برق دزدها نقره داغ می‌شوند! | یکسال قبض برق به نرخ آزاد وزیر نفت: ایران بی‌نیاز از واردات گازوئیل شد | واردات بنزین کم شده! جهش چشمگیر بهای اونس جهانی طلا | بازگشت پرقدرت خریداران (۱۲ شهریور ۱۴۰۵) تبدیل پلاک منطقه آزاد به پلاک ملی ارزان شد+ جزئیات قائم مقام وزیر صمت: برای کاهش نارضایتی عمومی، نباید فشار ناترازی‌ها را صنعت منتقل کنیم واردات آناناس مشروط به قرنطینه شد بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی و وارداتی در بازار آزاد (۱۲ شهریور ۱۴۰۵) بررسی قیمت موبایل در مشهد (۱۲ شهریور ۱۴۰۵) | فشار بر بازار موبایل در آستانه بازگشایی مدارس جهش ناگهانی قیمت نفت از مرز ۹۷ دلار (۱۲ شهریور ۱۴۰۵) دغدغه‌های والدین برای خرید لوازم‌تحریر | حال زار بازار نوشت افزار صعود قیمت جهانی نقره | نگاهی به نرخ انواع شمش و ساچمه در بازار داخلی (۱۲ شهریور ۱۴۰۵) زمستان ساخت‌وساز | سرمایه‌گذاری در مسکن را به کما برد موج جدید گرانی خودرو | سایپا هم قیمت محصولاتش را افزایش داد صعود نرخ دلار به کانال‌های بالاتر (۱۲ شهریور ۱۴۰۵) ضرب‌الاجل استاندار خراسان رضوی برای تعیین‌تکلیف فهرست بدهکاران بانکی استان | مظفری: کارگروه پیگیری رفع تعهد ارزی استان تا ۲۲ شهریور تشکیل شود بازگشت غول‌های نفتی آمریکایی به ونزوئلا ماکارونی گران می‌شود بازگشت جریان نقدینگی ارزی | دلارهای نفتی شهریور، دست بانک مرکزی را پر کرد بنزین کم داریم، ظرفیت جایگاه‌ها و تأسیسات CNG بلااستفاده مانده است ترمیم مزد در دوراهی رشد هزینه‌های خانوار و تورم قیمت طلا در مشهد وارد کانال ۲۳ میلیون تومان شد (۱۲ شهریور ۱۴۰۵) دیوان عدالت اداری بر ممنوعیت بلوکه کردن بخشی از تسهیلات اعطایی به عنوان ضمانت رای مثبت داد بدهکاری ۵۲۲ میلیون یورویی فعالان اقتصادی خراسان رضوی به بانک مرکزی +فیلم افت قیمت نفت به کانال ۹۴ دلار (۱۲ شهریور ۱۴۰۵) ثبت سفارش واردات حبوبات آغاز شد پایان خاموشی‌ها در ایستگاه پایانی تابستان خیز قیمت طلای جهانی همزمان با تضعیف دلار (۱۲ شهریور ۱۴۰۵) رشد قیمت طلا و نقره در بازار جهانی اهرم صعود فلزات در ایران می‌شود؟ (۱۱ شهریور ۱۴۰۵)
سرخط خبرها

آغاز واگذاری اراضی دولتی به طرح ملی مسکن/ مسکن ملی در اراضی ملی

  • کد خبر: ۲۶۱۸۳
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۸
آغاز واگذاری اراضی دولتی به طرح ملی مسکن/ مسکن ملی در اراضی ملی
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن از دستور مؤکد رئیس جمهور به استانداران برای آغاز شناسایی و واگذاری اراضی در اختیار دستگاه‌های دولتی به وزارت راه و شهرسازی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی نبیان درباره آخرین وضعیت تأمین اراضی طرح ملی مسکن اظهار کرد: از ۴۰۰ هزار واحد طرح ملی مسکن، ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در حوزه شهرهای جدید احداث می‌شود که سازمان ملی زمین و مسکن در این شهرها، زمینی در اختیار ندارد. ۱۰۰ هزار واحد مسکونی دیگر نیز در حوزه بازآفرینی شهری و نوسازی بافت‌های فرسوده و ۱۰۰ هزار واحد هم در حوزه بنیاد مسکن قرار دارد که سازمان ملی زمین و مسکن تأمین زمین در این دو بخش را انجام داده و در بسیاری از استان‌های هدف، عملیات اجرایی ساخت‌وساز آغاز شده است.

