شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان چه بخوریم تا ریه‌های سالمی داشته باشیم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت پرسش مهر: اختصاص یک ساعت از زنگ انشا به این سوال شعار سال تحصیلی جدید و پوستر بازگشایی مدارس رونمایی شد + عکس چرا امسال نباید تزریق واکسن آنفلوانزا را فراموش کنیم؟
سرخط خبرها

تحریم خرید دارو تعلیق شد؛ تصمیم جدید داروخانه‌ها

  • کد خبر: ۳۱۸۵۳۷
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۹
تحریم خرید دارو تعلیق شد؛ تصمیم جدید داروخانه‌ها
بنابر اعلام انجمن داروسازان ایران، تحریم خرید دارو از شرکت‌های پخش تأمین اجتماعی ملغی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در اطلاعیه شماره دو انجمن داروسازان ایران خطاب به داروخانه‌های سرپایی بخش خصوصی، آمده است: با توجه به توصیه رئیس سازمان غذا و دارو، مبنی بر عادی سازی روابط متقابل داروخانه‌ها با شرکت‌ها و کارخانجات تولید و توزیع وابسته به تأمین اجتماعی (تیپیکو) و با عنایت به وعده پرداخت مطالبات تأمین اجتماعی مربوط به ماه‌های مرداد، شهریور و مهر ۱۴۰۳ طی بازه حداکثر ۱۰ روز آتی، بر اساس تفاهم صورت گرفته با مدیران این شرکت در تاریخ ۰۵/‏۱۲/‏۱۴۰۳‬ مقرر شد:

- شرکت تیپیکو در راستای همراهی با شرایط سخت اقتصادی داروخانه‌ها لغایت پایان اردیبهشت ۱۴۰۴، تمامی اقلام تولیدی کارخانجات وابسته خود را بدون محدودیت با استمهال پرداخت حداقل ۳۰۰ روزه فاکتور نماید.

- شرکت تیپیکو تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۴، اقدامات حقوقی و قضائی مرتبط با چک‌های برگشتی داروخانه‌ها را متوقف نماید.

- در صورت تأیید هیأت مدیره‌های شعب انجمن داروسازان ایران مبنی بر ارائه استمهال در وصول چک برخی از موسسین که به واسطه ارائه دارو‌های خاص در مضیقه قرار گرفته‌اند، شرکت تیپیکو همراهی و مساعدت نماید.

اگر چه همکاران خدوم داروساز از مکاتبه مدیران شرکت تیپیکو بسیار دردمندند، تقاضا دارد در همراهی با زنجیره تأمین دارو و کمک به سازمان غذا و دارو، در مدیریت منابع و مصارف و به نشانه حسن ظن نسبت به وعده‌های داده شده، توقف خرید از شرکت تیپیکو به حال تعلیق در آید.

تاکید می‌گردد در صورت عدم پرداخت منظم مطالبات توسط تأمین اجتماعی و عدم پرداخت مطالبات منتهی به پایان آذر ۱۴۰۳ در اسفند ماه امسال، از ابتدای سال ۱۴۰۴، موضوع عدم ارائه بیمه‌ای دارو‌های خارج از فهرست دارویی مراکز ملکی تأمین اجتماعی به بیمه شدگان آن سازمان و ارجاع بیماران بیمه تأمین اجتماعی جهت دریافت دارو‌های فوق به مراکز درمانی ملکی تأمین اجتماعی، بررسی و به رأی گذاشته خواهد شد.

بدون تردید پیگیری‌ها برای اصلاح قرارداد فی مابین با بیمه‌ها تا حصول نتیجه با جدیت ادامه دارد.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->