iOS ۲۶ ممکن است موقتاً عمر باتری دستگاه را کاهش دهد آپدیت بزرگ iOS ۲۶ با ویژگی‌های مهم منتشر شد | از طراحی شیشه‌ای تا هوش مصنوعی اپل کدام گوشی‌های اندروید و آیفون از eSIM پشتیبانی می‌کنند؟ پیش‌ثبت‌نام فعال سازی eSIM همراه اول آغاز شد + آموزش ثبت‌نام سامسونگ: آپدیت امنیتی گوشی‌های گلکسی را همین حالا نصب کنید (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) اولین تصاویر واقعی از جعبه آیفون ۱۷ و آیفون ایر منتشر شد توافق اولیه آمریکا و چین بر سر تغییر مالکیت تیک‌تاک پیشنهاد کمیسیون صنایع و معادن مجلس برای تشکیل سازمان ملی هوش مصنوعی چگونه از چت‌جی‌پی‌تی در دانشگاه استفاده کنیم که تقلب محسوب نشود؟ آیا آیفون ۱۷ پرو و ۱۷ پرو مکس از شارژ فوق‌سریع پشتیبانی می‌کنند؟ آخرین خبر از پرونده قاچاق آیفون: ۱۱ مدیر متخلف ممنوع‌الخروج شدند سند هوش مصنوعی خراسان رضوی تدوین می‌شود تلاش آمریکا برای حل بحران مسکن با چاپ سه‌بُعدی! رمزارزها در آستانه آلت‌سیزن | پیش‌بینی‌ها برای ۲۰۲۵ همراه اول، اولین‌ اپراتوری که از فناوری سیم‌کارت الکترونیکی (eSIM) در ایران پشتیبانی می‌کند همه چیز درباره eSIM یا سیم کارت الکترونیکی: مزایا، معایب و کاربردها مشکل کاهش بازدید استوری‌های متوالی اینستاگرام حل شد کاهش علاقه دانش‌اموزان به رشته ریاضی تهدید جدی برای تربیت متخصصان هوش مصنوعی در کشور کودکان نابغه‌ ایران چرتکه انداختند رشته «هوش مصنوعی» برای دوره دوم متوسطه ایجاد می‌شود والدین چطور می‌توانند بر استفاده فرزندانشان از کنسول پلی‌استیشن نظارت کنند؟
سرخط خبرها

آیا امشب اینترنت بین‌الملل کشور متصل می‌شود؟ (۳۱ خرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۰۱۹۳
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۸
آیا امشب اینترنت بین‌الملل کشور متصل می‌شود؟ (۳۱ خرداد ۱۴۰۴)
بعد از چند روز قطعی اینترنت بین‌الملل در کشور، اخباری از زمان رفع محدودیت‌ها منتشر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ درحالی‌که چند خبرگزاری از قول وزیر ارتباطات از برقراری اینترنت بین‌الملل کشور تا ساعت ۲۰ امشب (۳۱ خرداد) خبر داده بودند، یک منبع آگاه در وزارت ارتباطات این خبر را رد کرده است.

در پی چندین روز اختلال شدید در اینترنت بین‌الملل و محدودیت‌های گسترده در دسترسی به پلتفرم‌ها و سرویس‌های جهانی، از صبح امروز گزارش‌هایی از بهبود نسبی وضعیت اینترنت در برخی مناطق کشور در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است. 

حملات سایبری به زیرساخت‌های کشور و همچنین استفاده دشمن از بستر اینترنت برای انجام حملاتش از دلایل محدودشدن اینترنت بین‌الملل اعلام شده است. در روزهای گذشته زیرساخت‌های بانک سپه و بانک پاسارگاد موردحملات سایبری قرار گرفته بود و کاربران آن‌ها امکان دسترسی به خدمات این بانک‌ها نداشتند، اما از شب گذشته این دو بانک به‌تدریج درحال بازگشت به شبکه بانکی هستند.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->