رئیس سازمان بهزیستی خبر داد: نیمی از کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ سپرده شدند کشف جسد جوان ۳۰ ساله سبزواری از استخر پرورش ماهی + فیلم(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) صرفه‌جویی ۷۵۰ میلیارد تومانی، با اصلاح سیستم روشنایی معابر سطح شهر مشهد اجرای پروژه نوسازی روشنایی شهر مشهد نویدبخش صرفه‌جویی انرژی است امضای قرارداد نوسازی روشنایی شهرستان مشهد با سرمایه‌گذاری ۶۶۰ میلیارد تومانی صرفه‌جویی ۷۵درصدی مصرف برق مشهد با استفاده از تکنولوژی نوین ال‌ای‌دی + ویدئو قبل از جراحی بینی از اصالت دستگاه‌های پزشکی مطمئن شوید! جنایت خونین پسر ۱۸ ساله مست در تهرانسر(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط دلبر، ماده یوز توران پایدار است کشف ۲۹۰ کیلوگرم مواد مخدر در گمرک دوغارون تایباد (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) تنبیه بدنی دانش‌آموزان با شیلنگ | فرد خاطی به تخلفات اداری معرفی شد+ویدئو جسد کشاورز ۷۰ ساله اهل فریدونکنار در رودخانه کشف شد صدور هشدار سطح زرد هواشناسی برای خراسان رضوی (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) چه کسانی از شرکت در آزمون دکتری تخصصی ۱۴۰۴، محروم شدند؟ اجرای مانور مشترک نظارت بر پاکسازی کالا‌های قاچاق در مشهد (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) توصیه‌ای برای بهبود خواب سالمندان پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۱۵ اسفند ۱۴۰۳) | آلودگی هوا در راه مشهد کاهش مراجعات اهداکنندگان خون در روزهای پایانی سال شمار جان‌باختگان گازگرفتگی در خراسان‌رضوی ۱۹ درصد کاهش یافت (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) آمادگی اورژانس ۱۱۵ مشهد جهت خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران امام رضا (ع) افزایش کلاهبرداری با شگرد خدمات مسافرتی در آستانه نوروز | ارجاع ۲۷۰ پرونده در ۴ روز اجرای طرح صدور گواهی ولادت الکترونیک در کشور بازداشت ۳ متهم در پیگیری ۲ پرونده سرقت | «ریش طلایی» دستگیر شد ثبت ۱۶ هزار گزارش تخلف رانندگی در کشور توسط بازرسان نامحسوس طی شش‌ماهه دوم ۱۴۰۳ اختلاف حساب موجر و مستأجر منجر به قتل زن صاحب‌خانه شد مدیرکل بهداشت کمیته امداد: خدمات بستری مددجویان رایگان می‌شود روزانه در کشور، ۴۸ نفر در تصادفات جان خود را از دست می‌دهند کمبود پزشک در تعطیلات نوروز معضل جدی برای کشور است پیش‌بینی بارش باران در نقاط مختلف کشور | دما افزایش می‌یابد (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) تشدید بازرسی‌ها جهت شناسایی مداخله‌های درمانی غیرپزشکان توقیف گواهینامه متخلفان حادثه‌ساز در سفر‌های نوروز ۱۴۰۴
سرخط خبرها

افزایش ۱۰‌درصدی دانش‌آموزان استثنایی در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۳۱۱۵۶
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۴
افزایش ۱۰‌درصدی دانش‌آموزان استثنایی در خراسان رضوی
رئیس آموزش‌و‌پرورش استثنایی خراسان‌رضوی، گفت: حدود ۸ هزار‌و‌۸۰۰ دانش‌آموز در مدارس استثنایی در حال تحصیل‌اند و پیش‌بینی این است که برای سال تحصیلی آینده، ۱۰‌درصد افزایش جمعیت دانش‌آموزی در مدارس استثنایی استان را شاهد باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، جواد روحانی در گفتگو با شهرآرا، اظهار کرد: درباره نوآموزان و دانش‌آموزان استثنایی شیوه‌نامه‌ای ثبت‌نامی داریم که در هفته آینده به مدارس ارسال خواهد شد. ثبت‌نام دانش‌آموزان میان‌پایه که اکنون در حال تحصیل هستند، از طریق سامانه در حال انجام است و آنها می‌توانند سفارش کتاب نیز بدهند.

