مرتضی کاخی شاعر و پژوهشگر ادبی درگذشت مروری بر کتاب تو زودتر بکش | ترور؛ سیاست رسمی اسرائیل بامداد بیات، آهنگساز درگذشت اجرای نمایش آیینی «مثنوی سرخ» در ایام محرم ۱۴۰۴ | نگاهی نو به آزادی، از کربلا تا امروز استوری «بهنوش بختیاری» درباره ایران + عکس فصل سوم «بازی مرکب» در راه نمایش خانگی فروش ۱۴۴ میلیون دلاری فیلم «F ۱» (فرمول یک) در افتتاحیه اکران دوبله فیلم «تیم ملی در قلب من ۲» برای تلویزیون برنامه «لاله‌خیز»، روایت‌هایی درباره شهدای حملات رژیم صهیونیستی به ایران فیلمبرداری «شام ایرانی» به پایان رسید انتشار ۵۵ عنوان کتاب با موضوع جنگ و دفاع از وطن برای کودک و نوجوان بازگشت «پل واکر» به سینما برای قسمت آخر فیلم «سریع و خشمگین» پایان غم‌انگیز کنسرت محسن یگانه در سیدنی به یاد مدافع مرزها + فیلم آغاز‌به‌کار جشنواره فیلم و عکس «۲۵» فعالیت کتابخانه ملی از سرگرفته می‌شود همه چیز درباره سریال شکارگاه + خلاصه داستان، بازیگران، تیزر و زمان پخش
سرخط خبرها

طلب ما از آزادسازان خرمشهر

  • کد خبر: ۲۷۶۹۹
  • ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۰:۲۸
طلب ما از آزادسازان خرمشهر
عباس محمدیان

حتی صدای گلوله را از دور دست‌ها هم نشنیده‌ایم. فقط خوانده و شنیده‌ایم که چهار دهه پیش بر این آب و خاک رسته از بیداد و رسیده به انقلاب، چه رفته است از بیداد قوم الظالمینی که رستگاری ما را تاب نمی‌آوردند.

ما نبوده ایم و سال ها بعد در این عصر و میان این نسل زاده و"هست" شدیم. اما امروز که هستیم، با همین اندکی که از خیل روز های پرحماسه می دانیم، باور داریم باید دلاوران مدافع و آزادسازان خرمشهر را ستود.

آنان به جان، ایران ما را در جهان، سرفراز کردند و ما امروز وامدار آنان هستیم. این درست که درک ما از آن حقیقت پرشکوه، اندک و به مثابه یک قطره از دریاست، به اندازه یک قطره اشک آسمان اما همین هم می تواند آغازی باشد برای عصر دانایی ما از تاریخ معاصر و ما را به فهم راهگشا از حقیقت برساند.

ما خود را بدهکار نسل مجاهد و رزمنده می دانیم اما یک مطالبه جدی هم داریم که؛ باید بگویند آن واقعیت های درس آموز را.

اخلاص اگر دیروز و در حوزه فردی، نگفتن را اقتضا می کرد، امروز برای پاسداری از ان میراث سترگ، به میدان آمدن و گفتن را تکلیف می کند.

باید بگویند چون بسیاری از هم نسلان من هیچ نمی دانند که دانسته هاشان در تضاد با واقعیت های گذشته است. آنان_ به واقع_ شکار امواج سهمناک تبلیغاتی همانانی شده اند که ما را بر مدار " عدم" می خواهند. همان ها که جنگ را تحمیل کردند پس همان ضرورت اخلاص، اقتضا می کند امروز بگویند ناگفتنی های دیروز را و بگویند پهلوانی های خرمشهر را.

ما باید تجهیز شویم به آن حقیقت گفته ها تا بتوانیم مدافع و رهرو راهی باشیم که پاک ترین فرزندان ایران اسلامی پیمودند....

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->