۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خواب کافی به کنترل قند خون کمک می‌کند

  • کد خبر: ۳۲۰۷۷۳
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۲
خواب کافی به کنترل قند خون کمک می‌کند
نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد که خواب کافی و زودتر خوابیدن، می‌تواند عامل مهمی در بهینه‌سازی کنترل قند خون و کاهش خطرات مرتبط با دیابت باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، تحقیقی که توسط یک آزمایشگاه علوم زیستی در چین انجام شده، نشان داده است که مدت زمان ناکافی خواب و شروع خواب دیرهنگام با افزایش تغییرات قند خون در بزرگسالان ارتباط دارد. داده‌های ناشی از نظارت مداوم بر گلوکزخون افراد نشان داد که افرادی که خواب کوتاه و زمان خواب دیرتری دارند، تغییرات بیشتری در سطح قند خون تجربه می‌کنند که این موضوع ممکن است بر پیشگیری از دیابت و مدیریت آن تأثیر داشته باشد.

تحقیقات قبلی خواب ناکافی را به عنوان یک عامل خطر برای اختلال در سوخت و ساز گلوکز شناسایی کرده‌اند، اما الگو‌های خواب بلندمدت و تأثیرات آنها بر تغییرات قند خون هنوز به طور کامل مورد بررسی قرار نگرفته است. تیم تحقیقاتی در تلاش بود تا این شکاف دانشی را با پیگیری میزان خواب در طول سال‌ها و ارزیابی تأثیر آنها بر تنظیم قند خون، پر کند.

این مطالعه شامل ۱۱۵۶ شرکت‌کننده با سنین ۴۶ تا ۸۳ سال بود. شرکت‌کنندگان ارزیابی مشخصی از خواب خود گزارش کردند و به مدت ۱۴ روز متوالی دستگاه‌های نظارت مداوم بر گلوکز را به‌منظور ثبت نوسانات لحظه‌ای قند خون استفاده کردند.

در این مطالعه چهار الگوی مختلف برای مدت زمان خواب شناسایی شد که شامل خواب بسیار ناکافی (۴.۱ تا ۴.۷ ساعت در شبانه‌روز)، خواب ناکافی متوسط (۵.۵ تا ۶ ساعت)، خواب تقریبا ناکافی (۶.۸ تا ۷.۲ ساعت) و خواب کافی (۸ تا ۸.۴ ساعت) بود.

تحلیل داده‌ها نشان داد که افرادی که در گروه خواب بسیار ناکافی قرار می‌گرفتند نسبت به گروه خواب کافی، افزایش ۲.۸۷ درصدی در نوسانات قند خون داشتند.

شرکت‌کنندگانی که در گروه خواب دیرهنگام دسته بندی شده بودند ۱.۱۸ درصد افزایش در نوسانات قند خون داشتند. افرادی که هم خواب کوتاه‌مدت و هم خواب دیرهنگام را تجربه می‌کردند، نوسانات قند خون بیشتری نسبت به کسانی که تنها یکی از این عوامل را داشتند، نشان دادند، که نشان‌دهنده تأثیر ترکیبی این عوامل بر تنظیم قند خون است.

نتایج این تحقیق نشان می‌دهد که حفظ مدت زمان خواب کافی و زودتر خوابیدن، می‌تواند عامل مهمی در بهینه‌سازی کنترل قند خون و کاهش خطرات مرتبط با دیابت باشد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->