زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان !
سرخط خبرها

خواب کافی به کنترل قند خون کمک می‌کند

  • کد خبر: ۳۲۰۷۷۳
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۲
خواب کافی به کنترل قند خون کمک می‌کند
نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد که خواب کافی و زودتر خوابیدن، می‌تواند عامل مهمی در بهینه‌سازی کنترل قند خون و کاهش خطرات مرتبط با دیابت باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، تحقیقی که توسط یک آزمایشگاه علوم زیستی در چین انجام شده، نشان داده است که مدت زمان ناکافی خواب و شروع خواب دیرهنگام با افزایش تغییرات قند خون در بزرگسالان ارتباط دارد. داده‌های ناشی از نظارت مداوم بر گلوکزخون افراد نشان داد که افرادی که خواب کوتاه و زمان خواب دیرتری دارند، تغییرات بیشتری در سطح قند خون تجربه می‌کنند که این موضوع ممکن است بر پیشگیری از دیابت و مدیریت آن تأثیر داشته باشد.

تحقیقات قبلی خواب ناکافی را به عنوان یک عامل خطر برای اختلال در سوخت و ساز گلوکز شناسایی کرده‌اند، اما الگو‌های خواب بلندمدت و تأثیرات آنها بر تغییرات قند خون هنوز به طور کامل مورد بررسی قرار نگرفته است. تیم تحقیقاتی در تلاش بود تا این شکاف دانشی را با پیگیری میزان خواب در طول سال‌ها و ارزیابی تأثیر آنها بر تنظیم قند خون، پر کند.

این مطالعه شامل ۱۱۵۶ شرکت‌کننده با سنین ۴۶ تا ۸۳ سال بود. شرکت‌کنندگان ارزیابی مشخصی از خواب خود گزارش کردند و به مدت ۱۴ روز متوالی دستگاه‌های نظارت مداوم بر گلوکز را به‌منظور ثبت نوسانات لحظه‌ای قند خون استفاده کردند.

در این مطالعه چهار الگوی مختلف برای مدت زمان خواب شناسایی شد که شامل خواب بسیار ناکافی (۴.۱ تا ۴.۷ ساعت در شبانه‌روز)، خواب ناکافی متوسط (۵.۵ تا ۶ ساعت)، خواب تقریبا ناکافی (۶.۸ تا ۷.۲ ساعت) و خواب کافی (۸ تا ۸.۴ ساعت) بود.

تحلیل داده‌ها نشان داد که افرادی که در گروه خواب بسیار ناکافی قرار می‌گرفتند نسبت به گروه خواب کافی، افزایش ۲.۸۷ درصدی در نوسانات قند خون داشتند.

شرکت‌کنندگانی که در گروه خواب دیرهنگام دسته بندی شده بودند ۱.۱۸ درصد افزایش در نوسانات قند خون داشتند. افرادی که هم خواب کوتاه‌مدت و هم خواب دیرهنگام را تجربه می‌کردند، نوسانات قند خون بیشتری نسبت به کسانی که تنها یکی از این عوامل را داشتند، نشان دادند، که نشان‌دهنده تأثیر ترکیبی این عوامل بر تنظیم قند خون است.

نتایج این تحقیق نشان می‌دهد که حفظ مدت زمان خواب کافی و زودتر خوابیدن، می‌تواند عامل مهمی در بهینه‌سازی کنترل قند خون و کاهش خطرات مرتبط با دیابت باشد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->