نرخ تورم در مرداد ۱۴۰۴ در خراسان رضوی به ۴۲.۱ درصد رسید مدیرعامل توانیر: صادرات برق تقریبا به صفر رسید تناقض برنامه هفتم توسعه | خودکفایی ۹۰ درصدی در تولید گوشت قرمز همزمان با کاهش مصرف آب قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۶ شهریور ۱۴۰۴) | رشد قیمت‌ها تا ۹۵ میلیون تومان افزایش شدید قیمت خودرو‌های داخلی به دنبال رشد قیمت دلار (۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول جزئیات پیش‌فروش یک میلیون سکه طلا در (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) امروز صورت گرفت: افتتاح ۱۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در ۸ استان تعداد بانک‌های دارای کفایت سرمایه مثبت به ۲۳ بانک رسید پیش بینی قیمت دلار تا پایان ۱۴۰۴ | افزایش نرخ دلار به دلیل رشد نقدینگی و ریسک‌های سیاسی فروش نان کنجدی در مشهد ممنوع می‌شود؟ متقاضیان نهضت ملی مسکن ۱۷۰ همت واریز کردند طلای جهانی ثابت ماند (۶ شهریور ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۶ شهریور ۱۴۰۴) | دلار ۱۰۱ هزار تومان را هم رد کرد کمک ۱۳۰۰ مگاواتی برق خراسان رضوی به سایر استان‌ها افزایش قیمت گوشت در مشهد (۶ شهریور ۱۴۰۴) | افت قیمت دام زنده تولید برق خورشیدی در ایران رکورد شکست تعداد خارج‌نشینان یارانه‌بگیر ۹۰۰ هزار نفر است | خارج‌نشینان باید از فهرست یارانه‌بگیران حذف شوند؟ نرخ دلار در مشهد ۱۰۰ هزار تومان را به خود دید (۶ شهریور ۱۴۰۴) نرخ طلا با دلار ۱۰۰ هزار تومانی در مشهد به چه عددی رسید؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) بررسی چالش های حوزه واردات با حضور واردکنندگان خراسان رضوی | ارز چندنرخی؛ دروازه رانت و فساد قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۶ شهریور ۱۴۰۴) | پیاز کیلویی ۱۰ هزار تومان تولید روزانه بنزین در مسیر صعود | رشد ۵ میلیون لیتری بنزین همزمان با هفته دولت ۲۵ هزار مشترک برق خراسان رضوی کنترل‌پذیر شدند چقدر از درآمد تهرانی‌ها صرف مسکن می‌شود؟ جزئیات توزیع برنج دولتی از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ قدرت خرید مردم در مرداد ۱۴۰۴ نسبت به سال گذشته ۴۲.۴ درصد کاهش یافت جهش کاذب دلار به بالای ۱۰۰ هزار تومان | کارشناسان اقتصادی: منشأ روانی دارد و واقعی نیست پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۶ شهریور ۱۴۰۴ | دلار در مرز کانال ۹۹ هزار تومان قرار گرفت سکه ۶ میلیون ارزان‌تر از قیمت بازار در مرکز مبادله حراج شد (۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش جالب کارشناس تغذیه به خبر توقف تولید نوشابه کوکاکولا در ایران

  • کد خبر: ۲۹۱۸۳۵
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۳
  • ۱
واکنش جالب کارشناس تغذیه به خبر توقف تولید نوشابه کوکاکولا در ایران
مدتی است که یکی از شرکت تولیدکننده نوشابه از متوقف شدن تولید نوشابه‌های برند کوکاکولا در ایران خبر می‌دهد. اتفاقی که منجر به نگرانی مصرف‌کنندگان نوشابه‌ها با این برند آمریکایی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، شرکت تولیدکننده نوشابه‌های کوکاکولا در ایران اعلام کرده که در پی تشدید تحریم‌های آمریکا علیه ایران تولید این نوشیدنی متوقف خواهد شد.

البته توقف تولید این نوشیدنی اولین بار نیست که منتشر می‌شود و مدت‌هاست که مسئولان در رده‌های مختلف از ممنوعیت تولید نوشیدنی با برند کوکاکولا در کشور صحبت می‌کنند. اتفاقی که در فضای مجازی هم با واکنش‌های متعددی مواجه شده و برخی توقف تولید آن را یک تصمیم یک طرفه بدون در نظر گرفتن سلیقه مصرف‌کنندگان می‌دانند.

محمدعلی باقری، کارشناس حوزه سلامت و تغذیه، اما واکنش جالبی به خبر توقف این تولید دارد و می‌گوید: نه تنها کوکاکولا که توقف تولید هر نوع نوشابه یا نوشیدنی که اجرای تشکیل دهنده آن صنعتی هستند، یکی از مهم‌ترین اقدامات برای حفظ سلامت جامعه خواهد بود.

او ادامه می‌دهد: در نوشابه‌ها مشتقات اسید فسفریک یا رنگدانه‌های مصنوعی استفاده می‌شود. مثل نوشابه‌های زرد که با استفاده از رنگ مصنوعی یا سنتتیک تولید می‌شوند. به همین دلیل از لحاظ سلامتی تاییدیه‌های لازم را ندارند و می‌توانند به سیستم گوارش مصرف‌کنندگان آسیب جدی وارد کنند. نوشیدن این محصولات روی کبد هم اثر منفی می‌گذارند، چون کبد بافتی است که به اصطلاح چیز‌هایی را که جذب بدن نمی‌شود در داخل آن ذخیره می‌شود و عامل مشکلات کبدی است.

به گفته باقری کوکاکولا هم یکی از این مصداق‌هاست و روی لوگوی این محصولات هم چنین جزئیاتی قید شده است. در این باره بهتر است آگاهی مردم افزایش پیدا کند که مصرف چنین محصولاتی به ویژه آنهایی که گازدار هستند را متوقف کنند.

این کارشناس حوزه سلامت و تغذیه به این نکته هم اشاره می‌کند که اکنون خبر توقف تولید کوکاکولا را می‌شنویم و پیشتر هم محصولی به نام کانادادرای داشتیم که نوشابه‌های نارنجی یا زردرنگ بودند. این نوشیدنی‌ها برای سلامت مضرند و بهتر است نوشیدنی‌هایی جایگزین آنها شود که اجزای تشکیل‌دهنده آنها طبیعی هستند، مثل آبمیوه‌های طبیعی که در کشور خودمان هم تولید می‌شود و می‌تواند جایگزین این محصولات با مواد تشکیل‌دهنده صنعتی شود.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
شهروند ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۱
0
0
همه چی رو نباید محدود کرد، مگه کره شمالی هستیم؟؟ نوشابه هم قاچاق نشه
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->