توصیه‌های پزشکی برای پیاده‌روی اربعین + فیلم خنثی‌سازی توطئه داعش برای هدف قرار دادن زائران اربعین تردد یک‌میلیون و ۳۴۱ هزار نفر از مرز مهران (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) یازده سال خدمت مشهدی‌ها به زائران در کربلا | موکب امام رضا(ع) روزانه میزبان ۵ هزار زائر اربعین حسینی است + فیلم ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ و ساعت حرکت اتوبوس‌ها از کربلا به شهر‌های زیارتی دیگر عراق + جزئیات و عکس (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد!
سرخط خبرها

حرم مطهر رضوی سوگوار شهادت امام جواد(ع) شد

  • کد خبر: ۳۳۵۰۱۰
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۲
حرم مطهر رضوی سوگوار شهادت امام جواد(ع) شد
حرم مطهر رضوی در شب شهادت امام جواد (ع) سوگوار و عزادار شد.

به گزارش شهرآرا‌نیوز، در شب شهادت مظلومانه حضرت جوادالائمه (ع) دلدادگان خاندان عصمت و طهارت (ع) با دل‌هایی محزون و دیده‌گانی اشکبار به محضر صاحب عزای این ماتم بزرگ، حضرت علی بن موسی الرضا (ع) مشرف شدند تا با عزاداری و سوگواری مرهمی بر دل داغدار مولایشان بگذارند.

در این شب پر از اندوه حرم مطهر رضوی رنگ ماتم به خود گرفت و بیرق‌های عزا بر جای جای این حریم کبریایی برافراشته شد و از گوشه گوشه این صحن و سرا صدای عزاداری و ذکر مصیبت به گوش می‌آمد.

زائران عزادار با شرکت در مراسم شب شهادت حضرت جوادالائمه (ع) در صحن پیامبر اعظم (ص) ضمن تسلیت و تعزیت به پیشگاه امام رضا (ع)، زیارت امین‌الله را قرائت کردند و سپس به نوحه‌سرایی و سوگواری در سوگ شهادت ابن الرضا (ع) با نوای حاج احمد واعظی پرداختند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حاج حسین انصاریان در این مراسم به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: حضرت جوادالائمه (ع) در کودکی به امامت رسیدند و همین امر باعث شد که بسیاری، امامت ایشان را با این دلیل که ایشان نمی‌تواند به چنین جایگاهی برسند نپذیرفتند.

وی تصریح کرد: طبق روایات اسلامی ما اعتقاد داریم که مقامات انبیا و اولیاء الهی قبل از خلقت مادی آن بزرگواران به آنها عطا شده است و بعد از حیات مادی آنها نیز این مقام بروز و ظهور پیدا کرده است.

حجت‌الاسلام انصاریان با استناد به آیاتی از قرآن کریم اظهار کرد: حضرت زکریا (ع) و حضرت عیسی (ع) نیز در کودکی به مقام نبوت رسیدند و خداوند در همان کودکی علم نبوت را به آنها آموخت و اگر کسی در مورد امام جواد (ع) این شبهه را ایجاد کرد که چگونه می‌شود که یک کودک هفت ساله به امامت برسد می‌توان با این آیات جواب او را داد.

در ادامه این مراسم ذاکران و مرثیه سرایان اهل بیت (ع)؛ جعفر ملائکه، کاظم غلامشاهی و مرتضی اسلامی‌نژاد مرثیه خوان و نوحه سرای شهادت حضرت جوادالائمه (ع) شدند و زائران حرم مطهر رضوی بر این مصیبت عظمی اشک ماتم ریختند و بر سر و سینه زدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->