پیش‌بینی بورس سه‌شنبه (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار سه‌شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ | دلار در فضای احتیاطی معامله شد قیمت موتورسیکلت درجا زد | خریداران به تعمیر فرسوده‌ها روی آوردند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه، فردا (سه‌‌شنبه، ۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | سکه امامی ۸۴ میلیونی شد قطعی برق و خاموشی‌ها تا چه زمانی ادامه دارد؟ + فیلم محدودیت جدید بانک مرکزی برای تسهیلات مضاربه چه تاثیری بر پرداخت تسهیلات بانک‌ها دارد؟ تأمین مسکن، ۵۷ درصد از هزینه‌های خانوار شهری را می‌بلعد بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) | هونگچی ۶۰ میلیون تومان گران‌تر شد بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت ساینا در کانال ۵۴۲ میلیون تومان قیمت موبایل‌های سامسونگ، شیائومی و آیفون در مشهد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) | آیفون ۱۶ پرومکس رجیسترشده چند؟ فرایند تخصصی‌شدن بانک‌ها آغاز شد | تفکیک بانک‌ها به ۶ نوع مؤسسه اعتباری اختصاص ۸ هزار میلیارد ریال مالیات به سلامت مردم خراسان رضوی توانیر مامور به افزایش واردات برق از ترکمنستان شد شرط جدید ثبت‌نام خودرو اعلام شد بانک مرکزی به بانک‌ها برای پایان مضاربه‌های بی‌ضابطه هشدار داد خراسان رضوی، قطب دوم تولید تخم‌مرغ کشور بورس سبزپوش ماند، اما بی‌رمق | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) قیمت نفت با وجود تهدیدات ترامپ ثابت ماند (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) وزیر نیرو: پیک مصرف برق را پشت سر گذاشتیم تمرکز اتاق اصناف مشهد بر کنترل قیمت کالا‌های اساسی در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ +فیلم ۷۴ درصد اراضی کشاورزی خراسان رضوی همچنان آبیاری پرمصرف دارند | اصلاح الگوی کشت؛ نوشدارو بعد از مرگ سهراب قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) | صعود دلار به کانال بالاتر ویدئو | کاهش میلیونی قبض آب با تعویض یک واشر نرخ دلار در بازار آزاد مشهد رشد کرد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) نرخ طلا در مشهد افزایشی آغاز شد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) دست دلالان از بازار مرغ خراسان رضوی کوتاه شد زمان برگزاری سیزدهمین آزمون استخدامی تغییر کرد قطع برق برخی از صنایع غذایی با وجود مصوبه ستاد انرژی خراسان رضوی همچنان ادامه دارد بررسی وضعیت بلیت هواپیما و قطار تهران به مشهد در روز‌های پایانی ماه صفر ۱۴۰۴
سرخط خبرها

پیش فروش بلیت‌های نوروز ۱۴۰۴ در دهه نخست اسفند ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۳۱۷۹۶۶
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۴
پیش فروش بلیت‌های نوروز ۱۴۰۴ در دهه نخست اسفند ۱۴۰۳
قائم‌مقام راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران از آغاز پیش‌فروش بلیت‌های نوروزی در دهه نخست اسفند خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از راه آهن، میرحسن موسوی دیزجی گفت: با توجه به تقاضای زیاد برای سفر با قطار، قرار بر این است که بلیت‌های نوروزی طی سه روز برای مسیر‌های تعیین شده، به فروش برسند. وی از اختصاص روزانه ۱۱۰ قطار مسافری در ایام پیک نوروز برای جابه‌جایی مسافران خبر داد.

موسوی خاطرنشان کرد: امسال قطار‌های گردشگری مسیر تهران– شیرگاه و تهران– کاشان که پس از وقوع ویروس کرونا متوقف شده بود، راه‌اندازی شده و در سال جدید نیز، بر تعداد آنها افزوده خواهد شد.

