معمای گم شدن ۲۰۰ کیلو مواد مخدر راز قتل قاچاقچی را افشا کرد نقشه ناکام قتل همسر سابق برای حضانت فرزند! فهرست سیاه تبهکاران سایت دیوار در مشهد فاش شد اسامی محصولات و خوشبوکننده‌های غیرمجاز اعلام شد(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) واژگونی خودرو در سبزوار یک کشته و ۵ مصدوم برجای گذاشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۲ کشته و ۲ مصدوم در پی تصادف مرگبار پژو و کامیون در نیشابور (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سه علت اصلی سقط جنین در کشور باران و لغزندگی برخی جاده‌های شمالی خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن یک چوپان بر اثر سقوط از ارتفاعات شهرستان قوچان خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در بزرگراه کلانتری مشهد | ۶ مصدوم به بیمارستان منتقل شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه روند رسیدگی قضایی پرونده حادثه انفجار بندر شهید رجایی افزایش قیمت داروی راپامیون صحت ندارد واکنش پلیس به حادثه پیست اتومبیلرانی ورزشگاه آزادی تلاش ناکام قاچاقچیان برای ربودن کتیبه باستانی در حریم تخت جمشید حادثه هولناک در پیست آزادی | برخورد خودروی مسابقه با عکاس و فیلمبردار + فیلم تصادف زنجیره‌ای در جاده شاندیز| یک تن کشته و ۴ نفر مصدوم شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷۶۰ متهم به سرقت و معتاد متجاهر در مشهد دستگیر شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی بر گسترش نهضت عدالت آموزشی بدون تشریفات ۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است
سرخط خبرها

افزایش ۱۰‌درصدی دانش‌آموزان استثنایی در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۳۱۱۵۶
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۴
افزایش ۱۰‌درصدی دانش‌آموزان استثنایی در خراسان رضوی
رئیس آموزش‌و‌پرورش استثنایی خراسان‌رضوی، گفت: حدود ۸ هزار‌و‌۸۰۰ دانش‌آموز در مدارس استثنایی در حال تحصیل‌اند و پیش‌بینی این است که برای سال تحصیلی آینده، ۱۰‌درصد افزایش جمعیت دانش‌آموزی در مدارس استثنایی استان را شاهد باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، جواد روحانی در گفتگو با شهرآرا، اظهار کرد: درباره نوآموزان و دانش‌آموزان استثنایی شیوه‌نامه‌ای ثبت‌نامی داریم که در هفته آینده به مدارس ارسال خواهد شد. ثبت‌نام دانش‌آموزان میان‌پایه که اکنون در حال تحصیل هستند، از طریق سامانه در حال انجام است و آنها می‌توانند سفارش کتاب نیز بدهند.

نوبت‌گیری ۱۲۰‌هزار نفر در سامانه سنجش

وی بیان کرد: دانش‌آموزانی که می‌خواهند وارد آموزش‌و‌پرورش استثنایی شوند باید مورد سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی دانش‌آموزان بدو ورود به دبستان و پیش‌دبستانی قرار بگیرند. تاکنون ۱۲۰‌هزار نفر در سامانه سنجش نوبت‌گیری کرده‌اند و کار ارزیابی‌شان انجام شده است. البته پیش‌بینی ما این است که حدود ۱۴۰‌هزار نفر باید مورد سنجش سلامت جسمانی قرار بگیرند که تعدادی از آنها جزو اتباع هستند و هنوز شیوه‌نامه خاص ثبت‌نام آنها ارائه نشده است.

روحانی بیان کرد: دانش‌آموزان همه گروه‌های با نیاز‌های ویژه ذهنی، دانش‌آموزان چند‌معلولیتی و دارای اختلالات هیجانی و رفتاری، اوتیسم و‌... براساس شدت معلولیت در مدارس مشغول تحصیل خواهند شد.

دریافت پول، فقط برای بیمه و کتاب

وی گفت: فعلا سامانه نوبت‌دهی سنجش ۱۲‌خرداد‌ماه باز می‌شود و ممکن است این فرایند تا ۱۵‌خرداد‌ماه به اتمام برسد. پس‌از‌آن باید منتظر باشیم تا فرایند نوبت‌دهی برای دانش‌آموزانی که بازمانده از تحصیل هستند، در شهریور‌ماه باز شود. برای ثبت‌نام دانش‌آموزان استثنایی غیر از پول بیمه و کتاب، دریافت وجه دیگری از والدین ممنوع است.

وی درباره کمبود نیروی انسانی و فضای آموزشی در حوزه آموزش‌و‌پرورش استثنایی، تصریح کرد: یک آزمون استخدامی برگزار شده که تعدادی از آموزگاران از این طریق جذب خواهند شد؛ ضمن اینکه از دانشگاه فرهنگیان معلم‌های جدیدی خواهیم داشت و به‌همراه این موارد، سرباز‌معلم نیز جذب خواهیم کرد و با استفاده از ظرفیت همکاران بازنشسته و اضافه‌کار سایر معلمان، کمبود معلم جبران خواهد شد. ماه آینده می‌توانیم اعلام کنیم که چند معلم جذب آموزش‌و‌پرورش استثنایی شد‌ه‌اند. اول مهر‌ماه امسال نیز در بعضی از شهرستان‌ها که کمبود فضای آموزشی داریم، مدارس جدیدی افتتاح خواهد شد.

مداخله بهنگام، فرصت طلایی دانش‌آموزان استثنایی

روحانی مداخله بهنگام را رویکرد اصلی در ثبت‌نام دانش‌آموزان و نوآموزان مدارس استثنایی دانست که فرصتی طلایی است و افزود: برای جلوگیری از شدت معلولیت و آسیب بیشتر دانش‌آموزانی که دچار معلولیت هستند، در هر سنی که تشخیص صورت بگیرد، حتی کودکان زیر چهار سال، نیز در مراکز پذیرش می‌شوند.

وی اضافه کرد: ضمن اینکه برای کودکان یک‌و‌دو‌ساله‌ای که از لحاظ شنوایی، بینایی، اوتیسم یا نیاز ویژه ذهنی مشکل داشته باشند، کلاس‌های پیش‌دبستانی برگزار می‌شود. اکنون ۱۶۰۰‌کودک در بازه سنی کودکستان و پیش‌دبستانی در استان پذیرش شده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->