ماجرای تلخ زوج جوان مشهدی که طعمه شیادان اینترنتی در اصفهان شدند گوشی هوشمند، عامل پنهان در تأخیر گفتار کودکان دستگیری قاتل پل غدیر شیراز در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیری زن و شوهر سارق در بهارستان آیا مصرف زیاد آب کبد را چرب می‌کند؟ جان باختن راکب موتورسیکلت بر اثر برخورد با کامیون تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد نگین سبز رامسر به ثبت ملی رسید دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان هزینه برداشت نقشه تصاحب ملک میلیاردی در طرقبه شاندیز با ورود پلیس نقش بر آب شد حوادث رانندگی؛ عامل اصلی مرگ‌های غیر طبیعی در کشور ۲۱کشته و ۲۶ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در استان فارس (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از فردا (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) واریز می‌شود آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش سوزی در واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان | عملیات اطفا در حال انجام است + فیلم (۲۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری رایگان کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان دهک‌های پایین در روستاها صدور سند تک‌برگ کاروانسرای مشهد میقان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از پرونده قتل «امیرمحمد خالقی» فرصت‌های اقتصادی حاصل از میوه‌های فصلی | فکر زمستون تو جیک جیک تابستون چرا نسل زِد (Z) علاقه‌ای به سلام‌کردن موقع شروع صحبت با تلفن ندارند؟ کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تشدید نظارت بازرسان بهداشتی در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۴۱۷۱۱
  • ۰۷ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۱
تشدید نظارت بازرسان بهداشتی در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴
معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از تشدید نظارت بازرسان بهداشتی و کنترل عوامل محیطی به منظور حفظ و ارتقای سلامت عزاداران حسینی در ایام محرم و صفر خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، فرشید وفا اظهار کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، تعداد ۳۲۷ نفر بازرس بهداشت محیط در قالب ۱۶۳ تیم بازرسی در مناطق تحت پوشش دانشگاه بر رعایت موازین بهداشت فردی و محیطی در مساجد، تکایا و هیأت‌ها و موکب‌ها به ویژه نظارت بر تهیه و توزیع نذورات در مراسم عزاداری جهت پیشگیری از بیماری‌های مرتبط با آب و غذا بویژه بیماری‌های عفونی روده‌ای نظارت می‌کنند که از این تعداد، ۲۰۵ کارشناس بهداشت محیط در قالب ۱۰۲ تیم در شهر مشهد فعالیت دارند.

وی ضمن تأکید بر آموزش و اطلاع رسانی عمومی در خصوص رعایت بهداشت فردی و استفاده مناسب از تأسیسات بهداشتی و خدماتی، رعایت بهداشت آب و موادغذایی و تهویه مناسب در محل‌های برگزاری عزاداری، خاطر نشان کرد: هر گونه پخت و پز در هیأت‌ها و موکب‌ها و ایستگاه‌های صلواتی باید در مکان‌هایی با شرایط بهداشتی باشد. همچنین مواد خام مصرفی باید سالم و بهداشتی باشد و از فرآورده‌های خام دامی با کشتار مجاز یا بسته‌بندی شده مورد تأیید وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی استفاده شود و از انجام ذبح و قربانی در جلوی هیأت‌ها پرهیز شود.

وفا با توصیه به استفاده از نمک‌های بسته‌بندی یددار تصفیه شده دارای مجوز سازمان غذا و دارو و روغن‌های با ترانس پایین در پخت و پز تصریح کرد: استفاده از ظروف یکبار مصرف فاقد مجوز و ظروف پلاستیکی شفاف و نازک در توزیع نوشیدنی گرم و غذای پخته شده از نظر بهداشتی ممنوع است و توزیع آب، شربت یا شیر باید بصورت بسته‌بندی شده باشد.

وی با اشاره به تقارن ماه محرم با فصل تابستان و گرمای هوا گفت: از بسته‌بندی غذا بیش از دو ساعت قبل از مصرف خودداری شود؛ و در صورت نگهداری بیشتر از دو ساعت مواد غذایی پخته شده باید در دمای ۴‏-۰ درجه و یا در یخچال باشد. موادغذایی خام و پخته در کنار هم در داخل یخچال و یا سردخانه نگهداری نشوند و کلیه افراد درگیر در توزیع آب، چای و غذا کارت بهداشت معتبر داشته باشند.

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به ضرورت نصب تابلو‌ها یا اطلاعیه ممنوعیت استعمال دخانیات در محل‌های برگزاری مراسم سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و پرهیز از استعمال مواد دخانی در محل‌های مسقف گفت: رعایت نظافت، شستشو و گند زدایی مستمر سرویس‌های بهداشتی و نصب سیستم لوله کشی مایع دستشویی و یا جای مایع محتوی مایع دستشویی در سرویس‌های بهداشتی مساجد، تکایا و هیأت‌ها و انتقال و دفع پسماند‌های تولید شده به صورت بهداشتی ضرورت دارد.

شایان ذکر است مردم هرگونه شکایت مبنی بر عدم رعایت قوانین و مقررات بهداشت محیط را می‌توانند در سراسر کشور با شماره ۱۹۰ اعلام نمایند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->