اعطای وام زیارت به متقاضیان عمره ۱۴۰۴+ فیلم معاون سازمان حج: شایعه اعزام رایگان عمره اولی‌ها صحت ندارد راه‌اندازی موکب «دارالکرامه» در مرز دوغارون به همت آستان قدس رضوی انجام تمهیدات لازم برای امنیت زائران اربعین حسینی راه‌اندازی مواکب خدمت‌رسان حرم رضوی در آستانه اربعین حسینی هشدار به زائران اربعین | فروش ارز اربعین با نرخ‌های وسوسه‌انگیز توصیه دفتر مرجع تقلید شیعیان عراق به عدم استفاده از تصویر آیت الله سیستانی در پیاده روی اربعین آمادگی کامل مشهد برای میزبانی از زائران دهه آخر صفر و اربعین | افزایش ظرفیت اسکان زائرین اربعین در مشهد وعاظ و مداحان مطرح کشور در پیاده‌روی اربعین ۱۴۰۴ اطلاعیه شماره ۳ ستاد مرکزی اربعین ۱۴۰۴ | توصیه‌هایی برای جلوگیری از گرمازدگی زائران چهار مأموریت کلیدی روحانیت، در پیام رهبر معظم انقلاب ارائه خدمات اجتماعی گسترده آستان قدس رضوی با نذر‌های مردمی شماره تلفن‌های اضطراری مورد نیاز زائران راهپیمایی اربعین در ایران و عراق روحانیان؛ سکینه‌بخش عصر فتنه‌ها نگاهی به کتاب «قرآن مورخان» که موجی جدید در عرصه مطالعات قرآنی به راه انداخت تازه‌ترین آمار تردد زائران اربعین از مرز خسروی (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) همراهی ۱۰۰۰ خادم بارگاه رضوی با زائران اربعین در عتبات عالیات (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) استقرار بیش از هزار راهنمای زائر در مسیر پیاده‌روی اربعین صدور ۷۸۰ هزار گذرنامه زیارتی تا امروز (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم ۴۰۰ کاروان زائر پیاده ویژه دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ در مشهد ثبت‌نام کردند
سرخط خبرها

پنجمین اجتماع بزرگ عزاداران اردوزبان در حرم امام رضا(ع) برگزار شد

  • کد خبر: ۲۴۹۹۵۳
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۴
پنجمین اجتماع بزرگ عزاداران اردوزبان در حرم امام رضا(ع) برگزار شد
پنجمین اجتماع بزرگ عزاداران اردوزبان از کشور‌های هند و پاکستان با حضور ۵ هزار نفر، در حرم مطهر رضوی برگزار شد.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، ماه صفر که تمام می‌شود، مسلمانان و شیعیان با معرفت پس از عزاداری ایام محرم و صفر، برای کامل‌کردن عزاداری‌شان به محضر امام رئوف شرفیاب می‌شوند تا هم ارادت خود را به خاندان کرم و رحمت ابراز کنند و هم مهر تأییدی بر زیارت و عزاداری خود بزنند.

از جمله رسوم شیعیان و مسلمانان اردوزبان هند و پاکستان این است که پس از حضور در آوردگاه جهانی اربعین که به زیارت امام حسین(ع) و مولای متقیان، حضرت علی(ع) مشرف می‌شوند و برای کامل‌کردن عزاداری‌شان، خود را به حریم قدس رضوی می‌رسانند تا در پرونده اعمال خود زیارتی کامل و به‌حق را ثبت کنند.

امسال نیز صحن و سرای شمس‌الشموس برای پنجمین سال متوالی، پذیرای زائرین غیرایرانی اردوزبان بود که طعم سفر اربعین را چشیده و برای عرض تسلیت و ادای احترام به خاندان اهل‌بیت(ع)، به پابوسی محضر امام رئوف رسیده‌اند تا عشق و ارادت خود را به این خاندان کرم و رحمت ابراز کنند.

اجتماع عظیم پنج‌هزارنفری اردوزبانان هند و پاکستانی در رواق امام‌خمینی(ره) چند سالی است که از سوی مدیریت زائرین غیرایرانی آستان قدس رضوی در چهارم ربیع‌الاول برپا می‌شود تا این زائران به عزاداری و نوحه‌خوانی و اجرای آیین‌های خاص خود بپردازند و از فیض حضور در این حریم بهشتی بهره ببرند و دو ماه عزاداری خود در محرم و صفر را کامل کنند. یکی از این زائران، هندی بود و با اینکه اهل تسنن بود، در این آیین معنوی شرکت کرده و حضور در حریم رضوی را همچون بهشتی می‌دانست و معتقد بود تمام غم‌های عالم از دوشش برداشته شده است و سبکبال به کشورش برمی‌گردد.

از جمله عقاید خاص اردوزبانان این است که قبل و بعد از تشرف به عتبات عالیات در عراق، به پابوسی شاه خراسان بیایند و در زیارت ابتدایی برات کربلا و در تشرف انتهایی مهر قبولی زیارت‌های خود را از محضر مقدس امام رئوف بگیرند؛ لذا بارگاه منور رضوی در نیمه دوم ماه صفر و دهه اول ماه ربیع بیش از هر زمانی، پذیرای زائران به ویژه جمعیت قابل‌توجه اردوزبان است.

مراسم عزاداری این شیعیان دلسوخته و مخلص نیز هم‌زمان با چهارم ربیع‌الاول در محل رواق امام‌خمینی(ره) با اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی، تبلیغی، تربیتی و ترویجی برگزار شد.

در این مراسم، مرثیه‌سرایی، نوحه‌خوانی و مراسم سینه‌زنی پرشوری با حضور مداحان اهل‌بیت(ع) انجام شد و سیدرضا حیدرزیدی و اعجازحسین بهشتی، پیرامون سیره اهل‌بیت(ع) و اهمیت زیارت امام‌رضا(ع) سخنرانی کردند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->