پاکستان به توافق ۱۰ ساله هند و آمریکا واکنش نشان داد راهپیمایی ۱۳ آبان (۱۴۰۴) در مشهد، به‌صورت متمرکز در میدان شهدا برگزار می‌شود «طرح طاهرین»، الگویی برای سبک زندگی معنوی | فعالیت ۲۰۰ داوطلب در آرامستان‌های مشهد موحدیان: شورای ششم با نگاه آینده‌نگرانه به توسعه مشهد می‌نگرد+ فیلم قیمت امروز پول افغانی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: وجود آمار و اطلاعات دقیق، در تحقق تصمیم سازی های مشهد و استان مؤثر است استاندار خراسان رضوی: دستگاه‌های اجرایی مکلف‌اند آمار و اطلاعات موردنیاز را در اختیار رصدخانه شهری مشهد قرار دهند + فیلم کاهش نسبی آلودگی هوای مشهد (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴) | کیفیت هوای شهر همچنان در مرز هشدار است تحلیلی تاریخی و متفاوت از شرایط مشهد در دوران شورش عصر «محمدشاه قاجار» | ۲ روی سکه حکومت «حسن‌خان سالار» جابه جایی بیش از ۱۵ میلیون مسافر از طریق پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد در هفت ماه نخست سال ۱۴۰۴ درباره بنای مصلی‌ها که نمونه‌های بزرگ شده محراب‌ها هستند | شکوهی ۳۰۰ ساله در پایین خیابان گزارشی تاریخی از یک کاربری متفاوت برای بنای تاریخی کنار دروازه «پایین‌خیابان» | نشست دیپلماتیک در «باغ مصلی» جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند بوستان خطی اسماعیل آباد در آستانه بهره‌برداری | افزایش ۷۲ هزار مترمربعی فضای سبز مشهد تا ماه آینده  شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ + فیلم رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است
سرخط خبرها

برای اولین بار در مشهد، شیب طلاق نزولی شد

  • کد خبر: ۳۰۵۱۳۱
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۶
برای اولین بار در مشهد، شیب طلاق نزولی شد
معاون شهردار و رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: ما در مشهد در زمینه خانواده و طلاق، برای اولین بار یک توقف و شیب نزولی را طی می‌کنیم که این به اعتبار اقدامات تمام دستگاه‌ها و باشگاه «باهم» در شهرداری مشهد است.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ جاوید کیانی امروز، ۲۲ آذر ۱۴۰۳، در جلسه شورای اداری شهرداری مشهد که در کارخانه نوآوری برگزار شد، اظهار کرد: همه ما یک هدف مشترک را در مجموعه مدیریت شهری دنبال می‌کنیم که آن هم خدمت به زائران و مجاوران حضرت رضا (ع) است. اگر برای این هدف مشترک هماهنگی شکل نگیرد، به توفیقاتی که باید، نخواهیم رسید.

وی افزود: اقداماتی که در تمامی بخش‌ها انجام می‌شود، باید به صورت متوازن تقسیم و کار انجام شود تا رضایتمندی نسبی در شهر مشهد و متناظر با خدمات مجموعه مدیریت شهری به وجود بیاید. ما به خاطر مضجع شریف علی ابن موسی الرضا (ع) گرد هم آمدیم. پیدایش شهر مشهد به واسطه وجود این مضجع شریف است که ما مدعی این موضوع هستیم و به آن می‌بالیم. این نشان‌دهنده جایگاه مهمی است که در آن خدمت می‌کنیم.

کیانی ادامه داد: مشهدالرضا(ع) جایگاه بسیار ویژه‌ای در عرصه خدمات‌رسانی به زائران حضرت رضا(ع) دارد. زائران انتظار دارند مفاهیم زیارت و مفاهیم مرتبط با حضرت نمود داشته باشد که جایگاه سازمان فرهنگی از این نظر حائز اهمیت است؛ به همین دلیل شورای شهر تصمیم گرفت به همراه شهردار، ۱۰ درصد بودجه شهرداری را به بخش فرهنگی اختصاص دهد.

معاون شهردار و رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد با بیان اینکه سازمان فرهنگی پنج معاونت بسیار مهم دارد، عنوان کرد: معاونت توسعه و زیرساخت، ۴۵۰۰ میلیارد تومان اعتبارات عمرانی دارد که انتظار از سازمان فرهنگی انجام اقدامات عمرانی نیست. معاونت دیگر اجتماعی بوده که تمام اقدامات اجتماعی در مجموعه شهر مشهد در این حوزه انجام می‌شود.

وی اضافه کرد: ما در مشهد در زمینه خانواده و طلاق برای اولین بار یک توقف و شیب نزولی را طی می‌کنیم که این به اعتبار اقدامات تمام دستگاه‌ها و باشگاه باهم در شهرداری مشهد است. ما جشنواره المپیاد بانوان ورزشی را در سطح مشهد در حال برگزاری داریم. نشان مشهد و استقبال از بهار را پیش رو داریم که از همکاران می‌خواهیم در این زمینه تمام همت خود را به خرج دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->