تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک دانش‌آموزه در کشور  دانش آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد
سرخط خبرها

کشته شدن چندین نفر در طوفان و سیل شدید اروپا

  • کد خبر: ۲۵۰۸۱۰
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۰
کشته شدن چندین نفر در طوفان و سیل شدید اروپا
بخشهای وسیعی از اروپا از جمله در رومانی، اتریش، آلمان، سوئیس و جمهوری چک بر اثر بارش شدید و طوفان خسارت زیادی به بار آمده و چندین نفر جان خود را از دست دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه اتریشی "دی پرسه" در مطلبی نوشت: بخش‌های وسیعی از اروپا تحت تأثیر باران و طوفان شدید قرار گرفته است. چهار نفر در اثر این شرایط جوی در رومانی کشته شدند. طوفان همچنین جان یک نفر را در سوئیس گرفت. در جمهوری چک، ۶۰۰۰۰ خانوار در اثر باران شدید و طوفان بدون برق هستند.

به این ترتیب باران شدید و جاری شدن سیل شدید اولین قربانیان را در رومانی گرفته است. به گزارش خبرگزاری مدیافاکس به نقل از حفاظت مدنی، چهار نفر در سیل در منطقه گالاتی در شرق مولداوی جان خود را از دست دادند. قربانیان عمدتا افراد مسن از جمله دو زن ۹۶ و ۸۶ ساله بودند. پورتال خبری "digi۲۴.ro" نوشت ۹۰ نفر دیگر تخلیه شدند.

در این گزارش آمده است: ارتفاع توده‌های آب در مناطق طوفان زده به ۱.۷ متر رسید. مردم برای اینکه سیل آنها را با خود نبرد به پشت بام‌ها بالا رفتند. ۲۰۰ آتش نشان در حال انجام وظیفه هستند و یک بالگرد ارتش هم در مسیر کمک می‌کند. امدادگران تصور می‌کنند که بسیاری از افراد مسن که آزادی حرکت آنها محدود است، هنوز در خانه‌های خود در مناطق سیل زده گیر کرده اند.

بارش شدید باران همچنین باعث آبگرفتگی خیابان‌ها و زیرزمین‌ها در دیگر مناطق رومانی شد. این شرایط جوی ناشی از طوفان "بوریس" بود که تنها دو روز پیش بر فراز دریای آدریاتیک موج زد و باعث جاری شدن سیل به ویژه در کرواسی شد. اداره حفاظت ملکی رومانی اعلام کرد که در مجموع ۱۹ روستا در هشت ولسوالی تحت سیلاب قرار گرفته اند. به گفته وزارت محیط زیست این کشور در کمتر از ۲۴ ساعت بیش از ۱۵۰ لیتر در هر متر مربع باران در این منطقه باریده است.

طوفان در سوئیس نیز جان یک نفر را گرفت. صبح روز جمعه در Wengen یک نفر در اثر طوفان سقوط کرد و به حدی مجروح شد که مجبور شد با هلیکوپتر به بیمارستان منتقل شود. او بعداً در آنجا بر اثر جراحات وارده درگذشت.

سیل همچنین در جمهوری چک پس از بارش شدید باران در شبانه روز گذشته رخ داد. همانطور که آژانس CTK به نقل از تامین کنندگان انرژی گزارش داد، در نتیجه این طوفان، بیش از ۶۰۰۰۰ خانوار بدون برق هستند.

علت این قطعی‌ها سقوط درختان بر روی خطوط هوایی به وزش باد شدید بود. خدمات اضطراری در جمهوری چک، لهستان و اسلواکی از قبل برای طوفان در روز جمعه آماده شده بودند. در آلمان نیز بارش شدید باران در برخی مناطق باعث بالا آمدن آب برخی رودخانه‌ها شد.

بسیاری از رودخانه‌ها و نهر‌ها در جمهوری چک دچار سیل شدند. در منطقه برونتال در شرق این کشور، حدود ۴۰ نفر برای احتیاط مجبور شدند از خانه‌های خود به محل امن منتقل شوند. روستای Visnova در منطقه Liberec در شمال بوهمیا فقط با یک کامیون آفرود سنگین آتش نشانی به دلیل آبگرفتگی جاده‌ها قابل دسترسی بود.

در حمل و نقل ریلی این کشور هم مشکلاتی وجود داشت. درختانی که روی ریل سقوط کرده بودند چندین مسیر را مسدود کردند. یک سرویس اتوبوس جایگزین بین شهر آبگرم بوهمی غربی فرانتیسکووی لازن (فرانزنسباد) و شهر ساکسون باد برامباخ راه اندازی شد. راه‌آهن دولتی چک (CD) به مسافران اجازه داد بلیت‌های سفر خود را تا یکشنبه بدون هزینه کنسلی پس دهند.

بالاترین سطح هشدار ۳ ("خطر") در صبح روز شنبه در بیش از ۲۵ ایستگاه سنجش آب در برخی مناطق این کشور اعمال شد. پیش بینی می‌شود که سطح آب در آخر هفته همچنان افزایش یابد.

وضعیت در لهستان نیز جدی است. از صبح جمعه در جنوب غربی این کشور بارانی بیشتر از سیل به اصطلاح هزاره در سال ۱۹۹۷ باریده است. همانطور که موسسه هواشناسی (IMGW) اعلام کرد در Jarnoltoek در منطقه Opole سیلسی ۱۶۱.۵ میلی متر در ۲۴ ساعت باندگی رخ داد. این مقدار ۳۰ میلی متر بیشتر از رکورد قبلی بود که در سال سیل بی سابقه در سال ۱۹۹۷ در آنجا اندازه گیری شد. سطح هشدار در ۴۷ ایستگاه اندازه گیری سطح آب در سراسر کشور فراتر رفت.

دومین شهر بزرگ لهستان، کراکوف، نیز پس از باران شدید با سیل دست و پنجه نرم می‌کند. حمل و نقل عمومی در این کلانشهر با حدود ۸۰۰۰۰۰ نفر جمعیت پس از پر شدن چندین زیرگذر با آب به طور موقت مختل شد.

در اتریش نیز مراکز عملیاتی بیش از ۱۲ منطقه را به دلیل بارش شدید باران، مناطق فاجعه‌بار اعلام کرده‌اند. در Waldviertel، در حدود ۱۲۰ کیلومتری شمال غربی وین، سیلی انتظار می‌رود که به طور متوسط در ​​طولانی مدت و تنها هر ۱۰۰ سال یکبار رخ می‌دهد.

یوهانا میکل لایتنر، فرماندار اتریش پایین هشدار داد: ساعت‌های آینده، ساعت‌های تعیین کننده برای محافظت در برابر سیل خواهد بود و آزمون بزرگی برای خدمات اورژانس و هموطنان متعدد ما خواهد بود. به گفته وی "چالش‌هایی در ابعاد تاریخی" به ویژه در Waldviertel مورد انتظار است.

اولین تخلیه در برخی از محلات عصر جمعه انجام شد. تنها در ایالت اتریش سفلی، نیرو‌های آتش نشانی در طول شب ۱۶۰ ماموریت انجام دادند که عمدتاً به دلیل خسارت طوفان بود.

روز پنجشنبه، راه آهن اتریش نسبت به "انحرافات و تاخیر در حمل و نقل قطار" هشدار داد و از مسافران خواست تا "سفر‌های غیر فوری را به زمان دیگری تا روز یکشنبه موکول کنند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->