یارانه تیر ماه برای دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد (۳۱ تیر ۱۴۰۴) دولت باقی مانده سهام خود را در استقلال و پرسپولیس می‌فروشد +جزئیات ۳۲ فرودگاه بین‌المللی آماده انجام پروازهای اربعین حسینی وزیر جهادکشاورزی: منتظر کاهش نرخ برنج ایرانی باشید ماجرای درگیری شدید و پرتاب گاز اشک آور در جلسه پدیده شاندیز چه بود؟ (۳۱ تیر ۱۴۰۴) ادارات کدام استان‌ها روز چهارشنبه، یکم مردادماه ۱۴۰۴، تعطیل است؟ خودرو‌های خارجی و مونتاژی در مسیر ریزش قیمت (۳۱ تیر ۱۴۰۴) کاهش ادامه‌دار قیمت خودرو‌های داخلی (۳۱ تیر ۱۴۰۴) برپایی بیست‌وششمین نمایشگاه صنعت ساختمان و صنایع سرمایشی و گرمایشی در مشهد خسارت‌های جبران‌ناپذیر خاموشی‌های بدون هماهنگی به واحد‌های صنعتی | احداث شهرک صنعتی ۱۲۰۰ هکتاری برای استقرار نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی بهترین روش‌های سرمایه‌گذاری در بازار طلای مشهد چیست؟ قیمت دینار عراق امروز چقدر است؟ (۳۱ تیر ۱۴۰۴) رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی مشهد: فروشگاه‌های زنجیره‌ای لوازم خانگی، بازار را ورشکسته می‌کنند محدودیت‌های ترافیکی ۴ روز اول مرداد ۱۴۰۴ در برخی محور‌های مواصلاتی اعلام شد خانواده‌های مشهدی هرچه زودتر برای تهیه فرم مدارس مراجعه کنند | احتمال افزایش قیمت وجود دارد آیا  بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران فردا (چهارشنبه، یکم مرداد ۱۴۰۴) باز است؟ ورق بورس به‌نفع سهام کوچک برگشت | گزارش وضعیت بازار سهام (۳۱ تیر ۱۴۰۴) زمان واریز یارانه نقدی تیرماه ۱۴۰۴ ویژه دهک‌های ۴ تا ۹ مشخص شد فشار‌های چندجانبه بر بازار نفت، مانع تداوم روند افزایشی قیمت‌ها شده است نحوه فعالیت بانک‌های خراسان رضوی، فردا (یکم مرداد ۱۴۰۴) چگونه است؟ قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۳۱ تیر ۱۴۰۴) | طلای جهانی پرید قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۳۱ تیر ۱۴۰۴) | رشد دلار به کانال ۸۸ هزار تومان تعزیرات از دلیل افزایش قیمت برنج پرده برداشت افت قیمت نفت با افزایش نگرانی‌ها درباره جنگ تجاری (۳۱ تیر ۱۴۰۴) زمان شارژ سهمیه بنزین مرداد ۱۴۰۴ اعلام شد رشد ۷۶ هزار تومانی قیمت طلا در مشهد (۳۱ تیر ۱۴۰۴) زمان شارژ مرحله سوم کالابرگ دهک‌های ۶ و ۷ مشخص شد وزیر رفاه: به‌دنبال تأمین منابع برای ادامه‌یافتن کالابرگ هستیم کمیسیون چرب بنگاه‌های املاک و اعتماد کم رنگ مردم
سرخط خبرها

ثبات قیمت نفت در محدوده هر بشکه ۷۰ دلار

  • کد خبر: ۳۴۶۳۵۰
  • ۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۷
ثبات قیمت نفت در محدوده هر بشکه ۷۰ دلار
تحلیلگران بازار نفت بر این باورند که با توجه به تعدیل نگرانی‌ها درباره عرضه نفت در پی افزایش تولیدات اوپک‌پلاس و همچنین تاثیر منفی تهدید‌های تعرفه‌ای جدید آمریکا بر تقاضا، قیمت نفت در محدوده ۶۶ تا ۷۰ دلار نوسان خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، قیمت نفت هفته گذشته همزمان با افزایش تولیدات اوپک‌پلاس و تعدیل نگرانی‌ها درباره عرضه جهانی، به زیر کانال کلیدی ۷۰ دلار سقوط کرد در حالی که تهدید‌های تعرفه‌ای مجدد دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، انتظارات تقاضا را تحت‌الشعاع قرار داده است.

هر بشکه نفت خام برنت دریای شمال ۱۸ جولای (۲۷ تیر) با افت ۲ درصدی در طول هفته، ۶۸.۶۰ دلار معامله و وست‌تگزاس اینترمیدیت نیز با کاهش ۲.۳ درصدی، هر بشکه ۶۶ دلار دادوستد شد.

