تأکید کارگروه تنظیم بازار خراسان رضوی بر استمرار ثبات در تأمین و توزیع کالا‌های اساسی دینار عراق در آستانه اربعین حسینی چقدر است؟ (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول استاندار خراسان رضوی: «احداث نیروگاه تجدیدپذیر دولتی» نمونه موفقی از همگرایی برای رفع ناترازی‌هاست تحلیل بازار میلگرد اصفهان و وضعیت قیمت در مقایسه با رقبا چراغ سبز بورس در چهارمین هفته تیرماه روشن ماند | طلسم فرار پول‌های حقیقی از بازار بالاخره شکسته شد (۲۵ تیر ۱۴۰۴) رشد ۴۴ درصدی حق‌بیمه در بهار ۱۴۰۴ | عملکرد شرکت‌بیمه در بخش پرداخت خسارت چگونه بوده است؟ میزان رشد اقتصادی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد | کدام بخش‌ها بیشترین سهم را داشتند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار بازار آزاد چند؟ قیمت روغن ۲۵ درصد افزایش یافت | تعادل بازار روغن تا ۲۰ روز آینده ترفند برخی شرکت ها برای فروش روغن به بنکداران و تشدید گرانی در بازار | روغن به شرط خرید کالاهای دیگر! بررسی ابزار‌های نوین مالی در کمیته فقهی بورس خودروسازان به معاون اول رئیس‌جمهور نامه نوشتند | انتقاد خودروسازان از استناد‌های غیرقانونی وزارت صمت در اصلاح قیمت خودرو طلا امروز در مشهد چند قیمت خورد؟ (۲۵ تیر ۱۴۰۴) خرید تضمینی گندم در شهرستان مشهد از مرز ۵۸ هزار تن گذشت (۲۵ تیر ۱۴۰۴) مکانیسم ماشه روند قیمت دلار را تغییر داد (۲۵ تیر ۱۴۰۴) افزایش مستمری‌ها از تیرماه ۱۴۰۴، فرصتی برای بیمه‌شدگان صندوق کشاورزان، روستائیان و عشایر خراسان رضوی نظام بانکی در پرداخت تسهیلات تکلیفی به مشاغل خانگی کم‌کاری می‌کند فراخوان وزارت صمت برای متقاضیان واردات خودرو‌های کارکرده منتشر شد + جزئیات قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۵ تیر ۱۴۰۴) | یک کیلو سیب‌زمینی چند؟ دلایل اصلی طولانی‌شدن صف وام ازدواج چیست؟ | تعلیق رؤسای شعب و اخذ جریمه نقدی از شعب متخلف در پرداخت وام ازدواج فروش بلیت اتوبوس‌های ویژه اربعین از امروز (۲۵ تیر ۱۴۰۴) آغاز شد قیمت جهانی نفت امروز (۲۵ تیر ۱۴۰۴) اعلام شد | برنت ۶۸ دلار و ۸۴ سنت شد فروش برنج ۸۰ هزار تومانی به قیمت ۳۰۰ هزار تومان در فروشگاه‌های زنجیره‌ای | پای مافیای برنج در میان است برگزاری مانور سراسری اصلاح مصارف نامتعارف برق در خراسان رضوی نماینده مجلس: حمایت ۶۰ همتی تزریق شده به بورس به جیب شرکت‌های حقوقی می‌رود افزایش ۱۰۰ درصدی قیمت نان منتفی شد؟ پیش بینی بورس (چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۴) وام ۵ هزار میلیاردی بانک دولتی برای یک خیریه معروف فاش شد! پیش بینی قیمت دلار و طلا (چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وام ۵ هزار میلیاردی بانک دولتی برای یک خیریه معروف فاش شد!

  • کد خبر: ۳۴۵۳۱۹
  • ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۶
وام ۵ هزار میلیاردی بانک دولتی برای یک خیریه معروف فاش شد!
بر اساس آخرین آمار تسهیلات کلان جاری یک بانک دولتی، این بانک ۵.۱ هزار میلیارد تومان به ۸ شرکت خیریه مولی‌الموحدین تسهیلات پرداخت کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بررسی تسهیلات کلان پرداختی یک بانک دولتی نشان می‌دهد که مجموع مانده خالص تسهیلات کلان پرداختی این بانک تا پایان خردادماه امسال ۲۳۸ هزار میلیارد تومان و مانده بدهی جاری ذینفعان واحد آن یعنی اشخاص و شرکت‌های گیرنده اصلی تسهیلات، ۱۶۸ هزار میلیارد تومان است.

بزرگترین گیرندگان تسهیلات این بانک عمدتا صنایع بزرگ معدنی و فلزی، پتروشیمی‌ها و خودروسازی‌ها هستند.

بزگترین وام‌های این بانک در یک فقره به ترتیب مربوط به گروه صنعتی و معدنی گل‌گهر با مانده بدهی جاری ۴۷۶۲ میلیارد تومان، صنایع مس ایران با ۱۰۲۱ میلیارد تومان و صنایع اتومبیل سازی فردا با بدهی جاری ۱۰۰۰ میلیارد تومان است که آنها را در رتبه‌های اول تا سوم قرار داده است.

این بانک در مجموع ۴۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات کلان غیرجاری نیز دارد که پرداخت اقساط آنها از سوی گیرندگان آ‌ن عقب افتاده است. از این رقم ۳۲.۴ هزار میلیارد تومان یعنی ۷۵ درصد آن مشکوک الوصول است و به احتمال زیاد هیچ گاه به بانک برنگردد.

در بین تسهیلات گیرندگان بانک دولتی نام یک خیریه هم به چشم می‌خورد. خیریه مولی الموحدین که از طریق ۸ شرکت زیر مجموعه خود از این بانک ۵.۱ هزار میلیارد تومان وام گرفته است.

کرمان موتور، هواپیمایی ماهان، شرکت آرمان الکتریک ارگ، کارگزاری کارآمد، تجارت بین‌المللی و پشتیبانی کرمان خودرو، قطار‌های مسافری و باری جوپار، طراحی و مهندسی قطعات کرمان خودرو و شرمت تولیدی آرمان موتور ارگ ۸ شرکت زیر مجموعه این خیریه هستند که تسهیلات را از این بانک دریافت کرده‌اند.

این خیریه که در ابتدا در کرمان و با حضور شخصیت‌های حقوقی همچون امام جمعه و استاندار کرمان در سال ۱۳۶۶ تاسیس شد بعد‌ها به یک خیریه موروثی تبدیل شد و حالا یک هولدینگ اقتصادی است که از صنعت خودرو تا هواپیمایی را پوشش می‌دهد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->