فیش حقوقی خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی بارگذاری می‌شود؟ کشف محموله قرص مخدر و سیگار قاچاق در کاشمر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) عمل لیزیک چشم، موجب بهبود و افزایش کیفیت دید در افراد می‌شود پلیس: بیش از ۱۲۰۰ خودروی مسروقه در اردیبهشت ۱۴۰۴ کشف شد انتقاد مدیرعامل تأمین اجتماعی از افزایش صوری دستمزد‌ها در دو سال آخر بیمه‌پردازی چهار نفر از حجاج خراسان رضوی دعوت حق را لبیک گفتند (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید به‌طور کامل، دقیق و بدون تبعیض اجرا شود با خواص شگفت‌انگیز توت سفید آشنا شوید! استقرار آزمایشی دستگاه پرتودهی پیشرفته در سازمان انتقال خون ایران چرا برخی دچار ریزش سکه‌ای مو می‌شوند؟ انتقال ویروس HPV از استخر واقعیت ندارد پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور طی فردا جمع آوری و دستگیری ۶۷۲ معتاد و خرده فروش در مشهد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) حکم اعدام شرور مسلح «عباس کورکوری» اجرا شد + فیلم مادر بلاگرهای اینستاگرامی قاتلان مادرانگی‌های شما! مهلت انتخاب رشته دانشجو معلمان تمدید شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری شرور قمه کش در فردیس کرج (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) شوهرم فقط دنبال شغل مدیریتی است، طلاق می‌خواهم مهریه عجیب و غریب دختر جوان در ازدواج با پیرمرد ۸۲ ساله دستگیری پزشک قلابی | قربانی‌شدن زن میانسال در کلینیک زیبایی غیرمجاز از گاوصندوق ضدسرقت تا شلیک به تعقیب‌کننده |جزئیات هولناک سرقت‌های مسلحانه شمال تهران پشت پرده قتل هولناک همسر؛ از سوءظن تا تیغ قصابی! مرگ ۲ جوان گنابادی به علت غرق شدگی در استخر کشاورزی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ۵ کشته و ده‌ها زخمی در حمله‌ای مرگبار به مدرسه‌ای در اتریش + فیلم بارش باران در انجام پرواز‌های فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد خللی ایجاد نکرد چگونه نسخه الکترونیکی داروی خود را مشاهده کنیم؟ آیا افسردگی بدون مصرف دارو درمان می‌شود؟ سازمان نظام پزشکی اسامی افراد فاقد صلاحیت در امور پزشکی را اعلام کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) صفحه‌نمایش چگونه بحران‌های عاطفی کودکان را عمیق‌تر می‌کند؟
سرخط خبرها

کلاهبرداری با آگهی جعلی فروش خودرو در سایت دیوار

  • کد خبر: ۲۴۶۴۹۵
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۹
کلاهبرداری با آگهی جعلی فروش خودرو در سایت دیوار
یکی از شگرد‌های مرسوم شیادان فضای مجازی آگهی کالا‌های پرمخاطب در سایت‌های واسطه گر با قیمت‌های مناسب است تا پس از تطمیع سوژه شان حساب آن‌ها را خالی کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ از قدیم گفته اند که هیچ ارزانی‌ای بی دلیل نیست. این موضوع یکی از شگرد‌های مرسوم شیادان فضای مجازی است، آن‌ها با آگهی کالا‌های پرمخاطب در سایت‌های واسطه گر با قیمت‌های مناسب، همچون عنکبوتی شهروندان را به سمت تار‌های نامرئی خود می‌کشانند و در بزنگاهی پس از تطمیع سوژه شان خیلی راحت حساب آن‌ها را خالی می‌کنند و پس از حذف آگهی از روی سایت، با گشودن یک آگهی جعلی دیگر شهروند دیگری را پشت دیوار ارزانی به تور می‌اندازند. در پیگیری جدیدترین پرونده از این دست، مردی جوان پس از شکایت در دادگاه رسیدگی به جرائم اینترنتی و در دست داشتن مرجوعه قضایی به پلیس فتای مشهد معرفی شد تا کارشناسان این پلیس تخصصی او را کمک کنند.

این فرد که با یک آگهی جعلی مقداری از سرمایه اش را باخته بود، در توضیحات شکایتش به کارشناسان پلیس فتای مشهد گفت: مدتی است که می‌خواهم یک خودرو کارکرده بخرم، اما قیمت خودرو‌ها به موجودی حساب من نمی‌خورد به همین دلیل تا به حال نتوانسته بودم کاری بکنم. اما چند روز پیش وقتی مثل همیشه در حال بالا و پایین کردن آگهی‌های فروش خودرو در یکی از سایت‌های واسطه گر بودم، چشمم به پرایدی افتاد که فروشنده اش قیمت و شرایط منصفانه‌ای برای فروش اعلام کرده بود. 

بلافاصله با او تماس گرفتم. فروشنده مشخصات خودرو را با حوصله برایم گفت و مشکلاتی را که داشت هم توضیح داد، به نظرم سود خوبی پشت این معامله بود و همان جا اعلام کردم که ماشینش را می‌خواهم. اما فروشنده اعلام کرد که چند مشتری دیگر هم دارد که قبل از من درخواست داده اند و باید صبر کنم تا اول آن‌ها جواب قطعی بدهند. 

نمی‌خواستم این فرصت را از دست بدهم و اصرار کردم که قولش را به دیگران ندهد، چون من پولم نقد است و...، فکر کردم فروشنده دلش برایم سوخته که گفت اگر می‌خواهی باید ۷۰ میلیون تومان بیعانه بدهی. ابدا فکر نمی‌کردم روزی برسد که بدون هیچ شناختی پول به حساب یک ناشناس بزنم، اما آن قدر در هول و ولا بودم که به این موضوع فکر نکردم و با دریافت شماره حساب به سرعت پول را منتقل کردم.

بعد از تشکر هم قرار و مدار فردا را به صورت حضوری گذاشتیم. اما از فردا تلفن فروشنده خاموش شد و دیگر جوابم را نداد. تازه اینجا بود که فهمیدم سرم کلاه گذاشته اند. کارشناسان پلیس فتا با بررسی فنی بر روی سرنخ‌های دیجیتالی به جامانده، متهم را در یکی از مناطق جنوب شهر مشهد شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی دستگیر کردند. تحقیقات در این پرونده آغاز شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->