پیشینه ترمیم بنای مسجد جامع گوهرشاد به بهانه تعمیر گلدسته‌های آن | تاریخ ۶۰۰‌ساله مرمت در میراث گوهرشاد‌بیگم هدیه‌ای به نام مهربانی پناه بی‌پناهان بود | یادی از عباس تربتی، معروف به حاج آخوند، واعظ و عارف مدفون در حرم مطهر رضوی امامی که مشهد را پایتخت علم و زیارت کرد همراهی اهل بیت(ع)، خوشبختی حقیقی | بررسی معیار خوشبختی در فرازهایی از زیارت جامعه کبیره تولیت آستان قدس رضوی: معماری مشهد باید امام‌رضایی باشد | ضرورت فضاسازی متفاوت، مفهومی و زیارت‌محور تولیت آستان قدس رضوی: پرستاران، ادامه‌دهندگان راه حضرت زینب(س) در دفاع از کرامت و سلامت انسانی هستند ویدئو | جشن تکلیف دختران ۹ کشور اسلامی در حرم مطهر امام رضا (ع) بیش از ۴۵ هزار مسجد در کشور بدون امام جماعت هستند فعالیت ۲۵ هزار و ۷۰۰ قرارگاه محله اسلامی در سراسر کشور تجلیل از خادمان و سقایان زائران پیاده امام رضا (ع) در مشهد ویژه‌برنامه «عقیله بنی‌هاشم» با حضور بانوان اردوزبان در حرم مطهر امام‌رضا(ع) برگزار شد پخش مستند «خورشید کاروان» از سیمای استانی خراسان رضوی جایزه ادبی یوسف به ایستگاه چهاردهم رسید + مهلت ارسال آثار اجرایی شدن طرح حفظ «شهید سلامی» به منظور تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن آغاز کنگره ملی بزرگداشت ۳ هزار شهید خراسان شمالی با برگزاری اردوی راهیان‌نور نهایی شدن قرارداد‌های مربوط به حج ۱۴۰۵، سه ماه پیش از آغاز عملیات اعزام زائران مشهد میزبان برگزاری جشنواره امامت و مهدویت خواهد بود برنامه «مهمان مهر» میزبان ۶۰۰۰ دانشجو از سراسر کشور در حرم حضرت معصومه(س)
سرخط خبرها

مدیر رادیو سراسری زیارت: رادیو زیارت در طی چند سال فعالیت خود احیای امر امامت را انجام داده است

  • کد خبر: ۲۴۴۲۲۹
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۷
مدیر رادیو سراسری زیارت: رادیو زیارت در طی چند سال فعالیت خود احیای امر امامت را انجام داده است
مدیر رادیو سراسری زیارت گفت: در حال ورود به سال هشتم فعالیت رادیو زیارت هستیم که احیای امر امامت را طی چند سال انجام داده است.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ هادی افشار صفوی امروز، ۲۰ مردادماه، در مراسم افتتاح موج اربعین رادیو زیارت که در صداوسیمای خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: در حال ورود به سال هشتم فعالیت رادیو زیارت هستیم که به لطف و عنایت امام رضا (ع) پیام‌رسان معارف اهل بیت بوده و احیای امر امامت را طی چند سال انجام داده است.

وی افزود: یکی از ماموریت‌های دیگر پنج سال توفیق تشرف به عتبات عالیات بود که چهار سال همراه همکاران رادیو زیارت انجام شد. دکتر عابدینی، معاون امور استان‌های سازمان صداوسیما در جلسه‌ای در ماه گذشته مطلبی را بیان کردند که اهتمام جدی به موضوع استان‌ها و مرز‌ها دارد و همین مطلب جرقه‌ای زد که برای انتشار آخرین اطلاعات مورد نیاز هموطنان در سراسر کشور تلاش کنیم.

افشار صفوی ادامه داد: مراکز استان‌ها بیشترین شنونده را دارند؛ بنابراین خوب است رادیو زیارت واسطه شود و به این ظرفیت ضریب دهد. در جلساتی که در همان روز‌ها داشتیم تصمیم‌گیری و هماهنگی با مرز میرجاوه و ۶ مرز غربی کشور انجام شد. از نخستین دقایق بامداد امروز کار را شروع کردیم.

مدیر رادیو سراسری زیارت اضافه کرد: در جدول برنامه‌ها کاری انجام شده که متفاوت با برنامه‌های سال‌های گذشته است. سال‌های گذشته برنامه‌های رادیو زیارت در کنار حضور در نجف و کربلا اجرا می‌شد، اما امسال صد در صد جدول اربعینی شده و هیچ برنامه‌ای را طبق جدول روز گذشته نداریم و در ۱۵ روز پیش رو منعکس‌کننده این برنامه‌ها هستیم.

وی بیان کرد: با موافقت آقای نعلبندی، مدیرکل صدای استان‌ها از روز دوشنبه ساعت ۱۳ تمامی استان‌ها تقویت‌کننده برنامه رادیو زیارت، اما با عنوان موج اربعین را خواهند داشت. ۴، ۵ میلیون نفر امکان و توفیق تشرف دارند، اما درصد قابل توجهی جاماندگان هستند که باید برای آنها برنامه‌ریزی کنیم.

افشار صفوی خاطرنشان کرد: آنچه ما انتظار داریم این است که بتوانیم بیش از پیش زمینه گسترش فرستنده‌های رادیو را در سطح کشور داشته باشیم. از نمایندگان مجلس درخواست پشتیبانی داریم و از صداوسیما نیز می‌خواهیم زمینه‌های انعکاس و فعالیت هرچه بیشتر این برنامه را داشته باشند.

مدیر رادیو سراسری زیارت عنوان کرد: تلاش می‌کنیم بتوانیم مجموعه اتفاقات دینی و مذهبی سراسر کشور نه فقط در این ۱۵ روز، بلکه در مناسبت‌های دیگری را انعکاس دهیم رادیو زیارت که ۱۵۰ روز درگیر مناسبت‌ها است.

وی تصریح کرد: پویش من رسانه حسینم در سال‌های گذشته نیز فعال بوده است. ظرف ماه‌های گذشته برنامه‌های خود را به شکل تصویری نیز روی آنتن بردیم، الان تمام حضور ما در عراق به صورت تصویری منعکس خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->