برف در غرب خراسان رضوی ۲ قربانی گرفت (۲۲ بهمن ۱۴۰۳) تکذیب حادثه سقوط مرگبار از هواپیما در مشهد| بانوی سالخورده بر اثر سکته فوت کرد (۲۲ بهمن ۱۴۰۳) جشن ازدواج آسان ۴۶ زوج جوان در مشهد برگزار شد + فیلم (۲۲ بهمن ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (سه شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۳) تعطیل است؟ برقراری بیش از ۸۰۰۰ تماس با اورژانس مشهد، طی ۶۰ ساعت اخیر (۲۲ بهمن ۱۴۰۳) اجرای پویش ملی نه به‌ تصادف از اواخر اسفند ۱۴۰۳ هنر‌های سنتی ایران در حراج تهران| کاهش خرید و فروش‌های زیرزمینی کشف ارتباط میان انواع سردرد و افزایش خودکشی ایران از کهن‌ترین کشورهای جهان است مراکز تعویض پلاک خودرو فردا (سه‌شنبه، ۲۳ بهمن ۱۴۰۳) تعطیل نیست سرانه مصرف حبوبات در ایران پایین‌تر از جهان است آیا مدارس و ادارات استان خراسان شمالی فردا سه‌شنبه (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) تعطیل است؟ چه‌تعداد آمبولانس در سال ۱۴۰۴ به ناوگان اورژانس کشور اضافه می‌شود؟ دعوت از اینفلوئنسر‌های آمریکایی برای حضور در هجدهمین نمایشگاه گردشگری تهران اعلام شرایط فروش نقدی و اقساطی ۶ محصول کرمان موتور + جدول (۲۲ بهمن ۱۴۰۳) صالحی‌ امیری: «۲۲ بهمن»، الگویی برای ملت آزادی‌خواه جهان است شایع‌ترین علائم حمله قلبی را بشناسید دلایل کاهش بودجه تحقیقات پزشکی در آمریکا چیست؟ برقراری پرواز‌های فوق‌العاده تهران_مشهد و برعکس برای نیمه‌شعبان ۱۴۰۳ آیا مدارس، ادارات و بانک‌های مشهد و خراسان رضوی فردا (سه‌شنبه، ۲۳ بهمن ۱۴۰۳) تعطیل است؟ میزان بارش برف مشهد و خراسان رضوی در یکشنبه برفی (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) | فریمان رکورددار بارش برف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۲ بهمن ۱۴۰۳) | کاهش دمای مشهد به منفی۹ درجه مسمومیت جمعی ۲۲ نفر در میدان خراسان تهران با مونوکسیدکربن (۲۲ بهمن ۱۴۰۳) هزار و ۱۹۱ فرد گرفتار در برف و کولاک خراسان رضوی امدادرسانی شدند (۲۲ بهمن ۱۴۰۳) تاریخ واریز حقوق بهمن‌ماه ۱۴۰۳ مستمری‌بگیران و بازنشستگان تأمین اجتماعی بانک رفاه کارگران و سایر بانک‌ها + جدول ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) محور‌های اصلی و فرعی جاده‌های خراسان رضوی باز است (۲۲ بهمن ۱۴۰۳) سازمان محیط زیست خبر داد: ممنوعیت صدور موافقت اصولی جدید برای ایجاد باغ‌ وحش در کشور جاده مشهد به کلات بسته شد (۲۱بهمن ماه ۱۴۰۳) آمار موالید کشور در سال ۱۴۰۳ کمتر از یک میلیون نفر است امدادرسانی به ۲ مادر باردار در کولاک و برف تایباد (۲۱ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

نظارت بر دیابت بدون درد از طریق یک حسگر تعریق

  • کد خبر: ۳۰۵۹۵۱
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۴
نظارت بر دیابت بدون درد از طریق یک حسگر تعریق
میلیون‌ها نفر از افراد مبتلا به دیابت، روزانه سطح گلوکز خون خود را با استفاده از دستگاه‌های مخصوص که نیاز به خون سر انگشت آنها دارد، بررسی می‌کنند. اما اکنون آنها می‌توانند آن را تنها با یک حسگر تعریق نظارت کنند.

 به گزارش شهرآرانیوز، نظارت بر تعریق بدون درد، ایده پشت تحقیقات جدید دانشگاه بینگهامتون بوده است که می‌تواند با از بین بردن درد و دردسر، مدیریت دیابت را متحول کند.

با انطباق دانشی که پروفسور سئوهون «شان» چوی (Seokheun "Sean" Choi) در آزمایشگاه بیوالکترونیک و میکروسیستم در ۱۵ سال اخیر در مورد باتری‌های زیستی به دست آورده است، این سیستم جدید زیستی مبتنی بر کاغذ از هاگ‌های باکتری باسیلوس سوبتیلیس (Bacillus subtilis) استفاده می‌کند که در پاسخ به گلوکز موجود در مایع غنی از پتاسیم مانند عرق انسان، رشد می‌کند. مقدار نیروی تولید شده، سطح گلوکز را تعیین می‌کند.

چوییو و همکارانش از کالج مهندسی رایانه توماس جی واتسون به تازگی یافته‌های خود را در مجله Microsystems & Nanoengineering منتشر کرده‌اند.

سیستم‌های پایش گلوکز فعلی بر واکنش‌های آنزیمی به قطرات خون متکی هستند، اما این روش‌ها برای حمل و نقل یا ذخیره‌سازی آسان در فروشگاه‌ها پایدار نیستند. ماهیت خودتکثیری باکتری نیز طول عمر آن را تضمین می‌کند.

چوی می‌گوید: مشکل استفاده از آنزیم‌ها این است که آنها غیرفعال می‌شوند. شما باید آنها را در یخچال نگهداری کنید، اما حتی پس از آن، قدرت آنها به مرور زمان کاهش می‌یابد. سیستم مبتنی بر هاگ ما می‌تواند محیط‌های بسیار سخت را تحمل کند و تنها زمانی فعال می‌شود که شرایط مناسب فراهم شود.

چوی می‌گوید: هر کس غلظت پتاسیم متفاوتی در عرق خود دارد و من نمی‌دانم این غلظت چگونه بر گلوکز تاثیر می‌گذارد. حساسیت آن همچنین کمتر از حسگر‌های زیستی آنزیمی معمولی است. اما با این تحقیقات، ما یک مکانیسم حسی جدید برای تشخیص گلوکز ایجاد کردیم که هنوز کسی این کار را انجام نداده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->