در مشهد (۱۳ آذر ۱۴۰۳) دستگیری عوامل کودک‌ربایی در کرج طی ۷۲ ساعت + فیلم لحظه گروگان‌گیری زن جوان در مشهد چگونه از تله مرگبار قاتل برنجی گریخت؟ جاعلان آینده‌فروش بهروز آذر در مراسم روز دانشجو: پاسخ‌ها و سؤالات مؤثر دانشجویان برای حل مسائل کشور ضروری است وزیر بهداشت در همایش روز دانشجو: تصویب شغل دستیاری پزشکی مجددا در مجلس بررسی خواهد شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۱۳ آذر ۱۴۰۳) | افزایش دودرجه‌ای دما از فردا «میکائیل باقری» سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی شد + سوابق شهادت سه نفر از کارکنان پلیس آگاهی گیلان پیش‌بینی جوی پایدار برای کشور (۱۳ آذر ۱۴۰۳) آغاز واکسیناسیون سراسری «روتاویروس» در سراسر کشور ورود «روتاویروس» به چرخه واکسیناسیون ملی | واکسیناسیون «روتاویروس» از امروز (۱۳ آذر ۱۴۰۳) در مراکز بهداشت مشهد و خراسان رضوی انجام می‌شود نگاهی به ضعف‌های گردشگری سلامت در مشهد | نجات گردشگری سلامت از تورِ لیدر‌ها کشف ۲۶۱ میلیارد تومان طلای قاچاق در مرز خراسان رضوی نجات نوجوان ١٣ ساله از چنگال گروگان‌گیرها در البرز واژگونی خودرو در زیرگذر پل جمهوری اسلامی مشهد با سه مصدوم (۱۲ آذر ۱۴۰۳) برادرکشی و خودکشی بر سر ارثیه اشد مجازات برای نوجوانی که دخترخاله ۵ ساله اش را به قتل رساند ایران و عراق برای مقابله با بیابان زایی همکاری می‌کنند تصادف سه خودرو در تربت جام چهار مصدوم برجای گذاشت (۱۲ آذر ۱۴۰۳) ایجاد چهار پایگاه ویژه اورژانس در اطراف حرم مطهر رضوی  ترمز ناگهانی اتوبوس درون‌شهری در مشهد سه مصدوم برجای گذاشت (۱۲ آذر ۱۴۰۳) کشف ۳۰ فقره سرقت کابل‌های برق در شرق مشهد (۱۲ آذر ۱۴۰۳) جان‌باختن ۷۵  نفر در حوادث شهری مشهد طی هشت ماه گذشته از ابتدای ۱۴۰۳
سرخط خبرها

این میوه‌ها را به هیچ عنوان در یخچال نگه ندارید

  • کد خبر: ۲۲۹۶۹۷
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۷:۴۰
این میوه‌ها را به هیچ عنوان در یخچال نگه ندارید
برای تازه نگه داشتن غذا در تابستان، معمولا همه مواد خوراکی را در یخچال نگهداری می‌کنیم. دمای پایین از فساد آن جلوگیری می‌کند و ماندگاری بسیاری از غذا‌ها را افزایش می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، برخی از میوه‌ها را نباید در یخچال نگهداری کرد، زیرا برودت یخچال می‌تواند بر طعم، بافت و ارزش غذایی آنها تاثیر منفی بگذارد. در حالی که نگهداری در یخچال برای بسیاری از غذا‌ها مفید است، مهم است که بدانید نگهداری کدام میوه‌ها در دمای اتاق برای حفظ طعم، بافت و ارزش غذایی آنها بهتر است. در این مطلب به فهرستی از میوه‌هایی اشاره می‌کنیم که باید به جای نگهداری در یخچال در دمای اتاق نگهداری شوند.

موز: این میوه را هرگز نباید در یخچال نگهداری کرد. هنگامی که موز در یخچال قرار می‌گیرد، پوستش شروع به سیاه شدن می‌کند که این عارضه می‌تواند بسیاری از افراد، به ویژه کودکان را از خوردن آن زده کند. علاوه بر این، موز در یخچال به سرعت رسیده نمی‌شود؛ بنابراین توصیه می‌شود برای حفظ تازگی و طعم مطلوب، آن را در دمای اتاق نگهداری کنید.

هندوانه: بسیاری از افراد به اشتباه هندوانه را در یخچال نگهداری می‌کنند تا سریع خراب نشود. اما با این کار آنتی اکسیدان‌های موجود در هنداونه کم می‌شود و ارزش غذایی آن نیز کاهش می‌یابد. به همین دلیل کارشناسان توصیه می‌کنند هندوانه را در یخچال نگهداری نکنید.

آناناس: نگهداری آناناس در یخچال می‌تواند باعث بدتر شدن بافت و طعم آن شود. بنابراین، بهتر است آن را در یخچال قرار ندهید. نگهداری در یخچال باعث می‌شود میوه خیلی نرم شود و طعم طبیعی آن تغییر کند. نگهداری آناناس در دمای اتاق به حفظ تازگی آن کمک می‌کند و از تغییرات ناخواسته در ویژگی‌های آن جلوگیری می‌کند. با این حال، اگر آناناس کاملا رسیده باشد، می‌توان آن را برای چند روز در یخچال نگهداری کرد تا از نرم شدن بیش از حد آن جلوگیری شود.

انبه: با نگهداری انبه در یخچال مرتکب اشتباه نشوید، زیرا دمای سرد می‌تواند روند رسیدن آن را کند کرده و طعم و بافت آن را تحت تاثیر قرار دهد. یخچال همچنین می‌تواند باعث شود سرما به آن آسیب برساند که منجر به ایجاد لکه‌های تیره روی پوست انبه می‌شود. بهتر است انبه را در دمای اتاق نگهداری کنید تا از طعم و عطر و طعم کامل آن لذت ببرید.

آووکادو: این میوه را نباید در یخچال نگهداری کرد، زیرا دمای سرد می‌تواند روند رسیدن آووکادو را کند کرده و باعث سفت شدن آن شود. همچنین ممکن است بر طعم و بافت آن تاثیر بگذارد. در عوض، آووکادو را در دمای اتاق نگهداری کنید تا زمانی که رسیده شود، سپس فورا از آن استفاده کنید تا از حالت خامه‌ای آن لذت ببرید.

پرتقال: این میوه با نگهداری در یخچال خشک شده و طبیعت آبدار خود را از دست می‌دهد. نگهداری پرتقال در دمای اتاق به حفظ طعم و تازگی آن کمک می‌کند. علاوه بر این، یخچال می‌تواند از طعم پرتقال کم کند و لذت خوردنش را کاهش دهد.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->