‎وی ادامه‌داد: قطار‌های پنج ستاره در چندین مسیر دیگر از جمله خاوران – مشهد، کرمانشاه – مشهد و همدان – مشهد راه اندازی شده است و تلاش می‌شود بر کیفیت تمام قطار‌های مسافری نیز افزوده شود.

‎راه‌اندازی مجدد قطار‌های ترن ست در مسیر تهران - مشهد

‎قائم مقام مدیرعامل راه‌آهن با اشاره به راه‌اندازی مجدد قطار ترن ست در مسیر تهران – مشهد، گفت: این قطار مسیر تهران - مشهد را در هشت ساعت طی می‌کند.

‎وی گفت: با اختصاص و هزینه بودجه ۳۷۰ میلیارد تومانی برای بهبود ایستگاه‌ها، نمازخانه و سرویس‌ها و آراستگی فضای اطراف ایستگاه‌ها به مناطق راه‌آهن، تلاش شده است خدمات مناسب به مسافران ارائه شود.

همه پروژه‌های ریلی باید تا ۲۳ اسفند نهایی شود

‎معاون مسافری راه‌آهن ضمن تاکید بر اینکه همه پروژه‌های ریلی باید تا ۲۳ اسفند نهایی شود و پروژه‌ای در مسیر حرکت قطار‌ها در ایام پیک نوروزی نباید فعال باشد، تصریح‌کرد: تقلیل سرعت‌هایی که در مناطق وجود دارد، طی ایام نوروز بررسی و برداشته شود تا با حفظ کامل موارد ایمنی، مانعی در سیر و حرکت قطارها، بوجود نیاید.

‎وی خواستار بازدید کمیسیون تعیین سرعت از خطوط با قابلیت افزایش سرعت در شبکه راه‌آهن شد و خاطرنشان‌کرد: ضرورت دارد محل استقرار قطار نجات، ماشین آلات و دیگر تجهیزات برای ایام پیک نوروزی تعیین و انجام شود و در مواقع بحرانی و تاخیر بیش از حد قطار، اسباب پذیرایی از مسافران در مناطق راه‌آهن پیش بینی شود.

‎به گفته موسوی، رعایت ایمنی، زیباسازی واگن‌های مسافری و ایستگاه‌های قطار، پرداخت حقوق میهمانداران قطار‌های مسافری قبل از ۲۵ اسفند، عدم فروش بلیت‌های قطار مسافری به صورت گروهی، برگزاری نظرسنجی و حضور مستمر بازرسان و نظارت بر خدمات رسانی داخل قطار‌ها و تجهیز قطعات باکیفیت داخل انبار‌ها و اقدامات ماموران در ایستگاه‌ها، از جمله مواردی هستند که باید در ایام قبل از آغاز پیک نوروزی انجام شوند.

‎هویت مسافران قبل از سوار به قطار باید کنترل شود

‎قائم مقام مدیرعامل راه‌آهن تصریح کرد: باید هویت مسافران قبل از سوار شدن به قطار‌ها کنترل و ارزیابی شوند، زیرا عدم کنترل کافی در این زمینه باعث رواج بلیت‌های جعلی و سوءاستفاده برخی از سوداگران و رواج بازار سیاه می‌شود.

‎وی با تاکید مجدد بر رعایت ایمنی در همه مراحل خدمات رسانی، خاطرنشان کرد: دستورالعمل‌های ایمنی مرتبط با ایام پیک نوروزی بازنگری و به مناطق ابلاغ شود.

‎موسوی بر تهیه فهرست برنامه‌های ستاد نوروزی که طی ۲۳ اسفند تا ۱۶ فروردین در سراسر مناطق کشور فعال خواهند بود، تاکید کرد و گفت: همه باید تلاش کنند تا با برخورد مناسب، سفری خاطره انگیز برای مسافران به وجود آید و حداکثر ظرفیت برای مسافران در ایام پیک نوروز فراهم شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->