تازه‌ترین گزارش ماهانه اوپک نشان می‌دهد که تولیدان نفت خام این گروه در ماه ژوئن با افزایش روزانه ۲۲۰ هزار بشکه‌ای به ۲۷ میلیون و ۲۳ هزار بشکه رسیده است. تولید نفت گروه اوپک‌پلاس که ائتلافی بزرگ‌تر از اوپک است نیز در همان بازه با افزایش ۳۴۹ هزار بشکه‌ای، به ۴۱ میلیون و ۵۶۰ هزار بشکه رسید.

در حالی که اوپک پیش‌بینی خود درباره تقاضای جهان در سال ۲۰۲۵ را تغییر نداده است، همچنان برای سال جاری، افزایش روزانه ۱.۳ میلیون بشکه‌ای را پیش‌بینی می‌کند؛ رقمی که مجموع تقاضا را به روزانه ۱۰۵ میلیون و ۱۳۰ هزار بشکه می‌رساند. با این حال، تحلیلگران بر این باورند که چشم‌انداز پایدار تقاضا به همراه افزایش عرضه، انتظار تولید مازاد را تشدید کرده که متعاقبا قیمت‌ها را تحت فشار قرار داده است.

علاوه بر این، اطلاعیه ترامپ درباره تعرفه‌های جدید در ۱۲ جولای (۲۱ تیر) که به تشدید تنش‌ها با اتحادیه اروپا منجر شد، هیجان بازار را بیش از پیش فرونشاند. بسته تعرفه‌ای جدید، عوارض گمرکی ۳۰ درصدی بر تمام واردات از اتحادیه اروپا را شامل می‌شود و از اول آگوست به اجرا در خواهد آمد. این تعرفه‌های جدید، جدا از تعرفه‌هایی است که پیش‌تر علیه هر بخش به طور جداگانه اعمال شده است.

پرسه نفت حوالی ۷۰ دلار

نیل کراسبی، تحلیلگر ارشد بازار نفت در شرکت «اسپارتا» مستقر در سوئیس به آناتولی گفت که «مولفه‌های اقتصاد کلان از جمله افزایش تورم در آمریکا و تنش تجاری، نیروی محرکه عقب‌نشینی نفت هستند.» به گفته وی، طلای سیاه «مادامی که تغییراتی بزرگ رخ ندهد، حوالی ۷۰ دلار پرسه خواهد زد.»

وی مدعی شد که با توجه به آتش‌بس شکننده‌ای که بین تهران و تل‌آویو برقرار است، مخاطرات همچنان بالاست و ثبات فعلی قیمت‌ها تا حدی به این دلیل است که درباره «طولانی بودن نیمه دوم سال، اجماع جهانی وجود دارد»!

اسامه ریزوی، تحلیلگر انرژی و اقتصاد در شرکت «پرایمری ویژن» مستقر در آمریکا می‌گوید که تولید مازاد همچنان مایه نگرانی است. وی یادآور شد که تولیدات اوپک‌پلاس از سهمیه تعیین‌شده آن تجاوز کرده است. طبق برنامه قرار بود که تولیدات این ائتلاف روزانه ۵۴۸ هزار بشکه افزایش پیدا کند، اما این رقم هم‌اکنون ۸۳۰ هزار بشکه است.

وی افزود: ما شاهد عرضه قوی نفت از سوی آمریکا هستیم، زیرا شمار حفاری‌ها برای استخراج نفت از طریق «فرکینگ» اساسا مشابه سال گذشته بوده، اما قیمت‌ها با کاهش ۲۰ دلاری روبه‌رو شده است. این بدان معناست که تولیدکنندگان غیر اوپک از جمله آمریکا، در برابر شوک‌های قیمتی بسیار مقاوم هستند. این در حالی است که به‌رغم فرارسیدن فصل سفر‌های تابستانی، تقاضا چندان قوی نیست.

این تحلیلگر نفتی اضافه کرد: بنابراین من فکر می‌کنم که قیمت‌ها با عبور گاه‌وبیگاه از ۷۰ دلار، در محدوده نوسان باقی خواهند ماند و اساساً در محدوده ۶۶ تا ۷۰ دلار نوسان می‌کنند.

پالاش جِین، کارشناس بازار نفت خاورمیانه در مشاوره‌ای «اف‌جی‌ای» مستقر در لندن نیز در این رابطه گفت که قیمت‌ها در محدوده ۶۶ تا ۷۰ دلار نوسان خواهد کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->