نجات دختر نوجوان از پرتگاه تباهی؛ وقتی طلاق والدین، زندگی را به کام نوجوانی تلخ کرد اعتراف هولناک زن متهم به قتل: شوهرم را موقع مصرف شیشه کشتم انهدام باند حرفه‌ای سرقت از پارکینگ و انباری مجتمع‌های مسکونی مشهد دستگیری مادر و دخترشعبده‌باز که پوشاک مغازه‌ها را غیب می‌کردند! درخشش دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی در مسابقات بین‌المللی اختراع و نوآوری تبعیض در  درمان، زخمی پنهان بر تن عدالت اجتماعی بایدها و نبایدهای مصرف جلبک «اسپیرولینا» + خواص و عوارض باید‌ها و نباید‌های استفاده از کودک درون در روابط دوران بزرگ‌سالی | کودک درونت را شاد و پویا نگه‌دار زلزله خنج فارس را لرزاند + جزئیات (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) نتایج نهایی نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۴ اعلام شد | آغاز ثبت‌نام از شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ بازداشت ۵ تن از کارکنان شرکت توزیع برق مشهد تکذیب شد سارق حرفه‌ای با سابقه ۷ فقره سرقت در شیروان بازداشت شد واکنش آموزش و پرورش به اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی درباره سابقه و تأهل استخدام هزار معلم ورزش جدید قطعی شد| سرانه ورزشی مدارس ۰.۳۸ مترمربع به ازای هر دانش‌آموز! رئیس سازمان محیط زیست: حفاظت از یوز ایرانی یک اولویت ملی است طرح کاشت یک میلیارد درخت به کجا رسید؟ دیابت کنترل‌نشده و آب سیاه از مهم‌ترین عوامل کم‌بینایی در بزرگسالی بهترین هتل‌های ۵ ستاره تبریز را بشناسید اختصاص رایگان ۱۷۰۰ ناوگان حمل و نقل به ۵ هزار دانش‌آموز استثنایی وضعیت دما و بارش کشور تا اواسط مهر ماه چگونه خواهد بود؟ وعده معاون وزیر راه و شهرسازی برای ساخت ۸۸۰ کلاس درس در کشور فروش نیمی از بلیت پروازهای داخلی از طریق دفاتر فروش آنلاین | مسافران دفاتر مجاز را انتخاب کنند تاثیر آلودگی هوا در تشدید علائم آلرژی و آسم ۲.۸ میلیون نفر در ایران دچار اعتیاد هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۱ شهریور ۱۴۰۴) | وزش باد شدید، پدیده غالب جوی در استان نرخ نهایی سرویس مدارس در انتظار تأیید شوراها | مهلت ثبت نام در سامانه دیگر تمدید نمی‌شود هشدار نسبت به حمل نادرست دارو در سفر اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) معاون وزیر آموزش و پرورش: امسال در مدارس کمبود نیرو نداریم (۱۱ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افزایش ۲۰ درصدی مصرف آب در خراسان رضوی طی سال جاری

  • کد خبر: ۲۴۳۳۱۴
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۳
افزایش ۲۰ درصدی مصرف آب در خراسان رضوی طی سال جاری
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی از افزایش ۲۰ درصدی مصرف آب در خراسان رضوی در سال جاری خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امامی روز با اعلام این خبر، اظهار کرد: سه میلیون و ۳۰۰ هزار مشترک شهری و روستایی در استان (به غیر از شهرستان مشهد) از ابتدای سال تا کنون ۹۳ میلیون و ۵۷۹ هزار و ۷۸۴ مترمکعب آب شرب را مصرف کرده اند که این رقم در مدت مشابه پارسال ۷۵ میلیون و ۵۶۹ هزار متر مکعب بوده است.

وی اضافه کرد: افزایش دما و گرمای هوا عامل این افزایش مصرف است و هم اکنون تمام ظرفیت تولید آب شرب این شرکت در مدار قرار دارد تا مشترکان با مشکل کمبود آب مواجه نشوند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: هم اکنون ۷۱۹ روستا در ۲۶ شهرستان استان با جمعیت ۱۴۱ هزار و ۵۹۷ نفر با تنش آب شرب مواجه هستند که از این تعداد ۳۲۰ روستا به صورت دائم آب‌رسانی سیار می‌شوند، ۴۴ روستا مشکل کیفی آب دارند و ۳۴۷ روستا هم در مواقع بروز اتفاق آب‌رسانی سیار می‌شوند.

امامی افزود: خط قرمز این شرکت کیفیت آب است و ۴۲ آزمایشگاه در خراسان رضوی با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی مشهد، تربت حیدریه، سبزوار و نیشابور به طور دائم و مستمر کیفیت آب شرب شهروندان و روستائیان را سالانه با یک میلیون و ۲۷۱ هزار مورد آزمون کیفیت رصد می‌کنند.

وی اضافه کرد: هیچ مشکل کیفی در آب شرب خراسان رضوی وجود ندارد، فقط آب برخی مناطق شور است که برای رفع این مشکل تاسیسات آب شیرین کن و شیر‌های برداشت آب شیرین در سطح چند شهر با دسترسی آسان شهروندان به آب نصب شده است.

او از شهروندان خواستار شد تا ضمن توجه به مصرف درست، از آب شرب برای شست و شوی معابر، خودرو و حیاط و آبیاری باغهات و دام پرهیز کنند تا امکان برخورداری عادلانه همه مشترکان از آب شرب فراهم باشد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->