شهادت پاسدار تیپ ۱۲ قائم (عج) سمنان حین ماموریت رزمی + عکس (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تجربه زیارت اختصاصی کودکان در حرم مطهر رضوی برای نخستین‌بار انتخاب ۱۰ هزار مسجد شاخص در طرح «محراب» تقدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از نیروهای خدوم انتظامی فرنی‌پزان در شربت‌خانه حضرتی | نگاهی مستند و متفاوت به یکی از نهادهای فراموش‌شده پذیرایی در حرم‌مطهر تدوین خاطرات شهدای دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بانگ خوش، مروج اخلاق جنگ با استکبار را ادامه می‌دهیم به سویت پر کشیدم با دلی از قبل‌ شیدا‌تر نسبتِ فرهنگی و تمدنی ما و امام رضا(ع) حکم شرعی خرید اضافی وسایل زندگی چیست؟ «اوس حبیب» جنس نور و نظم را می‌شناخت | یادی از مرمتگر گنبد و آینه‌کاری‌های حرم مطهر رضوی سفری برای دل دیدار رئیس بنیاد شهید با خانواده شهید فراجا ۳ هزار و ۱۵۷ موکب در اربعین ۱۴۰۴ خدمات ارائه کردند زیارت، مهمان‌شدن در خانه امام رضا(ع) | حق امام معصوم را با زیارت ادا کنیم آغاز همایش تجلیل از خادمان اربعین با پیام رئیس‌جمهور (۱۶ مهر ۱۴۰۴) الگوگیری از سیره امام‌رضا(ع) در تربیت کودک | پیوندی از عقلانیت، عاطفه و نظم دهلی نو محفل شاعرانه در پاسداشت حضرت زهرا(س) شد تأکید معاون وزیر فرهنگ در حمایت از تولید محتوای قرآنی در مناطق روستایی و عشایری
سرخط خبرها

حجت الاسلام مروی: باید ارزش‌های زندگی ائمه(ع) را در زندگی خود نهادینه کنیم

  • کد خبر: ۲۴۹۳۶۲
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۲
حجت الاسلام مروی: باید ارزش‌های زندگی ائمه(ع) را در زندگی خود نهادینه کنیم
تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به اهمیت حفظ پیوند با ائمه اطهار(ع) در طول سال گفت: حفظ پیوند با امام حسین(ع) و امام رضا(ع) پس از محرم و صفر به معنای پیاده سازی سیره، فرهنگ و آموزه‌های اهل بیت(ع) در زندگیمان است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام احمد مروی پنجشنبه در آیین تجلیل از موکب داران دهه پایانی ماه صفر افزود: باید اخلاق امام و ارزش‌هایی که برای آنها شهید شدند، خوبی‌ها و فضیلت‌‎هایی که داشتند را در زندگی خویش نهادینه سازیم و این ارتباط عملی را استمرار بخشیم.

تولیت آستان قدس رضوی در بخش دیگری از سخنان خود اساس دین را بر محبت نسبت به رسول الله (ص) و اهل بیت عصمت و طهارت (ع) دانست و اظهار کرد: محبت نسبت به اهل بیت (ع) گوهری نفیس است که خداوند آن را مزد پیامبری و هدایتگری رسول الله (ص) قرار داده است؛ اگر چیزی گرانبهاتر از محبت به ائمه طهار (ع) وجود داشت، خداوند آن را مزد رسول اکرم (ص) قرار می‌داد.

حجت الاسلام مروی خدمات موکبداران به زائران را تجلی ابراز محبت به اهل بیت (ع) دانست و بیان کرد: خدمت رسانی موکبداران به زائران جلوه‌ای از جوشش محبت نسبت به اهل بیت (ع) در قلوب محبان ائمه اطهار (ع) است؛ این خدمات همچنین موجب افزایش محبت اهل بیت (ع) در دل‌های مردم می‎شود.

وی افزود: اربعین جلوه‌ای زیبا از لطف، محبت و احسان مردم نسبت به یکدیگر در پناه ولایت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) است و دهه پایانی ماه صفر صحنه‌ای زیبا و بی‌نظیر از محبت و نیکی مردم به یکدیگر در پناه ولایت امام رضا (ع) است.

حجت الاسلام مروی گفت: موکب‌داران با خدمت‌رسانی به مهمانان امام رضا (ع) دل این امام رئوف را شاد می‌کنند و خشنودی ایشان را بدست می‌آورند؛ خشنودی و رضایت امام رضا (ع) در حقیقت خشنودی و رضایت خداوند است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->