در دیدار آیت‌الله جوادی آملی با آیت‌الله سیستانی در نجف چه گذشت؟ چه روز‌هایی در اردیبهشت ۱۴۰۴ قمر در عقرب است؟ خیری که محبت می‌آورد | مانند پیامبران خیرخواه یکدیگر باشیم تولیت آستان قدس رضوی: پیام رهبر معظم انقلاب به همایش یکصدمین سالگشت بازتأسیس حوزه علمیه قم باید عملیاتی شود ارائه بیش از ۷ میلیون خدمت به مردم به‌مناسبت گرامیداشت شهدای خدمت راه اندازی «تریبون ابراهیم» به مناسبت بزرگداشت آیت الله شهید رئیسی هشدار کرونایی به جانبازان و ایثارگران آمادگی استان کردستان برای میزبانی از زائران اربعین از ابتدای مردادماه ۱۴۰۴ معرفی ۳۲ مسجد از ۱۴ استان برای ثبت جهانی تولد «کانون فرهنگی آیات» از دل یک خانه | روایت یک بانوی جوان مشهدی از وقف آپارتمان خود برای خدمت به اهل بیت (ع) چله خدمت، پویشی مردمی در امتداد راه رئیس‌جمهور شهید تمامی دستگاه‌ها ملزم به ترویج فرهنگ وقف هستند لزوم تحول در سبک زندگی روحانیت | ساده‌زیستی باید احیا شود مادر شهیدان خوراکیان درگذشت بازخوانی آثار هنری با صیانت از گنجینه رضوی | گفت‌و‌گو با نویسنده و کارگردان مشهدی برنامه تلویزیونی «نقش نفس» طرح «زیارت دلنشین» و خادمی متفاوت برای زائران خاص وزیر فرهنگ: دبیرخانه دائمی نمایشگاه قرآن راه‌اندازی می‌شود ۴۵۴ مراسم عقد در میلاد امام رضا(ع) در حرم مطهر رضوی به ثبت رسید مراسم سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت آیت‌الله بهجت(ره) برگزار می‌شود یازدهمین کنگره ادبیات پایداری و مقاومت برگزار می‌شود
سرخط خبرها

ظرفیت پذیرایی ۸۰ هزار زائر در بزرگترین موکب خدمتی امام رضا (ع) در ملک‌آباد

  • کد خبر: ۲۴۷۹۳۹
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۰
ظرفیت پذیرایی ۸۰ هزار زائر در بزرگترین موکب خدمتی امام رضا (ع) در ملک‌آباد
رئیس اداره خدمات کفشداری حرم مطهر رضوی گفت: با شروع دهه پایانی صفر و حرکت زائران به سوی مشهدالرضا(ع)، بزرگترین موکب بین راهی امام رضا(ع) در ملک‌آباد افتتاح شد.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

جواد حلاجی استاد در گفتگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: امروز بزرگترین موکب بین راهی استان خراسان رضوی وابسته به آستان قدس رضوی با ظرفیت پذیرایی نزدیک به ۸۰ هزار زائر ابتدای ملک‌آباد راه اندازی شد و تا یک روز قبل از شهادت امام رضا(ع)، فعالیت آن ادامه خواهد داشت. 

جواد حلاجی استاد در خصوص ظرفیت ایستگاه خدمتی ملک‌آباد عنوان کرد: مساحت این موکب ۱۰ هزار متر مربع است و روزانه ۲۵۰ خادم خانم و آقا از خادمان کفشداری حرم مطهر رضوی مشغول خدمت به زائران هستند و بعد از افتتاح، فعالیت خود را آغاز کرده است. 

وی با بیان این مطلب که پیش بینی پذیرایی از ۸۰ هزار زائر طی این ایام شده است افزود: پذیرایی از زائران در سه وعده غذایی در نظر گرفته شده و اگر تعداد زائران بیش از این باشد نیز خدمات خود را تا پایان خدمت ایستگاه ادامه می‌دهیم. 

حلاجی استاد عنوان کرد: پذیرایی از زائران در سه وعده غذایی صبحانه، نهار، شام و میان وعده با توزیع نوشیدنی‌های سرد و گرم، ایستگاه واکس صلواتی، اهدای دمپایی در صورت نیاز زائر، خدمات درمانی و بهداشتی، ارائه لوازم بهداشتی ویژه بانوان، ایستگاه خیاطی و لباسشویی از جمله خدماتی است که در این موکب به زائران ارائه خواهد شد.

حلاجی خاطرنشان کرد: علاوه بر خادمان، ارگان‌های دیگری نیز مانند اورژانس و جمعیت هلال احمر استان، نیرو‌های بسیج، سپاه و انتظامی در این موکب حضور دارند و به ارائه خدمت می‌پردازند.

رئیس اداره خدمات کفشداری حرم مطهر رضوی با بیان این مطلب که ایستگاه ملک‌آباد، از جمله ایستگاه‌های دائم بین راهی است ابراز کرد: امکان اسکان شبانه‌روزی زائران پیاده در ایستگاه ملک‌آباد مهیاست و زائران می‌توانند برای استراحت موقت یا شب خواب از امکانات آن استفاده کنند.

حلاجی افزود: بالغ بر ۵۰ چشمه سرویس بهداشتی و حمام برای بانوان و آقایان تعبیه شده و تا سقف ۴ هزار نفر ظرفیت شب خواب در این ایستگاه وجود دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->