دستیار رئیس جمهور: تجاوز رژیم صهیونیستی را با نگاه عاشورایی ببینیم بررسی میراث دعایی زین‌العابدین(ع) در صحیفه سجادیه | امام چهارم، مبارزی خستگی‌ناپذیر بسیج خیرین در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب ایران امام حسین (ع) در مکتب امام سجاد (ع) رئیس بنیاد شهید کشور: رسیدگی به اسکان خانواده‌های شهدای حمله صهیونیستی در اولویت قرار گیرد مراسم بزرگداشت پاسدار شهید «مرتضی میثمی» امروز در مشهد برگزار می‌شود (۱۸ تیر ۱۴۰۴) یادگار «رکن‌الدوله» در حرم‌مطهر‌ رضوی | درباره رواق «دارالذکر» که روزگاری مدرسه «علینقی‌میرزا» بوده است صدای آشنای حرم بچه‌های هیئتی چرا واردات خودروی جانبازان هنوز به سرانجام نرسیده است؟ شهید اقتدار ملی | درباره «شهید سردار بهنام شهریاری» که سال‌ها در مسیر اباعبدالله(ع) گام برداشت کمی از کربلا در همین اتاق | روضه‌های خانگی، برکت خانه‌ها و شهرمان هستند گردهمایی پُرشور ۴ هزار عزادار افغانستانی در حرم امام‌رضا(ع) تشییع و خاکسپاری پیکر جانباز ۷۰ درصد دفاع مقدس در مشهد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری اجتماع «یک ایران زینب(س)» در حرم مطهر امام‌رضا(ع)، امروز (۱۸ تیر ۱۴۰۴) اعلام جزئیات مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار ایران در حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۱۹ تیر ۱۴۰۴) بیش از ۴۰ هزار جانباز قطع عضو، نیازمند خدمات پروتز و اروتز هستند جانباز ۷۰ درصد دفاع مقدس به همرزمان شهیدش پیوست آیت الله مروی: روایت انسجام و همدلی ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه باید برای آیندگان حفظ شود آغاز اعزام زائران عمره به سرزمین وحی از اول شهریورماه
سرخط خبرها

ما شفایمان را از شهدا می‌گیریم

  • کد خبر: ۲۴۳۴۳۲
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۶
ما شفایمان را از شهدا می‌گیریم
ما برکت زندگی‌مان را از شهدا می‌گیریم. به متر و معیار این و آن کار نداریم. به طول و عرض وجب دیگران، مساحت معرفتمان را اندازه نمی‌گیریم.

ما برکت زندگی‌مان را از شهدا می‌گیریم. به متر و معیار این و آن کار نداریم. به طول و عرض وجب دیگران، مساحت معرفتمان را اندازه نمی‌گیریم. سنجه خودمان را داریم و معیار خودمان را. با همان هم زندگی‌مان را تراز می‌کنیم. موفقیت‌هامان را به دعای شهدا گره می‌زنیم. ما حتی شفایمان را هم از شهدا می‌گیریم. اندیشه و دست و تلاش پزشکان، شرح آن شفاست.

آزموده‌ایم این را و به‌تجربه می‌گوییم خداوند بلندمرتبه به دعای عشق‌های خونین قبای زمینی خود، هزارمرتبه غیورتر است تا دعای آسمانیان. ما بن‌بست‌های زندگی‌مان را هم با شهدا باز می‌کنیم. آنان را -همان‌طور که امام روح‌ا... الموسوی‌الخمینی (ره) فرمود- امام‌زادگان عشق می‌دانیم و به صدای بلند می‌خوانیم. رابطه ما با امام‌زادگان چگونه است؟ همان را برای شهدا تکرار می‌کنیم. زیارتشان می‌کنیم. تلاشمان این است که زندگی را به سیره آنان نظام دهیم. مثل آنان به دنیا و مسیر ابدیت نگاه کنیم. 

هرجا هم که به مشکل برخوردیم، آنان را می‌خوانیم تا واسطه فیض الهی باشند. ما که دستمان را تهی و رویمان را خجل می‌بینیم. آنان، اما همه جانشان پر از خونی است که هر قطره‌اش نزد خدا محبوبیت ممتاز دارد. این کلام معیارِ رسول اعظم الهی است که: «مَا مِنْ قَطْرَه أَحَبَّ إِلَى ا... عَزَّ وَ جَلَّ مِنْ قَطْرَه دَمٍ فِی سَبِیلِ‌ا...؛ هیچ قطره خونی نزد خدا محبوب‏‌تر از قطره خونی نیست که در راه خدا ریخته می‏‌شود». 

هر شهید هم به تعداد قطرات خونی که از او در راه خدا بر زمین ریخته است، شأنی آسمانی و توفیق شفاعت یافته است. همین است که در زندگی و مرگ به لطف لطیف یارانمان توجه می‌کنیم و التجا می‌بریم. آنها هم عنایتشان مثل باران، عام و همه‌شمول است. هرکه کاسه خود را زیر باران ببرد، خالی بازنمی‌گرداند. این ما هستیم که باید ظرفیت فهم و درک محضر شهید و بهره‌مندی از انوارش را در خویش ایجاد کنیم. 

خط شهید را بگیریم و خود را به سیدالشهدا (ع) برسانیم. آن وقت، هم زندگی ما به قرار می‌آید و هم قرار بهشت در ابدیت ما نوشته می‌شود. باری، ما زندگی‌مان را به نام و یاد شهدا متبرک می‌کنیم. همه برکت‌های مادی و معنوی حیات را در کرامت آنان می‌جوییم. هرکه هرچه می‌خواهد بگوید، ما راهمان را با شهدا ادامه می‌دهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->