وی افزود: حتی به زودی قرار است در چند استان که عملیات اجرایی ساخت‌وساز به پایان رسیده، شاهد برگزاری مراسم افتتاح و بهره برداری از واحدهای مسکن زیر طرح اقدام ملی باشیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی در خصوص تأمین اراضی ساخت‌وساز مسکن ملی در بافت‌های فرسوده و نابسامان شهری گفت: در بافت فرسوده زمین‌هایی را که داشتیم در راستای ماده قانونی موجود، اراضی را به شرکت بازآفرینی شهری تحویل دادیم؛ پس از این اقدام، این اراضی به عنوان افزایش سرمایه در اختیار مجموعه بازآفرینی قرار گرفت؛ مراحل اجرایی آن در حال انجام است تا اسناد به‌طور کامل به شرکت بازآفرینی منتقل شود.

همکاری شورای عالی شهرسازی با طرح ملی مسکن با استفاده از افزایش محدوده شهرها

وی در خصوص نحوه تأمین زمین در شهرهایی که کمبود اراضی برای ساخت مسکن ملی وجود داشت، تصریح کرد: اگر در هر شهری کمبود زمین داشته باشیم، قطعاً اقدامات لازم را انجام خواهیم داد؛ از قبل از نوروز امسال این روند شروع شده و در سال گذشته جلسات مستمری با دو معاونت مسکن و ساختمان و شهرسازی و معماری وزارت راه و شهرسازی داشتیم تا اگر جایی زمین با کمبود مواجه شد، با مصوبات شورای عالی شهرسازی به محدوده شهرها اضافه کنیم.

اراضی دولتی به طرح ملی مسکن اختصاص یافت

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن درباره اراضی‌ای که در اختیار سایر دستگاه‌هاست، ادامه داد: بر اساس ماده ۶ قانون سامان‌دهی و حمایت از تولید مسکن و همچنین دستور رئیس جمهور مبنی بر واگذاری اراضی در اختیار سایر دستگاه‌ها به اجرای طرح ملی مسکن، استانداران در حال شناسایی این زمین‌ها هستند؛ زمین‌های دولتی که می‌تواند در زیرمجموعه طرح اقدام ملی قرار گیرد، به ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها و سپس سازمان ملی زمین و مسکن واگذار خواهد شد.

نبیان درباره تفاهم‌نامه‌های وزارت راه و شهرسازی با سایر دستگاه‌های اجرایی در خصوص ساخت مسکن کارکنان این دستگاه‌ها، یادآور شد: زمین‌هایی که در اختیار نیروهای مسلح و وزارت آموزش و پرورش است را در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار داده‌اند و اگر کاربری مسکونی داشته باشند، به اجرای تفاهمنامه ساخت ۱۰۰ هزار مسکن کارکنان نیروهای مسلح و ۱۷۰ هزار مسکن فرهنگیان تعلق می‌گیرد.

زمین‌های غیر مسکونی محدوده شهرها، تغییر کاربری داده می‌شوند

وی درباره تغییر کاربری زمین‌هایی که در اختیار وزارت صنعت با کاربری صنعتی اما در محدوده شهرهاست، نیز گفت: این زمین‌ها نیز در حال شناسایی هستند و تغییر کاربری آن‌ها توسط شورای عالی شهرسازی و معماری و کمیسیون‌های ماده ۵ استان‌ها انجام می‌شود و نهایتاً به اراضی مسکونی برای ساخت مسکن زیر طرح ملی مسکن اختصاص می‌یابد.

معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین از ابلاغ دستور محمد اسلامی به مدیران کل راه و شهرسازی استان‌ها مبنی بر موافقت سریع با تغییر کاربری اراضی غیر مسکونی در محدوده شهرهایی که برای طرح ملی مسکن با کمبود زمین مواجه شده‌اند، خبر داد و گفت: رئیس جمهور نیز اجرای سریع‌تر ماده ۶ قانون سامان‌دهی و حمایت از تولید مسکن را به استانداران ابلاغ کرده که در راستای واگذاری زمین‌های دولتی به طرح اقدام ملی مسکن است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
Start Google Analytics Code <-- End Google Analytics Code -->