توصیه‌های پزشکی برای پیاده‌روی اربعین + فیلم خنثی‌سازی توطئه داعش برای هدف قرار دادن زائران اربعین تردد یک‌میلیون و ۳۴۱ هزار نفر از مرز مهران (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) یازده سال خدمت مشهدی‌ها به زائران در کربلا | موکب امام رضا(ع) روزانه میزبان ۵ هزار زائر اربعین حسینی است + فیلم ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ و ساعت حرکت اتوبوس‌ها از کربلا به شهر‌های زیارتی دیگر عراق + جزئیات و عکس (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد!
سرخط خبرها

عزاداری پرشور زائران اردوزبان در حسینیه حرم مطهر امام‌رضا(ع)

  • کد خبر: ۳۴۲۰۱۲
  • ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۶
عزاداری پرشور زائران اردوزبان در حسینیه حرم مطهر امام‌رضا(ع)
هم‌زمان با شب سوم ماه محرم، زائران و مجاوران اردوزبان، با حضور در حسینیه حرم مطهر رضوی، در رثای سید و سالار شهیدان، حلقه ماتم زدند و عزاداری کردند.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، این مراسم باشکوه به همت بخش شبه‌قاره مدیریت زائران غیرایرانی حرم مطهر رضوی و با حضور پرشور هیئت‌های مذهبی اردوزبان از کشور‌های هند و پاکستان و مجاوران اردوزبان مقیم مشهد در حسینیه حرم مطهر رضوی، واقع در صحن قدس، برگزار شد.

در این مراسم که با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید با نوای ذاکر، علی اسدی آغاز شد، حجت‌الاسلام سید سبط حیدر زیدی در سخنرانی پرشور و حماسی خود، به بیان فلسفه قیام سیدالشهدا(ع) و نقش آن در زنده‌نگه‌داشتن اسلام محمدی، پرداخت.

وی در این‌ خصوص، بیان کرد: حضرت اباعبدالله الحسین (ع) قبل از خروج از مدینه به سمت مکه، وصیت‌نامه‌ای نوشت و آن را به برادرش، محمد حنفیه، تحویل داد. در این وصیت‌نامه، امام‌حسین(ع) پس از بیان عقاید خویش درباره توحید و نبوت و معاد، هدف خود از این سفر را انجام امربه‌معروف، نهی‌ازمنکر، اصلاح مفاسد امت و احیا و زنده‌کردن سنت رسول‌الله(ص)، بیان کرده است.

گفتنی است مرثیه‌سرایی و ذکر مصیبت حضرت سیدالشهدا(ع) با نوای گرم مرثیه‌سرایان اهل‌بیت(ع)، سیدعمران علی نقوی و سیدعارف زاهدی، و سینه‌زنی و عزاداری پرشور عزاداران اردوزبان، از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->