ویدیو | معنای بزرگداشت عزاداری امام حسین (ع) در زمان ما از بیانات رهبر معظم انقلاب | از تبیین تا قیام گسترش طرح «هر شب جمعه مثل اربعین» از مشهد تا اروپا ماجرای عجیب حبیب‌‌بن‌مظاهر و زنده‌شدنش با ندای امام‌حسین(ع) عزاداری زائران عرب‌زبان حرم امام‌رضا(ع) در رثای سید و سالار شهیدان بازدید استاندار خراسان رضوی از هیئات مذهبی و موکب‌های سطح شهر مشهدمقدس + فیلم روضه علی‌اصغر (ع) بخوانید روایت شاعرانه‌ای از وفاداری، در نماهنگ آذری «قمر(ع)» + فیلم بانوی مشهدی خانه‌اش را وقف آرامش طلاب کرد کتاب «حدیث کعبه و کربلا» منتشر شد مراسم معنوی و فرهنگی «بانوان عاشورائی» با حضور بانوان غرب آسیا در حرم مطهر امام رضا(ع) برگزار شد مداحی محمود کریمی در شب هفتم محرم + فیلم کتاب «رأس‌الحسین» روانه بازار نشر شد | سفرنامه کاروان اسرا از کربلا تا شام شبکه قرآن در روزهای تاسوعا و عاشورا مهمان خانه بینندگان فراخوان شرکت‌های فعال در خدمت به زائران اربعین ۱۴۰۴ منتشر شد اکران چهره‌های پرافتخار وطن، بر بوم خیابان‌های مشهد رهبر شیعیان بحرین: تهدید آیت الله خامنه‌ای توهین به مقدسات امت اسلامی است علت کندی عبور زائران عتبات در مرز مهران چه بود؟ باسم کربلایی درباره جنگ ایران و اسرائیل خواند + فیلم و متن محرم فقط برای گریه نیست؛ باید راه حسین(ع) را شناخت و در آن پیش رفت روایت نقاشی جدید حسن روح‌الامین از طفل شش‌ماهه امام‌حسین(ع)
سرخط خبرها

استقبال مشهد از عید غدیر با برپایی ۲ هزار موکب و گستراندن بزرگ‌ترین سفره اطعام در خیابان امام رضا(ع)

  • کد خبر: ۳۳۸۰۳۱
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۲
استقبال مشهد از عید غدیر با برپایی ۲ هزار موکب و گستراندن بزرگ‌ترین سفره اطعام در خیابان امام رضا(ع)
رئیس شورای هیئات مذهبی مشهد گفت: در شب عید غدیر (۲۳ خردادماه) سفره‌ای عظیم با ظرفیت پذیرایی از ۱۰۰ هزار نفر در خیابان امام رضا(ع) پهن خواهد شد که بزرگ‌ترین سفره اطعام در کشور است.

محمدرضا صفایی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، از برگزاری گسترده برنامه‌های ویژه عید سعید غدیر خم در سطح شهر مشهد خبر داد.

مشاور شهردار مشهد مقدس افزود: هم‌زمان با این ایام، حدود ۲ هزار موکب و پذیرایی با اخذ مجوز‌های لازم، در مناطق مختلف شهر مشهد در حال برپایی هستند.

صفایی با اشاره به مشارکت گسترده شهرداری، آستان قدس رضوی، هیئات مذهبی، مساجد و تشکل‌های مردمی اظهار کرد: از ۲ هزار موکب حدود هزار موکب با پشتیبانی شهرداری فعالیت می‌کنند و این موکب‌ها در محور‌های متعددی از جمله خیابان‌های اصلی و فرعی شهر مستقر شده‌اند.

رئیس شورای هیئات مذهبی مشهد خاطرنشان کرد: در قالب طرحی با عنوان «خیابان علوی» در بیش از ۵۰ خیابان مشهد، موکب‌هایی با مشارکت مساجد و هیئات مذهبی برپا شده‌اند. در برخی از این خیابان‌ها بین ۲۰ تا ۱۰۰ موکب فعال هستند که خدمات متنوعی نظیر اطعام، غرفه‌های فرهنگی، بازی و سرگرمی کودک، اجرای مراسم جشن خیابانی و فعالیت‌های مذهبی را به زائران و شهروندان ارائه می‌دهند.

وی با بیان اینکه فعالیت این موکب‌ها از هم‌اکنون آغاز شده است، تصریح کرد: موکب‌ها تا شب عید غدیر فعال خواهند بود و عمدتاً از ساعت ۵ عصر آغاز‌به‌کار می‌کنند و تا پاسی از شب ادامه دارند.

صفایی در ادامه از برگزاری یکی از بزرگ‌ترین برنامه‌های اطعام در کشور در شب عید غدیر خبر داد و گفت: در شب عید غدیر، هم‌زمان با جمعه‌شب (۲۳ خردادماه)، سفره‌ای عظیم با ظرفیت پذیرایی از ۱۰۰ هزار نفر در خیابان امام رضا(ع) پهن خواهد شد. این سفره اطعام با همکاری شهرداری مشهد، امور مساجد، آستان قدس رضوی و تشکل‌های مردمی برگزار می‌شود.

به گفته صفایی، این برنامه از ساعت ۱۹ شب عید غدیر آغاز می‌شود و تا پایان شب ادامه دارد. غذای گرم و کامل در این سفره توزیع خواهد شد و پیش‌بینی می‌شود یکی از گسترده‌ترین برنامه‌های اطعام مردمی کشور باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->