شهادت پاسدار تیپ ۱۲ قائم (عج) سمنان حین ماموریت رزمی + عکس (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تجربه زیارت اختصاصی کودکان در حرم مطهر رضوی برای نخستین‌بار انتخاب ۱۰ هزار مسجد شاخص در طرح «محراب» تقدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از نیروهای خدوم انتظامی فرنی‌پزان در شربت‌خانه حضرتی | نگاهی مستند و متفاوت به یکی از نهادهای فراموش‌شده پذیرایی در حرم‌مطهر تدوین خاطرات شهدای دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بانگ خوش، مروج اخلاق جنگ با استکبار را ادامه می‌دهیم به سویت پر کشیدم با دلی از قبل‌ شیدا‌تر نسبتِ فرهنگی و تمدنی ما و امام رضا(ع) حکم شرعی خرید اضافی وسایل زندگی چیست؟ «اوس حبیب» جنس نور و نظم را می‌شناخت | یادی از مرمتگر گنبد و آینه‌کاری‌های حرم مطهر رضوی سفری برای دل دیدار رئیس بنیاد شهید با خانواده شهید فراجا ۳ هزار و ۱۵۷ موکب در اربعین ۱۴۰۴ خدمات ارائه کردند زیارت، مهمان‌شدن در خانه امام رضا(ع) | حق امام معصوم را با زیارت ادا کنیم آغاز همایش تجلیل از خادمان اربعین با پیام رئیس‌جمهور (۱۶ مهر ۱۴۰۴) الگوگیری از سیره امام‌رضا(ع) در تربیت کودک | پیوندی از عقلانیت، عاطفه و نظم دهلی نو محفل شاعرانه در پاسداشت حضرت زهرا(س) شد تأکید معاون وزیر فرهنگ در حمایت از تولید محتوای قرآنی در مناطق روستایی و عشایری
سرخط خبرها

حضور بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار زائر در حج ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۳۶۸۱۱
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۹
حضور بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار زائر در حج ۱۴۰۴
سخنگوی دولت عربستان اعلام کرد بیش از ۱.۵ میلیون زائر خارجی برای حج امسال در عربستان سعودی حضور دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، غسان النویمی، سخنگوی وزارت حج عربستان، تعداد تقریبی زائران خارجی در حج امسال را بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر اعلام کرد.

سال گذشته، ۱،۶۱۱،۳۱۰ زائر از خارج از این کشور در حج تمتع حضور داشتند.

اداره کل آمار عربستان سعودی نیز تعداد کل زائران شرکت‌کننده در مناسک حج امسال (۲۰۲۵/۱۴۰۴) را ۱،۶۷۳،۲۳۰ زائر اعلام کرد. از این تعداد، ۱،۵۰۶،۵۷۶ نفر از خارج از کشور و ۱۶۶،۶۵۴ نفر از زائران داخلی، از جمله شهروندان و ساکنان عربستان سعودی، هستند.

حج یکی از ارکان اسلام است، یک فریضه دینی شامل مناسک و اعمال عبادی که هر مسلمانی در صورت داشتن پول و توانایی جسمی باید آن را انجام دهد.

به گزارش آسوشیتدپرس، روز چهارشنبه، زائران به عرفات رفتند، برخی پیاده سفر کردند و چمدان‌های خود را در دمای ۴۰ درجه سانتیگراد (۱۰۴ درجه فارنهایت) حمل می‌کردند. برخی دیگر سالمندان را حمل می‌کردند.

مردم پیش از رفتن به چادر‌های محل اسکان خود، برای استراحت یا غذا خوردن روی زمین نشستند.

کوه عرفات، تپه‌ای سنگی در جنوب شرقی مکه، اهمیت زیادی در اسلام دارد. به عرفات در قرآن اشاره شده است و گفته می‌شود که حضرت محمد (ص) آخرین خطبه خود را در آخرین حج خود ایراد کرده است.

زائران از نیمه‌شب تا غروب آفتاب در عرفات، در حال دعا و تفکر، می‌مانند. پس از غروب آفتاب پنجشنبه، زائران به دشت بیابانی مزدلفه می‌روند تا سنگریزه‌هایی را جمع‌آوری کنند که در مراسمی از آنها استفاده خواهند کرد. زائران ایرانی معمولا در همان مکه سنگ‌ریزه‌ای مورد استفاده در رمی جمرات را جمع می‌کنند.

رسانه‌های عربی اشاره کرده‌اند که عربستان سعودی میلیارد‌ها دلار برای کنترل جمعیت و اقدامات ایمنی هزینه کرده است، اما انبوه شرکت‌کنندگان، تضمین ایمنی آنها را دشوار می‌کند. یکی از بزرگترین چالش‌های حج در سال‌های اخیر، گرما بوده است.

در اوایل هفته، فهد بن عبدالرحمن الجلجل، وزیر بهداشت عربستان به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت که ۱۰،۰۰۰ درخت برای ایجاد سایه بیشتر کاشته شده است، ظرفیت تخت‌های بیمارستان افزایش یافته و تعداد امدادگران سه برابر شده است.

این تدابیر در پی مرگ حدود ۱۳۰۰ زائر در حج سال گذشته بر اثر گرما، اندیشیده شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->