وزیر ارتباطات: نقد مردم به کیفیت اینترنت به‌حق است و آن را می‌پذیریم معاون وزیر ارتباطات: بحث افزایش تعرفه اینترنت درحال‌بررسی است و تا دوهفته دیگر نهایی می‌شود ردمی نوت ۱۵ پرو پلاس چه تاریخی رونمایی می‌شود؟ + تصاویر گوشی ایرانسل خبر قطع اینترنت درصورت افزایش‌نیافتن تعرفه‌ها را تکذیب کرد ویدئو | ربات انسان‌نمای Figure 02 حالا مثل اپتیموس تسلا می‌تواند لباس‌ها را تا کند نوآوری‌های جراحی و هوش مصنوعی در درمان سرطان پستان در دانشگاه علوم پزشکی مشهد وزارت ارتباطات: اگر شیار سیم‌کارت از آیفون حدف شود، eSIM را فعال خواهیم کرد مشکل اصلی ربات‌های انسان‌نما چیست و محققان برای رفع آن چه باید بکنند؟ آیا گوگل بالأخره مجبور می‌شود مرورگر کروم را بفروشد؟ مدیرعامل ایرانسل: اگر تعرفه‌ها افزایش نیابد، باید منتظر قطعی‌های موقت اینترنت باشیم مایکروسافت در فروشگاه ویندوز سیاست جدیدی را پیش خواهد گرفت معاون ارتباطات دفتر رئیس جمهور: وعده رئیس‌جمهور برای رفع فیلترینگ در مسیر اجرا قرار دارد در آپدیت نرم‌افزاری جدید اپل، یک قابلیت محبوب به اپل واچ برگشته است معرفی بازی اسکی Grand Mountain Adventure + لینک دانلود اندروید و IOS آیا دوباره به عصر گوشی‌های تاشو بر می‌گردیم!؟ چینی‌ها می‌خواهند یک ربات انسان‌نما با رحم مصنوعی بسازند نسخه اولیه دستیاران هوش مصنوعی دستگاه‌های اجرایی کشور معرفی شد اولین تصاویر غیررسمی از گلکسی S25 FE + مشخصات هشدار بانک ملی درباره انتشار بدافزار در پوشش به‌روزرسانی «بام» و «بله» اقدامات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای اربعین ۱۴۰۴ هوش مصنوعی چطور باعث مارپیچ توهم می‌شود؟
سرخط خبرها

فیزیکدانان می‌گویند ما درباره چگونگی عملکرد جاذبه کاملاً اشتباه می‌کردیم

  • کد خبر: ۳۳۳۶۶۷
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۳
  • ۱
فیزیکدانان می‌گویند ما درباره چگونگی عملکرد جاذبه کاملاً اشتباه می‌کردیم
فیزیکدانان در یک پیشنهاد نظری، ادعا‌های جسورانه‌ای درباره درک قبلی ما از فیزیک کوانتوم مطرح کرده‌اند؛ اساساً این نظریه می‌گوید که ما درباره جاذبه کلا در اشتباه بوده‌ایم.

شهرآرانیوز؛ این نظریه با این واقعیت دست و پنجه نرم می‌کند که مکانیک کوانتومی (اساساً فیزیک مدرن) و نسبیت عام (نظریه گرانش اینشتین) هر دو جهان را به طور کامل توصیف می‌کنند، اما از نظر ریاضی با یکدیگر ناسازگار هستند.

برای هماهنگ کردن آن‌ها، این پیشنهاد تقریباً همه چیز‌هایی را که فکر می‌کنیم درباره گرانش می‌دانیم کنار می‌گذارد. در عوض، نویسندگان، نظریه را به گونه‌ای اصلاح می‌کنند که با فیزیک شناخته‌شده و قابل‌مشاهده مطابقت داشته باشد؛ چیزی که آن‌ها آن را «گرانش یکپارچه» می‌نامند.

به گفته دیوید تانگ، فیزیکدان نظری، اگرچه نظریه میدان کوانتومی - چارچوبی که رفتار ذرات زیراتمی را توضیح می‌دهد - یکی از دقیق‌ترین مفاهیم نظری تمام دوران است، اما هنوز گرانش کلاسیک (که ما آن را خمش فضا-زمان می‌شناسیم) را در بر نمی‌گیرد.

در عوض، فرض گرانش یکپارچه این است که گرانش را چهار مؤلفه مرتبط مدیریت می‌کنند که به طور کامل با یکدیگر تعامل دارند. این تغییر اجازه می‌دهد تا نسبیت عام به شکلی سازگار با مکانیک کوانتومی همکاری کند بدون اینکه به ابعاد دیگر فرار کند؛ به عبارت دیگر، مدلی که فیزیکدانان واقعاً بتوانند در زندگی واقعی آزمایش کنند.

جوکا تولکی، یکی از نویسندگان این مطالعه، گفته است: «مزایا یا تفاوت‌های اصلی در مقایسه با بسیاری از نظریه‌های دیگر گرانش کوانتومی این است که نظریه ما به ابعاد اضافی که هنوز پشتیبانی تجربی مستقیمی ندارند نیاز ندارد.»

ناسازگاری بین نظریه‌های فیزیک و گرانش تاریخچه طولانی دارد. برای دور زدن این مشکل، برخی پیشنهاد کرده‌اند که جهان ممکن است از تکه‌های کوچکی ساخته شده باشد. دیگران، مانند نظریه‌پردازان رشته‌ای در اواخر دهه ۱۹۶۰ و ۷۰، چارچوبی یک‌بعدی برای فیزیک ذرات را مطرح کردند.

نظریه رشته‌ای در دهه ۸۰ به پنج نظریه جداگانه گسترش یافت و از آن زمان بسیار بررسی شده است، چرا که طرفداران آن در پیش‌بینی‌های قابل اثبات ناتوان بوده‌اند.

نیل دگراس تایسون در سال ۲۰۱۱ به طعنه گفته بود: «آیا شما در حال تعقیب یک شبح هستید یا مجموعه شما فقط برای فهمیدن این موضوع بیش از حد احمق است؟» این مدل جدید تلاشی است برای دور زدن تمام آن پیچیدگی‌ها.

در ادامه، کار‌های زیادی باید انجام شود قبل از اینکه بدانیم آیا این نظریه نوپا به نتیجه می‌رسد یا خیر. با توجه به سرعت فعلی پیشرفت‌های نظری و مشاهداتی، ممکن است چند دهه طول بکشد تا اولین پیشرفت‌های تجربی که شواهد مستقیمی از اثرات گرانش کوانتومی به ما می‌دهند حاصل شود. 

این مطالعه ۲ مه ۲۰۲۵ در Reports on Progress in Physics منتشر شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۳۰
0
0
چرا این متن منبع نداره؟!!! چرا مترجم و نگارنده اش مشهص نیست؟!!!
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->