نفوذ نگاه سکولاری به مسجد در جامعه | تلاش برای احیای نقش اجتماعی ۱۰ هزار مسجد آیت الله جوادی آملی: مسئولان برای اجرای عدالت و آرامش مردم بکوشند تلاش برای افزایش ظرفیت مالی بنیاد شهید جزئیات عملیات مرمت گلدسته‌های تاریخی مسجد گوهرشاد نظر پاپ فرانسیس در مورد سلاح هسته‌ای شهیدی که در تمام مسجد‌های مشهد نماز خواند لزوم تبیین جایگاه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با نگاه به زن و خانواده طراحی‌های محمود فرشچیان رونمایی می‌شود تبیین ۳ عنصر حیاتی برای کار فرهنگی از دیدگاه آیت الله اعرافی آیا هر خرج گران‌قیمتی اسراف است؟ دامنه مشمولان تشرف به حج ۱۴۰۵ گسترده‌تر شد آیا دعا را باید با رعایت تجوید خواند؟ از خدا چه تصوری داریم؟ عدل الهی و معمای رنج! | چگونه به سؤالاتی که درباره عدل خداوند به ذهنمان می‌آید، پاسخ دهیم؟ مسیح بلوچستان که بود؟ افتخارآفرینی سجاد نوری از خراسان رضوی در چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم آغاز فصل سوم «زندگی با آیه‌ها» با هدف‌گذاری ۵۰ میلیون مخاطب ۷۰ میلیارد تومان بودجه برای تربیت حافظان قرآن تخصیص یافت آیین‌های حرم مطهر امام‌رضا(ع) | روایت ۴ قرن جاروکشی در آستان رضوی مهلت نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم تا ۵ آبان ۱۴۰۴
سرخط خبرها

توزیع بسته‌های غذایی آستان قدس رضوی ویژه مهاجران لبنانی

  • کد خبر: ۲۹۵۶۷۰
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۹
توزیع بسته‌های غذایی آستان قدس رضوی ویژه مهاجران لبنانی
در ادامه یاری رسانی آستان قدس رضوی به مردم مقاوم لبنان، بنیاد کرامت این آستان مقدس، با کمک‌های مردمی و همیاری خیران، بسته‌های غذایی مورد نیاز مهاجران لبنانی مستقر در سوریه را تهیه و آماده توزیع کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد حسین استادآقا، مدیرعامل بنیاد کرامت آستان قدس رضوی، روز گذشته همزمان با آماده سازی بسته‌های غذایی کمک به مهاجران لبنانی، خاطرنشان کرد: در پی تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی و دستور تولیت آستان قدس رضوی، این آستان مقدس از آغازین ساعات شروع حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به لبنان، امکانات و ظرفیت‌های خود را جهت کمک به مردم مظلوم لبنان بسیج کرده است.

استادآقا یادآور شد: در همین راستا، بنیاد کرامت آستان قدس رضوی هزار بسته غذایی متناسب با تامین نیاز‌های مهاجران لبنانی در سوریه، این بسته‌ها را در کشور سوریه آماده و در اختیار مهاجران جنگ زده لبنانی مستقر در سوریه قرار داد.

مدیرعامل بنیاد کرامت آستان قدس رضوی در همین رابطه گفت: این کمک‌ها در این مرحله، به تعداد هزار بسته غذایی به ارزش هر بسته ۵۵ دلار، با همیاری خیران و کمک‌های مردمی تهیه و در اختیار مهاجران متاثر از حملات وحشیانه رژیم اشغالگر قدس قرار می‌گیرد.

استادآقا اضافه کرد: این بنیاد پیش از این نیز در سه حوزه اسکان و پذیرایی از میهمانان لبنانی مشهد مقدس، ارسال محموله دارویی جهت مداوای مجروحان و برگزاری پویش بزرگ «لبنان تنها نیست» در کنار مردم آسیب دیده لبنان قرار گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->