راز ماندگاری حال خوش عبادت راهکارهای عملی افزایش حضور قلب در نماز | چگونه در نماز حضور قلب داشته باشیم؟ از فلکه آب تا «الرمادیه ۲» | ناگفته‌های مترجم مشهدی صلیب سرخ در اردوگاه اسرای ایرانی آغاز فعالیت حوزه علمیه خراسان رضوی در دهه پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ مشهد؛ میزبان همایش «هوش مصنوعی و اعتاب مقدسه» برپایی بزرگ‌ترین موکب آستان قدس رضوی برای خدمت به زائران امام رضا (ع) در دهه پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ اجرای برنامه فرهنگی در میدان شهدا و چهارراه دانش مشهد در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ تاریخ شهادت امام حسن مجتبی (ع) هفتم یا ۲۸ ماه صفر است؟ ناگفته‌هایی از تشکیل نخستین اردوگاه اسرای ایرانی مدیر عامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس: به حوزه آزادگان آنگونه که باید پرداخته نشده است آزادگان؛ درس‌رفتاری برای روز‌های سخت ایران زیارت مجازی ویژه شیعیان جهان در دهه پایانی ماه صفر مددجویان آسایشگاه شهید فیاض‌بخش مشهد میهمان آستان مقدس امام رضا(ع) شدند بازگشت ۸۰ درصدی زائران اربعین خراسان رضوی | ۲۸۳ هزار نفر در سماح ثبت‌نام کردند شمار آزادگان خراسان رضوی بیش از ۳ هزار نفر است | حضور یک بانو میان آزادگان جهاد در جهنم اسارت | پای صحبت آزادگانی که از عقاید خود کوتاه نیامدند کتیبه‌های جدید در حرم مطهر امام رضا(ع) به مناسبت دهه آخر صفر نصب شد روایاتی از کابوس‌هایی که آزادگان هر شب می‌بینند شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی: آزادگان تاریخ مقاومت را بازنویسی کردند
سرخط خبرها

قائم‌مقام وزیر حج عربستان: حجاج ایرانی در مکه مهمان خانه خود هستند

  • کد خبر: ۳۳۹۱۱۳
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۲
قائم‌مقام وزیر حج عربستان: حجاج ایرانی در مکه مهمان خانه خود هستند
قائم‌مقام وزیر حج عربستان گفت: حجاج ایرانی در مکه مکرمه مهمان خانواده‌های خود هستند و با سهولت می‌توانند اقامت داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالفتاح مشاط به همراه جمعی از معاونین و مقامات وزارت حج و عمره عربستان با حضور در ستاد حج و زیارت جمهوری اسلامی در شهر مکه، ضمن دیدار با علیرضا بیات، رئیس سازمان حج و زیارت برای همکاری اعلام آمادگی کرد و گفت: حجاج ایرانی بدانند اینجا در مکه مکرمه میان خانواده‌های خود هستند و با سهولت می‌توانند اقامت داشته باشند.دولت عربستان برای میزبانی و همچنین تسهیل بازگشت ایمن حجاج ایرانی از مسیر‌های مختلف در خدمت آنها خواهد بود.

پیش‌تر نیز آقایی، معاون امور عتبات سازمان حج و زیارت از ورود نخستین کاروان حجاج ایرانی به کربلا خبر داده بود. مرتضی آقایی اظهار کرد: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده و همکاری مسئولان عربستان، حجاج باقیمانده به علت توقف پرواز‌های منطقه مبنی بر شرایط موجود در قالب بسته هوایی- زمینی به کشور باز خواهند گشت.

وی ادامه داد: به همین منظور مقرر شده حجاج باقی مانده در عربستان از مدینه با پرواز به شهر عرعر منتقل شده و از آنجا نیز از طریق مرز زمینی وارد خاک عراق شوند.

معاون امور عتبات سازمان حج و زیارت بیان کرد: حجاج ایرانی پس از ورود به خاک عراق برای زیارت به کربلا یا نجف اعزام شده و پس توقف و زیارت موقت راهی ایران خواهند شد.

آقایی ادامه داد: اولین گروه از حجاج ایرانی که شب گذشته از طریق مرز عرعر عربستان وارد خاک عراق شده‌اند اکنون برای زیارت سیدالشهدا (ع) وارد کربلا شده و قبل از ساعت ۲۴ امشب از طریق یکی از مرز‌های کشورمان وارد ایران خواهند شد.

معاون امور عتبات سازمان حج و زیارت گفت: براساس تقسیم بندی انجام گرفته و هماهنگی‌های لازم حجاج ایرانی پس از ورود به خاک کشورمان از طریق ناوگان اتوبوسرانی، حجاج هر استان به محل سکونت خود اعزام خواهند شد.

گفتنی است؛ به دنبال لغو تمام پرواز‌های خطوط هوایی منطقه مبنی بر شرایط پیش آمده در پی حملات تروریستی رژیم صهیونیستی به ایران، اولین گروه زائران با پرواز مدینه راهی فرودگاه شهر مرزی عرعر در عربستان شده و با همراهی دست اندرکاران حج و بدرقه مسئولان محلی عربستان از طریق مرز عراق راهی ایران شدند.

با برنامه‌ریزی سازمان حج و زیارت زائران پس از استراحت و زیارت کوتاه عتبات عالیات، با ناوگان ایرانی به مرز‌های زمینی منتقل و از آنجا راهی شهر‌های خود می‌شوند؛ درطول این مسیر، خدماتی، چون تغذیه، بهداشت و اینترنت همراه برای زائران تأمین شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->