پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قتل همسر صیغه‌ای با ۲۲ ضربه چاقو

  • کد خبر: ۳۱۲۱۴۸
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۶
قتل همسر صیغه‌ای با ۲۲ ضربه چاقو
مردی که همسر صیغه‌ای اش را با ۲۲ ضربه چاقو به قتل رسانده و متواری شده است، به اتهام ارتکاب جنایت هولناک در مشهد تحت تعقیب پلیس قرارگرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، شب گذشته، زن جوانی در مراجعه به منزل مادرش در بولوار امامت با صحنه دلخراش قتل مادرش روبه‎رو شد و هراسان و وحشت زده، ماجرا را به پلیس گزارش داد. طولی نکشید که نیرو‌های کلانتری سجاد مشهد وارد محل شدند و با تایید درستی خبر مراتب را به قاضی ویژه قتل عمد اطلاع دادند. دقایقی بعد با حضور قاضی دکتر صادق صفری در منزل مذکور، تحقیقات جنایی در حالی آغاز شد که بررسی‌ها نشان داد زن ۴۵ ساله با وارد آمدن ۲۲ ضربه چاقو در پذیرایی منزل به قتل رسیده و خون زیادی در محل زندگی وی جاری شده است.

ادامه تحقیقات قضایی بیانگر آن بود که زن ۴۵ ساله پس از طلاق از همسر سابق خود به عقد موقت یکی از بستگانش درآمده است ولی با او نیز اختلافات شدید خانوادگی داشت به گونه‌ای که همسایگان مدام شاهد سروصدا و درگیری آن‌ها بوده‌اند.

در همین حال کنکاش‌های تخصصی قاضی صفری در محل وقوع جنایت نشان داد که شوهر زن مذکور بعد از ارتکاب قتل هولناک همسرش از محل گریخته است؛ بنابراین دستور‌های ویژه برای دستگیری وی صادر شد و جسد نیز برای انجام معاینات دقیق به پزشکی قانونی انتقال یافت. از سوی دیگر گروه کارآزموده‌ای از افسران اداره جنایی پلیس آگاهی مشهد به سرپرستی سرگردشکیبا (افسرپرونده) تلاش‌های گسترده‌ای را برای ردزنی متهم به قتل فراری در حالی آغاز کرده‌اند که ادامه تحقیقات مشخص کرد زن ۴۵ ساله در منزل استیجاری زندگی می‌کرد و قبل از قتل، همه لوازم منزل را جمع آوری کرده بود تا به مکان دیگری نقل مکان کند.

منبع: روزنامه خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->