قوه قضاییه: سقط جنین غیرقانونی و فروش دارو‌های مرتبط تحت پیگرد قرار می‌گیرد دره جن‌ها، راز آلودترین نقطه ایران + تصاویر ۸ اقدام مهم برای جلوگیری از ابتلا به سرطان نجات گروگان‌های هندی توسط ماموران پلیس آگاهی تهران قوه‌قضائیه درپی جذب قضات مشاور زن: در آینده زنان بیشتری در دستگاه قضا حضور خواهند داشت پاسخ سازمان غذا و دارو به نگرانی جامعه درباره کشت خشخاش در کشور وضعیت دما و بارش کشور تا اوایل آبان‌ماه سال جاری چگونه خواهد بود؟ دانش‌آموزان مشهدی ۷ مدال طلای المپیاد جهانی هوش مصنوعی و زیست‌شناسی را کسب کردند ارتقای آموزش در مدرسه،‌ امتداد پرورش در خانواده هدیهٔ ۴۸ میلیون تومانی دولت برای مادران ایران مقصد بیش از یک میلیون گردشگر سلامت است وزیر آموزش و پرورش: قطعی‌های برق خللی در آموزش مدارس ایجاد نمی‌کند کشف بیش از یک کیلو هروئین بلعیده‌شده در تربت حیدریه (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) شینا انصاری: همه دستگاه‌ها موظف به صیانت از محیط زیست هستند هر یک ساعت، ۱۱ نوزاد در خراسان رضوی متولد می شود باور مصرف همزمان ماهی و ماست در تشدید پیسی، پایه علمی ندارد مرگ سالانه ۵۰ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا دستور دادستان تهران برای تعیین‌تکلیف فوری خودرو‌های وارداتی متوقف در گمرک وزیر آموزش و پرورش: عدالت آموزشی محدود به تجهیزات نیست، محرومیت‌ها در همه ابعاد باید رفع شود جنایت در فروشگاه لوازم یدکی | سوزاندن جوان مشهدی پشت دخل مغازه اجرای طرح آزمایش بستر‌های جدید آموزش در مدارس ابتدایی از مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) | وزش باد و رگبار باران در برخی مناطق کشور بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوانزا اواخر شهریور و اوایل پاییز | کمبود در بخش بهداشت، عرضه آزاد در داروخانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۵ شهریور ۱۴۰۴) | افزایش‌ موقت دمای هوا در روز‌های پایانی هفته توسعه مدرسه‌سازی‌ها، مهم‌ترین برنامه آموزش و پرورش مشهد در سال ۱۴۰۴ ۲ مامور انتظامی در شهرستان سیب و سوران به شهادت رسیدند (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم ۴ راهکار ساده برای کاهش فشار خون | فشار خون «لب مرز» چه عددی است؟ آمادگی آموزش و پرورش خراسان رضوی برای استقبال از دانش‌آموزان | برنامه مدارس مشهد برای آغاز سال تحصیلی چیست؟
سرخط خبرها

خوردن میوه و سبزیجات چه تاثیری در بهتر خوابیدن دارد؟

  • کد خبر: ۳۴۵۵۰۰
  • ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۵
خوردن میوه و سبزیجات چه تاثیری در بهتر خوابیدن دارد؟
محققان دانشگاه شیکاگو و دانشگاه کلمبیا دریافتند که خوردن میوه، سبزیجات و غلات کامل بیشتر در طول روز ممکن است منجر به خواب بهتر در همان شب شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر «اِسرا تسالی»، مدیر مرکز خواب دانشگاه شیکاگو، در یک بیانیه خبری گفت: «اصلاحات غذایی می‌تواند یک رویکرد جدید، طبیعی و مقرون به صرفه برای دستیابی به خواب بهتر باشد.»

محققان گفتند که این مطالعه، یکی از اولین مطالعاتی است که نشان می‌دهد آنچه در طول روز می‌خورید ممکن است بر خواب شما در همان شب تأثیر بگذارد.

محققان از جوانان سالم خواستند تا هر روز با استفاده از یک برنامه تلفن هوشمند، آنچه را که می‌خورند ثبت کنند. شرکت‌کنندگان همچنین مانیتور‌های مچی به مچ دست خود بسته بودند که میزان خواب آنها را ردیابی می‌کرد.

آنها به طور خاص «خواب منقطع» یا اینکه فرد چند وقت یکبار از خواب بیدار می‌شود یا به خواب سبک‌تر می‌رود را اندازه‌گیری کردند. محققان توضیح دادند که قطعه قطعه شدن کمتر خواب به معنای خواب بهتر و عمیق‌تر است.

در حالی که قبلاً تحقیقاتی در مورد اینکه چگونه خواب نامناسب می‌تواند منجر به تغذیه ناسالم شود، انجام شده بود، این مطالعه روند را تغییر داد و به بررسی چگونگی تأثیر انتخاب‌های غذایی بر خواب پرداخت.

نتایج نشان داد افرادی که میوه، سبزیجات و کربوهیدرات‌های سالم بیشتری- مانند غلات کامل- مصرف می‌کردند، در آن شب خواب باکیفیت‌تری داشتند.

در واقع، محققان تخمین می‌زنند که خوردن پنج فنجان میوه و سبزیجات توصیه‌شده در روز می‌تواند کیفیت خواب را در مقایسه با نخوردن هیچ میوه و سبزیجاتی، ۱۶ درصد بهبود بخشد.

تسالی گفت: «این یک تفاوت بسیار قابل توجه است چراکه چنین تغییر معناداری می‌تواند در کمتر از ۲۴ ساعت مشاهده شود.»

تحقیقات بیشتری برای تأیید چگونگی عملکرد این ارتباط و اینکه آیا در جمعیت‌های مختلف صادق است یا خیر، مورد نیاز است.

با این حال، کارشناسان می‌گویند که این یک یادآوری قدرتمند است که رژیم غذایی بر خواب تأثیر می‌گذارد و اینکه تغییرات کوچک روزانه می‌تواند کمک کننده باشد.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->