قطار‌های اربعین در آستانه تکمیل ظرفیت | فروش بلیت به ۷۰ درصد رسید (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) وضعیت قرمز خون در خراسان رضوی کاهش ۴۲ درصدی ورودی آب به سد‌های کشور و بحران واقعی کم‌آبی در کمین کلانشهر‌ها ۱۵ مصدوم و فوتی در سانحه رانندگی حامل زائران ایرنی در عراق + اسامی مصدومان (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۰ مرداد ۱۴۰۴) | وزش باد پدیده جوی غالب در استان تا پایان هفته آینده حمله به دادستان رفسنجان با سلاح سرد+ جزئیات (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) تردد دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره آغاز شد (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) زلزله ۳.۲ ریشتری تهران را لرزاند (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) توده هوای گرم در کشور تا ۵ روز آینده ماندگار است (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) ویدیو | سخنگوی آموزش‌و‌پرورش: مشخص نیست سال آینده آزمون استخدامی داریم یا نه تحصیل ۴۵هزار دانشجوی ایرانی در خارج از ایران مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری: تناسبی بین حقوق بازنشستگان و تورم وجود ندارد از فرصت طلایی اهدای پلاسمای خون غافل نشوید | مایعی هم‌سنگ خون برگزاری آزمون برای نزدیک به ۶۰۰هزار متقاضی استخدام در آموزش و پرورش ۲۳ مجروح در حادثه‌ای در یک شهربازی عربستان سعودی + فیلم علت مشاهده دود در محدوده بیمارستان قائم(عج) مشهد چه بود؟ + فیلم (۹ مرداد ۱۴۰۴) تخفیف ۸۰ درصدی هتل‌ها در جشنواره تابستانی کیش ویدیو | رکورد گرمای هوا در مرداد شکسته شد ویدیو | سرقت مسلحانه از مغازه سکه و طلای خیابان ولی‌عصر(عج) تهران تولیت حرم مطهر حضرت معصومه(س) در بیمارستان بستری شد حریق یک اتوبوس در محور سمنان-مشهد (۹ مرداد ۱۴۰۴) راهنمای سلامت در سفر‌های تابستانی چطور از دیابت نوع ۲ پیشگیری کنیم؟ چطور از کودکان در گرمای شدید محافظت کنیم؟ چرا پزشکان عمومی خدمات زیبایی انجام می‌دهند؟  نکاتی ضروری برای مادران شیرده در مسیر اربعین علل بروز اسهال در کودکان چیست؟ آیا بدون فعالیت ورزشی می توان وزن کم کرد؟
سرخط خبرها

انتقال ۳۴ زائر فوت‌شده اربعین ۱۴۰۳ از عراق به ایران

  • کد خبر: ۲۴۷۳۲۱
  • ۰۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۱
انتقال ۳۴ زائر فوت‌شده اربعین ۱۴۰۳ از عراق به ایران
رئیس سازمان امداد‌ونجات جمعیت هلال‌احمر کشور از انتقال ۳۱۰ زائر بیمار و ۳۴ زائر فوت‌شده اربعین ۱۴۰۳ از کشور عراق به ایران خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بابک محمودی در خصوص امدادرسانی هلال‌احمر در آیین پیاده‌روی اربعین ۱۴۰۳ اظهار کرد: از ۱۵ مردادماه تا ۵ شهریورماه، امدادگران ما در قرارگاه مرزی، به زائران امام حسین (ع) خدمات‌رسانی کردند که در مجموع در این بازه زمانی، ۴۲ هزار و ۲۲۶ نفر از این خدمات بهره‌مند شدند.

وی با اشاره به افرادی که در عراق دچار سانحه شده بودند، عنوان کرد: در این مدت، ۳۱۰ زائر بیمار و ۳۴ زائر فوت‌شده، از کشور عراق به قرارگاه‌های مرزی هلال‌احمر ایران تحویل داده شدند.

رئیس سازمان امداد‌ونجات جمعیت هلال‌احمر کشور ادامه داد: در این بازه زمانی، ۱۰۱ مورد عملیات امداد‌ونجات ترافیکی به ثبت رسید که ۳۴ نفر در این حوادث آسیب دیدند. از این تعداد، ۲۴ نفر مصدوم و ۱۰ نفر کشته شدند.

محمودی با اشاره به آمار افرادی که به صورت سرپایی درمان شدند، تصریح کرد: ۹ هزار و ۴۱۴ نفر از زائران اربعین حسینی در محل توسط نیرو‌های امدادی جمعیت هلال‌احمر در محل درمان سرپایی شدند.

وی افزود: در این میان، ۱۰ هزار و ۳۱۰ نفر از زائران نیز اسکان اضطراری داده شدند. همچنین ۲۱ هزار و ۹۱۷ نفر به قرارگاه‌های مرزی ما مراجعه کرده و از خدمات سلامت مانند تست فشار‌خون و قند‌خون استفاده کرده‌اند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->