ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ اتوبوس‌های حرم امام حسین در مسیر‌های مختلف + ساعت حرکت یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد! رادیو موکب در مسیر پیاده‌روی اربعین آغاز به کار کرد برپایی موکب فرهنگی «ایران امام رضا (ع)» در دهه پایانی ماه صفر رمان «جزیره گمشده من» روانه بازار نشر شد | رمانی با محوریت کرامات امام رضا (ع) اعزام کاروان پزشکی به منظور ارائه خدمات به اربعین (۱۴ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مشهد، محفل «اصحاب اندیشه» | دومین رویداد و نمایشگاه ملی اصحاب اندیشه در حرم امام‌رضا(ع) آغازبه‌کار کرد + فیلم

  • کد خبر: ۳۳۰۰۰۱
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۷
مشهد، محفل «اصحاب اندیشه» | دومین رویداد و نمایشگاه ملی اصحاب اندیشه در حرم امام‌رضا(ع) آغازبه‌کار کرد + فیلم
دومین رویداد و نمایشگاه ملی «اصحاب اندیشه» با محوریت موضوعی اندیشه و آگاهی، مبارزه میدانی، ظهر امروز با حضور ۵۰ اندیشکده، مؤسسه مطالعاتی و تشکل فرهنگی برتر کشور در مرکز همایش‌ها و نمایشگاه‌های آستان قدس رضوی آغازبه‌کار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دومین رویداد و نمایشگاه ملی اصحاب اندیشه با محوریت موضوعی اندیشه و آگاهی، مبارزه میدانی، ظهر امروز (پنجشنبه، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) با حضور ۵۰ اندیشکده، مؤسسه مطالعاتی و تشکل فرهنگی برتر کشور در مرکز همایش‌ها و نمایشگاه‌های آستان قدس رضوی برگزار شد.

سعید غلامی، دبیر این رویداد، در حاشیه برگزاری این رویداد و در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز اظهار کرد: هدف از برگزاری این مراسم، ارائه محصولات و خدمات مجموعه‌های محتوایی، فکری و راهبردی کشور است که هم‌زمان در دو بخش «نمایشگاه ملی اصحاب اندیشه» و «میز‌های اندیشه‌ورزی اصحاب اندیشه» پذیرای فعالان فرهنگی و عموم بازدیدکنندگان خواهد بود.

وی افزود: در این رویداد که به همت بنیاد فرهنگی خاتم‌الاوصیا(ص) و آستان قدس رضوی برگزار شده است، مجموعه نمایشگاه با حضور ۵۰ اندیشکده، موسسه مطالعاتی و تشکل فرهنگی برتر از سراسر کشور، جدیدترین محصولات و خدمات فرهنگی این مجموعه‌ها را به نمایش می‌گذارد و فعالان فرهنگی هم می‌توانند با حضور در گعده‌های هم‌اندیشی، جدیدترین راهکار‌های گره‌گشایی از آسیب‌های اجتماعی، مشکلات تربیتی نسل جوان و چالش‌های فرهنگی جامعه را به بحث و بررسی بگذارند.

به گفته دبیر دومین رویداد و نمایشگاه ملی اصحاب اندیشه، این رویداد دوروزه در روز‌های پنجشنبه و جمعه از ساعت ۸:۳۰ صبح تا ۱۸ پذیرای بازدید علاقه‌مندان است و همایش‌های موضوعی هم در حاشیه آن برگزار خواهد شد.

سیدمحمدرضا موسوی
تصویربردار و تدوینگر سیدمحمدرضا موسوی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->