یادی از عباس آفرنده معمار مشهدی مرمتگر گنبد ایوان مقصوره مسجد گوهرشاد | آجر به آجر یک رؤیا «سلامت»، معروفی که باید به آن امر شود راهبرد قرآن در تبدیل حجاب از تابوی جاهلیت به هویت جمعی مسلمانان | انقلاب اخلاقی در پوشش مدیر حوزه‌های علمیه: پاپ فرانسیس نمادی از گفت‌وگوی ادیان و صلح جهانی بود آیات منتخب قرآن کریم برای ایام دهه کرامت ۱۴۰۴ خواندن روزانه قرآن در مساجد در طرح «تلاوت نور» کلید خورد از ساخت پنج فیلم سینمایی تا شناسایی بازیگران بااستعداد در تئاتر انقلاب و دفاع مقدس برنامه محفل مورد تحسین دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفت علی مسعودی (مشهدی): به‌زودی ساخت فیلمی را با موضوع مشهد و امام‌رضا(ع) آغاز می‌کنم ثبت‌نام بیش از ۴ هزار زائر پیاده برای حضور در مشهد طی دهه کرامت ۱۴۰۴ افزایش چشمگیر هزینه سفر به عتبات | سفر زیارتی خانوادگی تا ۱۳۰ میلیون تومان! توزیع بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار محصول فرهنگی در حرم مطهر امام‌رضا(ع) کتاب «آقای ورزش»، روایت زندگی شهید علیرضا شمسی‌پور، به سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب می‌آید پخش ۴ انیمیشن با محوریت زندگی امام صادق (ع) اجتماع بزرگ عزاداران امام‌صادق(ع) در مشهد، چهارم اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزار می‌شود بیش از ۸۵ هزار ویزا برای حج تمتع ۱۴۰۴ دریافت می‌شود نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت: علم بدون تقوا تهدیدی برای بشریت است حجت‌الاسلام و المسلمین اکبر ایزدی درگذشت از قهرمان سردشت تا دلاوران جزیره مجنون| معرفی سه شهید تازه‌تفحص‌شده خراسانی به بهانه بازگشت آن‌ها به آغوش وطن
سرخط خبرها

برپایی جشن بزرگ «بابا علی» با حضور ۳۱ هزار یتیم در استان‌های کشور

  • کد خبر: ۲۳۴۵۹۲
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۶
برپایی جشن بزرگ «بابا علی» با حضور ۳۱ هزار یتیم در استان‌های کشور
به همت معاونت خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی، جشن بزرگ «بابا علی» با حضور ۳۱ هزار یتیم در استان‌های کشور برگزار می‌شود.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، معاون خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی از اجرای ویژه‌برنامه‌های حمایتی از اقشار خاص و ایتام سادات در دهه ولایت و امامت خبر داد.

جعفر رئیسیان‌زاده گفت: به‌مناسبت فرارسیدن دهه امامت و ولایت، اقدامات حمایتی از اقشار خاص با همکاری کانون‌های خدمت رضوی در سراسر کشور انجام می‌شود.

وی افزود: جشن بزرگ «باباعلی» با موضوع یتیم‌نوازی و تفقد از فرزندان یتیم با حضور ۳۱ هزار یتیم در استان‌های کشور برگزار می‌شود که برنامه محوری این جشن روز جمعه، اول تیرماه، با حضور ۳۵۰۰ یتیم در سالن ورزشی شهید بهشتی مشهد اجرا خواهد شد.

معاون خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی توضیح داد: برنامه بعدی، تکریم یک هزار و ۱۴۰ خانواده سادات سراسر کشور شامل خانواده شهدا و جانبازان نمونه، اساتید حوزه تربیتی و ورزشی، سادات دارای بیماری صعب‌العلاج و سادات محروم توسط خادمین و اهدای هدیه به‌مناسبت عید غدیرخم به این افراد خواهد بود.

رئیسیان‌زاده ادامه داد: این برنامه در مشهد برای ۱۱۰ خانواده اجرا شده و بسته‌های معیشتی شامل سبد میوه، شیرینی و هدایای کودکان، به آن‌ها تقدیم خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به اجرای برنامه «سفره‌های علوی» هم گفت: طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده، یک میلیون وعده غذایی برای پذیرایی از گروه‌های آسیب‌دیده اجتماعی یا گروه‌های خدمتگزار اجتماعی به صورت مشارکتی، انجام خواهد شد.

معاون خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی گفت: در طرح «ایران؛ خانه حضرت‌رضا علیه‌السلام» که در دهه امامت و ولایت اجرا می‌شود، به ۵۰۰ محفل خانگی، اقلام غذایی مانند برنج و روغن جهت پخت ۵۰ هزار وعده غذایی تبرکی جهت توزیع در جشن‌های محلی و حاشیه شهر اهدا می‌شود.

رئیسیان‌زاده بیان کرد: برنامه بعدی ما اجرای طرح «مهر درخشان» با موضوع اعزام یک هزار و ۲۰۰ نفر از سادات محروم زیارت‌اولی به مشهد مقدس و پذیرایی سه‌روزه از آنان در این شهر خواهد بود.

معاون خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی از بهره‌برداری از سامانه اهدای بسته‌های حمایتی در قالب فروشگاه اینترنتی اختصاصی در ایام دهه ولایت خبر داد و گفت: در قالب این سامانه، اولین اقدام ارائه بن خرید البسه به مبلغ ۲۰ میلیون ریال به دو هزار و ۵۰۰ نفر از ایتام استان سیستان‌و‌بلوچستان و خراسان‌های شمالی، رضوی و جنوبی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->