یادی از شهید «مهدی رضایی مجد» | مارادونای ایران توی خاکریزها قهرمان شد پرواز مستقیم دمشق–جده برای سفر عمره سوری‌ها باز شد ستاد بزرگداشت شهدای خدمت تشکیل شد | از مساجد تا دانشگاه‌ها در میدان تبیین کتاب‌سال ۱۴۰۳ آستان قدس رضوی منتشر شد فرزندت را با کلام خدا واکسینه کن | مروری بر رهنمودهای اهل‌بیت(ع) درباره آموزش قرآن به کودکان فرمانده‌ای که خود را آبدارچی سپاه معرفی می‌کرد  جشنواره زیارت ویژه دانش‌آموزان مشهدی در ایام دهه کرامت ۱۴۰۴ برگزار می‌شود احداث ۷۰ استخر ذخیره آب کشاورزی در سال ۱۴۰۳، دستاورد جهادگران بسیجی در خراسان رضوی آغاز آموزش قرآن به زبان انگلیسی در مدارس قم آغاز پذیرش حوزه علمیه خواهران قم از امروز (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) فراخوان ثبت‌نام متقاضیان خدمتگزاری در حج تمتع ۱۴۰۵ + جزئیات شعار محوری و عناوین روز‌های دهه کرامت ۱۴۰۴ اعلام شد شناسایی ۶۰۰ شهید ورزشکار در خراسان رضوی یادی از محمدتقی شریعتی، عالم فقید خراسانی | کانون نشر حقیقت درس‌هایی از نهج‌البلاغه | مالیات نماز صبح یکی از اعمال بافضیلت در روایات اسلامی‌ است | وقت خوب رحمت بیش از ۲۳۰ هزار موقوفه در کل کشور به ثبت رسیده است آمادگی موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در طراحی و اجرای برنامه‌های خلاقانه ویژه جوانان تشرف ۵ هزار سالمند به حرم مطهر امام‌رضا(ع)، در قالب طرح «معین‌الضعفا» رقابت ۱۱۱ ورزشکار در جشنواره فرهنگی‌ورزشی رضوی
سرخط خبرها

مراسم نیمه ماه رجب و قرائت دعای‌ام داود در جوار حرم مطهر رضوی برگزار شد

  • کد خبر: ۳۱۱۱۱۹
  • ۲۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۶
مراسم نیمه ماه رجب و قرائت دعای‌ام داود در جوار حرم مطهر رضوی برگزار شد
همزمان با فرارسیدن نیمه ماه رجب، مراسم این روز و قرائت دعای‌ اُم‌داوود در صحن‌ها و رواق‌های حرم مطهر رضوی برگزار شد.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز، ماه رجب، ماه زدودن زنگار‌های گناه از قلب است. آنچنان که در حدیث قدسی آمده است «ماهی است که به عنوان ریسمان بین خدا و بندگان قرار گرفته که هرکس به آن چنگ زند، به وصال حق می‌رسد». باز در حدیث قدسی دیگری آمده است که «هرکس در این ماه خدا را بخواند، اجابتش می‌کند و هرکس حاجت آورد، عطا می‌کند».

پیامبر رحمت نیز درباره این ماه فرمود ماه رجب، ماه بارش رحمت الهی است که جز روزه‌داران این ماه، به آن وارد نمی‌شوند.

اما روز‌های میانی ماه رجب، فضیلتی دوچندان و شاید صدچندان دارد. روز‌هایی که با میلاد مسعود حیدر کرار آغاز می‌شود و با رحلت یگانه بانوی سفیر حقانیت و عدالت، به پایان می‌رسد و «ایام‌البیض» نام دارد؛ روز‌ها و شب‌هایی که چون روشنایی ماه در آن بیش از دیگ روز‌ها و شب‌هاست، «روز‌های سفید» نام گرفته است. برای این روزها، اعمالی خاص از سوی ائمه معصوم (ع) مشخص شده است که از مهم‌ترین آن‌ها، قرائت دعای‌ اُم‌داوود است که در عصر نیمه ماه رجب خوانده می‌شود.

این دعا با شهادت به صداقت خدای متعال آغاز می‌شود و پس از بیان صفات ذات و الهی، با درود بر فرشتگان الهی ادامه می‌یابد و پس از طلب رحمت و مغفرت برای انبیای الهی، درود و رحمت خدا را برای ائمه معصوم (ع) و بندگان مقرب الهی طلب می‌کند و در ادامه، خدا را به صفات او می‌خواند. پایان‌بخش این دعای شریف نیز عالی‌ترین حالت بندگی و ادای خضوع در برابر خالق، یعنی سجده است که در آن رحمت و مغفرت را از ذات الهی طلب می‌کند.

حرم مطهر رضوی نیز امروز، نیمه رجب، همچون هر سال، میزبان جمعی از علاقه‌مندان به خاندان عصمت و طهارت (ع) بود که در کنار معتکفان مسجدجامع گوهرشاد، دعای شریف‌ اُم‌داوود را زمزمه می‌کردند و رحمت و غفران الهی را برای هر مؤمن و مسلمان و بنده خدا، طلب می‌کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->