ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستور رئیس‌جمهور برای اقدام فوری در زمینه کودکان بازمانده از تحصیل توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند
سرخط خبرها

رئیس سازمان بهزیستی خبر داد: افزایش ۴۰ درصدی مستمری ۱۴۰۴ مددجویان

  • کد خبر: ۳۱۶۸۷۰
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۹
رئیس سازمان بهزیستی خبر داد: افزایش ۴۰ درصدی مستمری ۱۴۰۴ مددجویان
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: سالانه ۳۰۰ هزار میلیارد ریال یارانه مستمری توسط بهزیستی پرداخت می‌شود و طبق برنامه‌ریزی‌ها و با پیگیری‌های انجام‌شده در بودجه سال آینده مستمری مددجویان بهزیستی ۴۰ درصد افزایش می‌یابد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر سیدجواد حسینی گفت: سالانه ۳۰۰ هزار میلیارد ریال یارانه مستمری توسط بهزیستی پرداخت می‌شود و طبق برنامه‌ریزی‌ها و با پیگیری‌های انجام‌شده در بودجه سال آینده مستمری مددجویان بهزیستی ۴۰ درصد افزایش می‌یابد.

وی افزود: ۵۰ هزار نفر جهت دریافت حمایت از بهزیستی پشت نوبت هستند که تلاش می‌کنیم دهک یک در استان آذربایجان غربی به صفر برسد.

حسینی با بیان اینکه میزان پشت نوبتی به شدت در سال‌های اخیر کاهش یافته است، افزود: از اقدامات خوب دولت گذشته توجه به این مسئله است، اما هنوز این تعداد به صفر نرسیده است.

حسینی با اشاره به اینکه مشارکت دادن مردم در کار‌ها از سیاست‌های اصلی دولت چهاردهم به شمار می‌رود، ادامه داد: این مشارکت مردمی معجزه آفرین است؛ هشت میلیون نفر جمعیت تحت پوشش بهزیستی کشور هستند که ۱۸ هزار نفر کارمند به آنان خدمات ارائه می‌کنند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با ابراز نگرانی از سرعت بالای سالمندی در ایران گفت: آموزش زندگی در سالمندی گام اول در راه اندازی باشگاه‌های زیست محله در کشور است و در مراحل بعدی اقدامات دیگری برنامه ریزی می‌توان کرد.

وی با اشاره به اینکه میانگین سن بازنشستگی در ایران ۵۲ سال و امید به زندگی سالمندان ۷۶ سال است، اظهار کرد: یک سوم عمر هر فرد در سالمندی است و باید برای سالمندی استراتژی داشته باشیم.

حسینی با بیان اینکه کشور با پدیده سالمندی زنان مواجهه است، گفت: علت این مساله بالا بودن امید به زندگی در زنان نسبت به مردان است؛ امید به زندگی زنان ایرانی بین دو تا سه سال بیشتر از مردان است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با تاکید بر شناسایی و پیگیری آموزش زنان سالمند تنها ادامه داد: انسان‍ها در دو مرحله کودکی و سالمندی به تعامل نیازمندند و عواطف و نیاز به همدم در سالمندی بیشتر است.

حسینی گفت: هم اکنون ازدواج زنان و مردان سالمند تنها مورد توجه است و زنانی که از ۶۰ سال به بالا و تنها باشند سالمند تنها محسوب می‌شوند.

وی با بیان اینکه کشور با پدیده سالمندی چند وجهی مواجه است ادامه داد: وجه مختلف سالمندی شامل سالمند فقیر، سالمند معلول، سالمند تنها، سالمند مریض، سالمند بیکار و سالمند تنهاست و زنان سالمند تنها برای ما دارای اولویت است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور اضافه کرد: به لحاظ ملاک‌های جمعیت شناختی و یا سالمند شناسی اگر هفت درصد از جمعیتی سالمند باشند به آن جمعیت جوان گفته می‌شود، اگر بین هفت تا ۱۴ درصد سالمند باشند آن جامعه در حال ورود به سالمندی بوده و اگر ۱۴ تا ۲۱ درصد سالمند باشند جمعیت سالمند هستند و اگر از این میزان فراتر رود و بین ۲۱ تا ۲۸ درصد باشند سالخورده و در صورتیکه از این میزان نیز بیشتر باشد شدیدا سالخورده محسوب می‌شود.

وی بیان کرد: هم اکنون ۱۲ درصد جمعیت ایران سالمند هستند که روند بسیار رو به رشدی را شاهد هستیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->