۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عناوین هفته سلامت روان اعلام شد

  • کد خبر: ۲۹۳۶۰۲
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۱
عناوین هفته سلامت روان اعلام شد
عناوین هفته سلامت روان با شعار اولویت امروز، سلامت روان در محیط کار از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شد.

به گزارش شهرآرانیوز، ۱۰ اکتبر از سوی فدراسیون جهانی بهداشت روان (WFMH) به عنوان “روز جهـانی سلامت روان ” نامگذاری شده است. این فدراسیون برای این روز در هر سال، یک شعار خاص را انتخاب می‌کند. در ایران (۱۸لغایت۲۴ مهر) به نام هفته سلامت روان نامگذاری شده است و عمده‌ترین هدف در این هفته ارتقا و افزایش آگاهی و تغییر و اصلاح نگرش مردم نسبت به مسائل بهداشت روان است. در این هفته با تعیین شعار و روز شمار مرتبط در این مسیر گام برمی داریم.

چهارشنبه ۱۸ مهرماه، انگیزش و امید و بهره وری در محیط‌های کاری، پنجشنبه ۱۹ مهرماه، تنظیم هیجان و نقش آن در تعاملات سالم در محیط کار، جمعه ۲۰ مهرماه، سلامت روان در محیط کار زمینه ساز سلامت روان اعضای خانواده، شنبه ۲۱ مهرماه، زمینه سازی مداخلات اجتماع محور سلامت روان در محیط کار، یکشنبه ۲۲ مهرماه، تشخیص و مداخله زودهنگام اختلالات روان در محیط کار و افزایش بهره وری، دوشنبه ۲۳ مهرماه، تحقق مسوولیت اجتماعی کلان پروژه‌های صنعتی با پیوست سلامت روان و سه شنبه ۲۴ مهرماه، سازگاری با بازنشستگی و سلامت روان عناوین هفته سلامت روان نامگذاری شده است.

بر اساس مطالعات انجام شده در سال ۱۳۷۸، شیوع اختلال‌های روانی در زنان حدود ۲۵ درصد و ۱۴ درصد در مردان و این نشان می‌دهد که زنان با توجه به نقش‌های مهمی که در جامعه دارند، نیازمند رسیدگی و توجه بیشتری هستند. از نظر شیوع اختلال روانی بر اساس محل سکونت نیز روستا‌ها آمار بیشتری دارند که شامل ۲۱ درصد در روستا و ۲۰ درصد در شهر‌ها است.

بر اساس این مطالعات، در سنین بین ۲۵ تا ۴۴ سال که سن فعالیت اجتماعی و اقتصادی افراد است، میزان شیوع اختلال روانی بیشتر و بعد از آن نیز محدوده ۱۵ تا ۲۴ سال که سنین فعال در تحصیلات و ورود به جامعه است، میزان شیوع بیشتر مشاهده می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->