حادثه تلخ گازگرفتگی در فریمان خراسان رضوی؛ یک خانواده چهارنفره جان باختند (۸ فروردین ۱۴۰۴) تصادف خونین دو پراید در قوچان خراسان رضوی با ۱۱ مصدوم (۸ فروردین ۱۴۰۴) ۷۰ درصد مسافران قطار مبدأ یا مقصدشان مشهد است آمار تکان‌دهنده از تلفات سوانح رانندگی تعطیلات نوروزی (۸ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو | تصاویری از زلزله وحشتناک تایلند بیمارستان‌های کشور ۱۰۰ هزار پرستار کمبود دارند زلزله ۷.۷ ریشتری میانمار را لرزاند | لرزش‌ها در تایلند و مناطق اطراف احساس شد + عکس و فیلم پذیرش بیش از ۱۵ هزار خانوار در اسکان مدارس خراسان رضوی (۸ فروردین ۱۴۰۴) جابه‌جایی ۵ میلیون نفر در بخش جاده‌ای تا ۶ فروردین ۱۴۰۴ پیش‌بینی سازمان هواشناسی از بارش باران در ۱۱ استان تا سه‌شنبه آینده (۸ فروردین ۱۴۰۴) حادثه تروریستی در ایرانشهر | تیراندازی به خودرو گشت پلیس | یک نفر شهید و دو نفر مجروح شدند + فیلم زمان واریز مرحله دوم کالابرگ الکترونیک مشخص شد + جزئیات ژاپنی‌ها با استفاده از روشی جدید دو معلول نخاعی را درمان کردند غرق شدن ۴ عضو یک خانواده مشهدی در سواحل قشم + جزئیات سقوط درخت در پارک جنگلی نور جان دو مسافر نوروزی را گرفت ارائه خدمت به بیش از ۱۷۹ هزار نفر در مراکز جامع سلامت مشهد در نوروز ۱۴۰۴ ۷۱ درصد گنجایش اقامتی مشهد تکمیل شده است (۷ فروردین ۱۴۰۴) ۱۱۶ حادثه توسط امدادگران هلال احمر خراسان رضوی امدادرسانی شد (۷ فروردین ۱۴۰۴) ۴.۸ میلیون مسافر نوروزی با ناوگان حمل‌ونقل عمومی جابه‌جا شدند (۷ فروردین ۱۴۰۴) وزیر میراث فرهنگی: ۴۵ میلیون نفر از مردم به سفر رفتند توزیع ۲۵۰ هزار سبد غذایی بین نیازمندان خراسان رضوی در قالب طرح اطعام مهدوی میزان بارش باران و برف در مشهد و سایر شهرستان‌های خراسان رضوی طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ فروردین ۱۴۰۴) اسکان بیش از ۱۴ هزار خانوار در مدارس خراسان رضوی (۷ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از یکشنبه آینده (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) هشدار به مسافران نوروزی | کاهش دید و لغزندگی محور‌های خراسان رضوی (۷فروردین۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۷ فروردین ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش دما از امروز سقف حقوق بازنشستگان و کارمندان اعلام شد + جزئیات مترو و ۴۱۰ دستگاه اتوبوس در روز راهپیمایی قدس در مشهد رایگان شد اورژانس مشهد نسبت‌به افزایش گازگرفتگی‌ها هشدار داد | ۳۰ مسموم با گاز مونوکسیدکربن طی ۴۸ ساعت (۷ فرورودین ۱۴۰۴) چطور والدین افسرده را راضی کنیم پیش روان‌شناس بروند؟ چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟
سرخط خبرها

ثبت بیش از ۲۲۰۰ اثر تاریخی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۳۲۳۲۵۳
  • ۰۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۳
ثبت بیش از ۲۲۰۰ اثر تاریخی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳
معاون میراث فرهنگی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی از ثبت بیش از ۲۲۰۰ اثر تاریخی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، احسان زهره وندی با ارئه گزارشی از روند فعالیت‌های اداره کل میراث فرهنگی استان در سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: با تلاش و همت همکاران در حوزه میراث فرهنگی، تعداد کل آثار ثبتی استان در حوزه میراث فرهنگی به ۲۲۶۳ اثر رسید که در بسیاری از این شاخص‌ها رتبه اول کشوری را کسب کرده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه تعداد کل حریم‌های ابلاغی در سطح استان ۲۳۱ اثر بوده است، افزود: امسال یکی از بزرگ‌ترین اقدامات در حوزه میراث فرهنگی در این ۴۰ سال اخیر، به عنوان استان پایلوت در کشور تکمیل بانک اطلاعاتی آثار تاریخی سطح استان (GIS) بود که بر اساس آن توانستیم با پایش ۵۵۰ اثر، پوشش ۱۰۰ درصدی حریم عمومی را در سطح استان داشته باشیم و در این زمینه نیز رتبه اول کشوری را کسب کنیم.

معاون میراث فرهنگی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی عنوان کرد: در حوزه ثبت آثار منقول، ۷۲ اثر امسال در شورای ملی ثبت شد. استان خراسان جزو معدود استان‌هایی است که برای ۲ سال متوالی میزبان شورای ثبت ملی بوده و توانسته آثار منقول و غیرمنقول را ثبت کند.

وی افزود: آمار ثبتی ما در حوزه آثار منقول با ثبت ۷۲ اثر بیش از ۷ برابر شاخص تعیین‌شده بوده است. همچنین ۱۲ اثر غیرمنقول، ۱۰ اثر طبیعی و ۴۰ اثر ناملموس به ثبت رسیده‌اند. با همکاری آستان قدس رضوی توانستیم اشیای نفیس موجود در مخازن آستان قدس را به ثبت برسانیم. این همکاری ۲ ساله با آستان قدس نیز در نوع خود بی‌نظیر بوده است.

زهره‌وندی بیان کرد: در زمینه ساماندهی اشیای تاریخی توانستیم ۴۰۰۰ اثر را در مخزن موزه بزرگ خراسان ساماندهی کنیم. همچنین توانستیم ۱۷۰ اثر را در آزمایشگاه مرمت کنیم که آمار قابل توجهی است.

وی اظهار کرد: تعداد کل کارگاه‌های مرمتی شامل مشارکتی، همکاری و بخش خصوصی ۱۰۳ پروژه بوده که بالغ بر ۱۱۰ میلیارد تومان اعتبار در سال‌های گذشته برای آنها صرف شده است.

زهره وندی بیان کرد: ۸ کاوش و گمانه‌زنی در سطح استان انجام شده که مهم‌ترین آنها، کاوش در محوطه باستانی بازه هور است که به عنوان یکی از ۲۰ کشف بزرگ باستان‌شناسی سال ۱۴۰۲ در سطح دنیا شناخته شده و در سال گذشته نیز یک فصل کاوش در آن داشتیم.

معاون میراث فرهنگی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی تصریح کرد: در همین راستا مجوز واگذاری ۱۸ بنا از طریق ماده ۲۷ از وزارتخانه اخذ شده و اقدامات کالبدی استانی برای معرفی به سرمایه‌گذاران انجام شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->