نوبت‌گیری ۱۲۰‌هزار نفر در سامانه سنجش

وی بیان کرد: دانش‌آموزانی که می‌خواهند وارد آموزش‌و‌پرورش استثنایی شوند باید مورد سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی دانش‌آموزان بدو ورود به دبستان و پیش‌دبستانی قرار بگیرند. تاکنون ۱۲۰‌هزار نفر در سامانه سنجش نوبت‌گیری کرده‌اند و کار ارزیابی‌شان انجام شده است. البته پیش‌بینی ما این است که حدود ۱۴۰‌هزار نفر باید مورد سنجش سلامت جسمانی قرار بگیرند که تعدادی از آنها جزو اتباع هستند و هنوز شیوه‌نامه خاص ثبت‌نام آنها ارائه نشده است.

روحانی بیان کرد: دانش‌آموزان همه گروه‌های با نیاز‌های ویژه ذهنی، دانش‌آموزان چند‌معلولیتی و دارای اختلالات هیجانی و رفتاری، اوتیسم و‌... براساس شدت معلولیت در مدارس مشغول تحصیل خواهند شد.

دریافت پول، فقط برای بیمه و کتاب

وی گفت: فعلا سامانه نوبت‌دهی سنجش ۱۲‌خرداد‌ماه باز می‌شود و ممکن است این فرایند تا ۱۵‌خرداد‌ماه به اتمام برسد. پس‌از‌آن باید منتظر باشیم تا فرایند نوبت‌دهی برای دانش‌آموزانی که بازمانده از تحصیل هستند، در شهریور‌ماه باز شود. برای ثبت‌نام دانش‌آموزان استثنایی غیر از پول بیمه و کتاب، دریافت وجه دیگری از والدین ممنوع است.

وی درباره کمبود نیروی انسانی و فضای آموزشی در حوزه آموزش‌و‌پرورش استثنایی، تصریح کرد: یک آزمون استخدامی برگزار شده که تعدادی از آموزگاران از این طریق جذب خواهند شد؛ ضمن اینکه از دانشگاه فرهنگیان معلم‌های جدیدی خواهیم داشت و به‌همراه این موارد، سرباز‌معلم نیز جذب خواهیم کرد و با استفاده از ظرفیت همکاران بازنشسته و اضافه‌کار سایر معلمان، کمبود معلم جبران خواهد شد. ماه آینده می‌توانیم اعلام کنیم که چند معلم جذب آموزش‌و‌پرورش استثنایی شد‌ه‌اند. اول مهر‌ماه امسال نیز در بعضی از شهرستان‌ها که کمبود فضای آموزشی داریم، مدارس جدیدی افتتاح خواهد شد.

مداخله بهنگام، فرصت طلایی دانش‌آموزان استثنایی

روحانی مداخله بهنگام را رویکرد اصلی در ثبت‌نام دانش‌آموزان و نوآموزان مدارس استثنایی دانست که فرصتی طلایی است و افزود: برای جلوگیری از شدت معلولیت و آسیب بیشتر دانش‌آموزانی که دچار معلولیت هستند، در هر سنی که تشخیص صورت بگیرد، حتی کودکان زیر چهار سال، نیز در مراکز پذیرش می‌شوند.

وی اضافه کرد: ضمن اینکه برای کودکان یک‌و‌دو‌ساله‌ای که از لحاظ شنوایی، بینایی، اوتیسم یا نیاز ویژه ذهنی مشکل داشته باشند، کلاس‌های پیش‌دبستانی برگزار می‌شود. اکنون ۱۶۰۰‌کودک در بازه سنی کودکستان و پیش‌دبستانی در استان پذیرش شده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->